Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama lubiaca klasyke

Pomozcie znalezc mi wozek:)

Polecane posty

Powiem szczerze, ze najchetniej wybralabym Inglesine lub Silver Crosa:P Ale niestety zbyt praktyczne to wozki nie sa:( Moze ktos wiec pomoze mi znalezc wozek tez taki klasyczny, ale zarazem bardziej praktyczny i funkcjonalny. Dla nie wiedzacych co mam na mysli wklejam linki: http://www.inglesina.pl/wozki/2 http://dino.sklep.pl/nowy/wozek-kensington-silver-cross-kolor-white-navy-dostawa-gratis-p-2416.html?zenid=05e67d291d93e1ad55980fc3626f8994

Gość laaampa
wiesz co obydwa brzydkie. I nie pisze dlatego że Ci zazdroszczę kasy tylko dlatego że nie są praktyczne chociaz Inglesina już bardziej się nadaje, a ten drugi miala moja sasiadka i musze ci powiedziec po paru miesiacach sprzedala go i kupila sobie X-landera. Chociaz warunki miala bo mieszkamy w pieknych apartamentowcach na osiedlu strzezonym przy parku. Tereny jak najbardziej do lansowania sie takim wozeczkiem. Odradzam

Po pierwsze wozek ma sie podobac mi. Po drugie chyba nie zrozumialas tresci tematu, ja sie nie waham miedzy tymi dwoma, a chce czegos bardziej funkcjonalnego a podobnego wizualnie. Takze zle zrozumialas badz nawet tresci tematu nie przeczytalas. A teks o kasie i lansowaniu sie to wybacz...nie skomentuje:O

Gość pierwszy mi się
osobiście nie podoba ale za o drugi jest śliczny:) chciałam taki kupić ale moja sytuacja finansowa mi na to niestety nie pozwoliła:(

a silver crossa po parumiesiacach raczej nalezy sprzedac gdyz nie ma spacerowki, a dziecko chyba nie jezdzi w gondoli w nieskonczonosc.

powtarzam, ze PROSZE CZYTAC TRESC TEMATU! Ja sie nie waham miedzy tymi dwoma wozkami:(

Gość alamakotaajanie
Ten cross silwer jeszcze w miarę ladny choć jesli chodzi o funkcjonalność to fatalnie. Do lansu idealny. Ten inglesia zupełne paskudztwo kojarzy mi sie z starymi wozkami ktore maja meliniarskie rodziny :) NIE OBRAŻAJĄC NIKOGO faktycznie lepszy byłby x-lander

Gość pierwszy mi się
nie przejmuj się takimi komentarzami:) moja znajoma ma właśnie ten drugi i bardzo sobie chwali. Szczerze zazdrościłam jej takiego wózka:(

prosze o wypowiedzi w temacie. Wiem, ze wozki nie funkcjonalne dlatego pytam czy znacie moze jakis wizualnie podobny do tych klasycznych? Te dwa co podalam to nie wozkie ktore chce kupic a na ktorych tylko sie wzoruje

Gość 1234er
ten pierwszy ochyda a drugi tym bardziej te wózki wyglądaja jak trumna. bez obrazy,ale każdy ma swój gust

bez obrazy, ale nie kazdy jak widac potrafi czytac:O

Gość mamachichi
zebro, ale się obie wstrzeliłyśmy z tym roanem,w tej samej minucie:-)

dziekuje za wreszcie konkretne odpowiedzi:) Biore sie do ogladania.

Gość Ludzie to de....
ja nie mogę! Ludzie czytajcie ze zrozumieniem!!

Gość zebra w pomarańczowe paski2011
mamachichi - hehe faktycznie, ty może też jesteś na etapie poszukiwania wózka?

wielkie dzieki dziewczyny:) fajne te wozki, zaczynam czytac dokladniej o kazdym;) czekam na dalsze linki jesli ktos ma pomysl:)

Gość mamachichi
zebro, nie szukam wózka, ja miałam roana, byłam zadowolona, ale mieszkam blisko lasu, w domu jednorodzinnym, więc potrzebowałam wózka terenowego i nie zależało mi na lekkości, bo nie musiałam go targać ze schodów

Gość zebra w pomarańczowe paski2011
ja słyszałam właśnie ze roan jest dobry ale tylko od sprzedawczyny, a jak tobie się sprawował? Ja mieszkam poza miastem, na koloni, można powiedzieć że na odludziu i potrzebuje wózka na drogi nierówna, wiejskie ale też takiego aby zmieścił sie do bagażnika. A spacerówka ci się sprawdziła?

Gość mamachichi
Ja byłam zadowolona, moja córa chyba nawet bardziej bo uwielbiała te kołysanie w wózku, spacerówka się rozkłada na płasko, dziecko może w niej spać, generalnie nie jest to wózek z tych nowoczesnych, lekkich i superzwrotnych, ale za to bardzo wygodny dla dziecka w na spacerach w terenie, jak córa podrosła dokupiliśmy jeszcze spacerówkę parasolkę maclaren i w sumie z obu wózków byłam bardzo zadowolona, a moja siostra ciot. woziła roanem 4dzieci, chociaż co kawałek dokupywała "modniejsze" wózki to i tak dzieci w końcu "lądowały" w starym roanie