Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zdesperowana Domowa Żona

hej! jestem ZDESEPEROWANA DOMOWA ZONA i odpowiem na wszystkie pytania :)

Polecane posty

Gość texas_cowboy
jeśli jesteś zdesperowana to pójdziesz ze mną do łózka?

Gość 15 latek ze wsi
hej! mieszkam na wsi, mam 15 lat i podoba mi się inny chłopiec. Czy to możliwe że jestem gejem? Dziewczyny wogóle mi sięnie podobają ale ukrywam to i innym chłopcom mówię że lubię dziewczyny. //tacie nie powiem bo by krzyczał. Co robić?

o ja, po kolei.. bo poczulam sie jak wrozka aniela :) milky way -> taki nick tylko, a zdesperowana jestem tylko czasami i sama nie wiem dlaczego :) cowboy -> w lozku sie spi! 15latek -> w 100% jestes gejem. go for it! ruda laska --> napisz na maila to ci wysle:) bimbalek --> baaaaaardzo! :)

Gość żabuśinek
Jakiego koloru zazwyczaj masz majtki?

Gość texas_cowboy
A chciałabyś uprawiać ze mną sex, obojętnie gdzie?

Gość ssaffasghtawefa
Chodzisz do kościoła i do spowiedzi??

Gość 15 latek ze wsi
dziękuję za odpowiedź. A myślisz że powiedzieć temu chłopcu co mi się podoba ze go lubie i że mi się podoba? Nie wiem czy on jest gejem, ale chyba nie. Nie wiem jak zareaguje? A jak mnie wyśmieje albo jak mnie wyrzucą ze szkoły? U nas to nie Warszawa albo Los Angeles tylko mała wieś i jakby się rodzice dowiedzieli że jestem gejem to by krzyczeli. Nie chce przegać życia, chce iść potem, za pare lat na studia do miasta, dlatego się dobrze ucze. Więc nie wiem co robić?

Gość hegemon
Czy lubisz ssać?

Gość żabuśinek
o to moje ulubione:) czy używałaś jakichś zabawek erotycznych?

piczkaxxxxxxxxx --> no ja tez sie spodziewalam po sobie czegos wiecej, ale ostatnio wywolalam kilka burz po ktorych tornado sialo zniszczenie jeszcze kilka dni wiec dzisiaj tak na spokojnie :) ssaffasghtawefa --> niestety nie, osatnio jak poszlam do spowiedzi to ksiadz mnie nawet nie chcial wyspowiadac wiec yle w tym temacie.. 15 latek ze wsi --> absolutnie nie, najpierw musisz byc pewny, ze podziela twoje zainteresowania, zreszta masz dopiero 15 lat wiec jeszcze najlepsze przed toba, nie ma co sie zamartwiac na zapas. jak jestes pewny ze rodzice nie przyjma tego dobrze, to ukrywaj jak dlugo mozesz. nie warto sie klocic. hegemon --> wole dmuchac :)

Gość Zdesperowany domowy mąż
Żono, w jakich najczesciej majteczkach chodzisz??( figi ,stringi)??

Gość żabuśinek
piczkaxxxxxxxxx---lepiej się przyłącz a nie marudzisz:)

Gość 15 lat ze wsi
dziekuję ci za odpowiedź. Tak, będę to ukrywać jednak. Bo rodzice by nie zaakceptowali. Ten chłopiec co mi się podoba jest piękny,ma złote włosy i jest umięśniony pięknie. A ja jestem chudy, chyba bym mu się nie podobał. Oglądam w internecie zdjecia pięknych chłopców i podoba mi sie Justin Bieber. A ty jakbyś miała syna zaakceptowałabyś to że jest gejem?

Gość żabuśinek
jako kobieta stwierdzasz że lepszy jest orgazm pochwowy czy łechtaczkowy?

To ja też spytam. hipotetycznie, ponieważ nigdy się nie spotkamy. Gdybym zaprosił cię na spacer po urwisku nad oceanem, albo na lot balonem lub kolację w małej restauracyjce w Wenecji. Tak spontanicznie i nieoczekiwanie, zgodziła byś się? No i żeby nie było, że ze względu na okoliczności, gdybym zaprosił cię na spacer po ogrodzie w wiosenny słoneczny dzień, obdarował zerwanymi kwiatami, zaprosił na lody waniliowe z bakaliami, a potem na przejażdżkę łódką jak za dawnych czasów, też byś się zgodziła?

nie sciemniaj idiotko --> ok, nic innego nie umiem wymyslec bo jestem glupia, pusta idiotka :) 15 lat ze wsi --> mam syna i ja bym zaakcetowala bo co innego mi zostaje.. żabuśinek --> jezeli chodzi o sam orgazm to lechtaczkowy.

Gość zakłopotany***
ile dać bułek i jajek na kilogram mielonego mięsa?

Gość Zdesperowany domowy mąż
Bimbalek , na poczatek proponuje randke z slownikiem ortograficznym:).

Gość żabuśinek
W jakich najczesciej majteczkach chodzisz?? Stringi,figi ..moze cos innego?"?

Gość 15 lat ze wsi
a może twój syn też jest gejem jak ja? Przecież to mozliwe, prawda? Tylko np. o tym nie wiesz?