Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zdesperowana Domowa Żona

hej! jestem ZDESEPEROWANA DOMOWA ZONA i odpowiem na wszystkie pytania :)

Polecane posty

Gość bleee fuj,,
z pewnoscia nie chcialabym miec takiego siana we lbie jak ty w tym wieku :o stare to to, a glupie. 30 lat ma a jak zakompleksione nastoletnie emo pierdoli o wyglądzie :o

Gość zakłopotany***
A jak bym chciał zrobić z tego mięsa nie kotlety tylko pulpety w sosie,to najpierw i tam muszę je trochę podsmażyć na patelni,nie?

Gość maly diobelek jeden
Jakiej narodowosci jest twoj maz i w jakim jezyku sie porozumiewacie?

Gość jkfkjlsdljlj
co myślisz o penisie 17cm ? :)

żabuśinek --> oczywiscie ze kolezanki wiedza ze jestem polka, przeciez nie bede sie z tym ukrywac, no i slychac jak mowie. a czy maja wiekszy temperament? chyba nie.. sa inne ale ciezko mi to sprecyzowac..:) jkfkjlsdljlj --> nie masz sie czego wstydzic :) gratulacje!

Gość jkfkjlsdljlj
chciałbyś mieć go w swojej ślicznej myszce? :)

jkfkjlsdljlj --> sam wymiar jest ok ale przyczepony tez musi byc do konkretnego modelu :) żabuśinek --> sa i takie i takie, chyba rzeczywisicie sa bardziej wyluzowane.. oddane chyba nie, wydaje mi sie ze wiecej zdradzaja i jakos bardziej na luzie traktuja zwiazki. sratata876 --> tzn kupic czy wynajmowac?

Tak też myślałem że są bardziej wyluzowane w końcu to angielskie dziewczyny, niektóre są wręcz ogniste. Czy zauważyłaś że na tematy związane z seksem mówi się tam bardziej otwarcie?

jeszcze nie spie i pewnie dlugo jeszcze nie bede.. moje ulubione jedzenie to sledzie w smietanie z ziemniakami w mundurkach - ot tak po polskiemu :) a w uk nauczylam sie dobrze mowic po angielsku, i ze nikomu nie mozna ufac.

No trochę to smutne, bo jednak komuś trzeba zaufać. Czy rozpoznajesz że ktoś jest polakiem po jego mowie po angielsku?

tak, najczesciej nawet sie nie musi odzywac :) oczywiscie, ze mam kilka zaufanych osob, ale ich jest garstka... nie szukam na sile przyjaciol, wystarczy mi ich troche ale wlasnie zaufanych. cala reszta dzisiaj jest a jutro nie bedzie i nie bede po nich plakala (np. znajomi z pracy).

Gość Czy wyleczylas juz
chlamydie?