Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Straaszne

Chyba zawsze będę sama..

Polecane posty

"A skąd wiesz? Może ten wieczór to twój ostatni. Nigdy nie ma pewności..." oj złego diabli nie biorą ;-) no i jakbym miała tak myśleć to bym z domku się nie ruszała :)

To nie diabli zabierają ,tylko smierć. A jej wszystko jedno dobry czy zły, młody czy stary.

Gość jhghrgkthest
nie osmieszaj aie autoreczko lepiej gdzies wyjdz zamiast smęcić na forum bo to jest żałosne:( najlepiej położ sie do trumny i czekaj na śmierc.Jestes pzregrana:Oo to ci chodziło?o taka odp?jezeli nie to przestan wkurwiac tylko wez sie do roboty.Jak widze takie posty RZYGAM..:Ożallll ofiara losu hahhaha

ja to tylko mam nadzieję że po śmierci niczego już nie ma :D milo będzie w końcu odpocząć ;)

Gość Straaszne
dobrze moje wymagania: Uczuciowy, starszy (najlepiej dużo starszy), żeby łączyły nas podobne zainteresowania i poglądy i oczywiście temperament. Dobrze by było gdyby był wyższy chociaż te 5 cm ode mnie. Wygląd zewnętrzny jest nieważny, istotne, żeby była między nami chemia.

Gość Straaszne
jhghrgkthest o co Ci chodzi ? Dla mnie to jest poważny problem..gdzie mam wyjść ? z kim ? do jakiej roboty mam się wziąć ?

Straaszne - ale ty narzekasz. weź się ogarnij bo nic się samo nie zrobi. Siedzeniem na dupie życia nie zmienisz :)

Gość Straaszne
dobrze nie prowadzę poszukiwań. Wcześniej prowadziłam, ale na samych debili trafiałam i stwierdziłam, że nie ma sensu. Narzekam, bo dzisiaj mam doła.

Gość Straaszne
korjonos uważasz, że moje oczekiwania są wygórowane ? Dzisiaj siedzę na dupie, ale z natury jestem raczej pogodną osobą i optymistką. Dzisiaj mam kiepski dzień :(

Tak, np ten fragment "Wygląd zewnętrzny jest nieważny, istotne, żeby była między nami chemia." Czyli: nie musi być bardzo, bardzo przystojny, wystarczy, żeby był bardzo przystojny.

Gość Straaszne
korjonos nieprawda. Ostatnio od koleżanki usłyszałam "ale ty masz gust..przecież on jest okropny". To samo moja siostra "jak dla mnie strasznie brzydki. Ty żartujesz, że on ci się podoba..ha ha"

Gość Przystojny..............
przeciez to własnie wyglad powoduje chemie

Ja nie, ja mam tylko problemy. Wracajac do tematu: jak niby chcesz poczuć chemie do brzydala?

Gość Straaszne
Brzydala...jak wdłg Ciebie wygląda brzydal ? Wygląd zewnętrzny nie wywołuje chemii. Słyszeliście o czymś takim jak feromony?

A co my w dżungli mieszkamy? ludzie to nie zwierzęta, feromony, teżwymysliłaś. Brzydal to brzydal, nie umywa się do przystojnego choćby pierdział afrodyzjakami.

Gość Straaszne
I wkurwiają mnie te idiotyczne tematy tutaj na kafeterii w stylu jestem niski, pryszczaty i brzydki.. Przystojny...nie podoba się mi ani Brad Pitt ani Johny Depp. Kiedyś podobał się mi facet, który był cały w pryszczach. Pociągał mnie. Nie było dla mnie ważne, że on ma pryszcze..tak bardzo go pragnęłam..Jak to racjonalnie wytłumaczyć ?

Jak to racjonalnie wytłumaczyć ? Wrzuc fotę, to od razu znajdzie sie wytłumaczenie.

Gość Straaszne
korjonos swojej foty nie wrzucę, ale uwierz mi z tego, co słyszę brzydka nie jestem..Byłam w kilku związkach, a najdłuższy trwał 4 lata.

Akurat chodziło m i ofotę tego rzekomo brzydkiego goscia. To było bez sensu, bo itak pewnie takiej foty nie masz, więc nie ma o czym gadać. mysle jednak, że był przystojny według powszechnych kanonów. To, że miał pryszcze mogło go obniżyć z 10tki do 9tki, ale wciaż był atrkacyjny.

Gość Straaszne
korjonos nie, nie był przystojny :D 3 koleżanki pytały gdzie ja mam oczy, jak się dowiedziały, że on się mi podoba. Także, tak jak piszę ja mam specyficzny gust. Musi mnie coś wyjątkowego zafascynować w osobniku. A problem jest taki, że czuję taki impas, przestój i wszechogarniającą samotność, moje starania, pozytywne myślenie nie przynoszą rezultatu. Dlatego właśnie dzisiaj..zwątpiłam, bo pragnęłam tylko bliskości, kogoś kto mnie przytuli, z kim można pogadać, kochać się...a tu nic..totalna niemoc :(