Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość merindamaka

czy mam duże wymagania?

Polecane posty

Gość merindamaka

sama nie jestem idealna, ale i nie szukam ideału, jakoś nie mogę spotkać kogoś kto by spełniał moje wymagania. jak sądzicie? wiek: >22, górnej granicy niby nie ma ale bardzo starszy nie wygląd: w sumie jedyne to żeby nie był bardzo brzydki z twarzy i żeby był wyższy czyli >170cm reszta: -uczciwy (żadnych gierek i kłamstw) - nie będący chorobliwie zazdrosny, bluszcze odpadają - nie musi dużo zarabiać, wystarczy żeby był samodzielny - opiekuńczy - nie może się wywyższać i być przemądrzały - żeby nie bywał agresywny i nie był nerwowy i histeryczny - ciekawy świata - z podobnym podejściem do seksu (seks tylko w związku) - interesujący się polityką(i nie mam na myśli czytania gazet i oglądania tvn24/historią/prawem (wystarczy jedno z trzech) - chcący za kilka lat małżeństwa i dzieci - lubiący dużo czytać i oglądać filmy (zarówno te ambitniejsze jak i takie, które służą odmóżdżeniu) to dużo?

Gość defre
taaa a teraz dopisze jeszcze te ukryte 120 stron wymagań...

powiem Ci tak: jak spotkasz swoją miłość,to żadne wymagania nie będą ważne. Ja zawsze marzyłam o wysokim brunecie,umięśnionym,supermęskim-to były moje wymagania.A zakochałam sie w niskim chucherkowatym blondynie,ciapowatym :P Na szczęście mi przeszło

Gość merindamaka
to zależy czy jesteś kafeteryjnym podrywaczem czy nie :P @defre - jakich wymagań np.? @Addien zgadzam jeśli chodzi o wygląd, możliwe że jak się zakocham wygląd nie będzie ważny i może mieć i 165 i brzydką twarz:) reszta raczej się nie zmieni.

Czasami tu tylko wpadam i to raczej w kategorie zdrowie i uroda . Aktualnie czekam na walke DIABLO na polsacie :)

Gość ,jfdfjnfd,nmffd
to nie sa jakies ogromne wymagania i dziwne ze nikogo odpowiedniego nie spotkalas:o bylas w ogole w jakims zwiazku? czy mężczyźni sie toba w ogóle interesuja?

Gość plepleple
tak z ciekawości co to znaczy dla ciebie interesować sie polityką ?

Gość defre
merindamaka Skąd mam wiedzieć jakich , przecież Cię nie znam. Ale baby zawsze mają minimum 120 stronnicowe książeczki z wymaganiami.

Gość merindamaka
szkoda, już miałam podawać maila ale pewnie z Diablo nie wygram ;)

Gość merindamaka
interesują się :) powiedziałabym, że dość porządnie i dość często :) zazwyczaj okazują się kłamliwymi gnojami:P a Ci lepsi i bardziej szczerzy zazwyczaj są średnio oczytani i mają mało porywające zainteresowania :)

Jak masz gg to napisz. Moj w stopce. Diablo wlaczy po 23 wiec bedziemy mieli chwile na zapoznanie :) a pozniej zobaczymy ;)

Gość defre
damiano525 :P

@Addien zgadzam jeśli chodzi o wygląd, możliwe że jak się zakocham wygląd nie będzie ważny i może mieć i 165 i brzydką twarz reszta raczej się nie zmieni. Nie zgodzę się z tym.Jak będziesz zakochana to będzie Ci sie podobalo,że jest zazdrosny :P I nie będzie C przeszkadzało,ze jest przemądrzały (mi też nie przeszkadzało),przynajniej na początku.Miłość zaślepia i ogłupia

Gość merindamaka
nie zgadzam się. przędzej czy później przychodzi otrzeźwienie. tylko, że wtedy rozstanie bardzo boli :)

Gość merindamaka
zresztą ja z przemądrzałymi pozostaję na stopie koleżeńskiej

Gość merindamaka
a jakie to ma znaczenie?

Gość merindamaka
ja tu po radę, to nie była oferta matrymonialna, ale jeśli już pytasz to: jestem z dwóch bo pon-pt to jeden koniec polski, a weekendy drugi. Poza tym z Twoim podejściem i moim (ostrożnym) do internetowych rozmów i tak szybko byś uznał, że marnujesz czas;)

Gość plepleple
merindamaka co to znaczy dla ciebie interesować się polityką ?

Z moim podejściem?:) A jakie jest moje podejście? Zbyt otwarte? Rozmowa to tylko rozmowa, jak mamy podobne poczucie humoru - świetnie, bo przemiło jest się czasem pośmiać do monitora, a jak nie - trudno:D Posiedzimy i posmutamy:) Jestem ogólnie straszny i okropny, ale jak się już odezwiesz to nie pożałujesz - 23978828.

Gość merindamaka
np. wiedzieć co się dzieje obecnie w krajach bałtyckich i dlaczego tamtejsze gospodarki padają, rozumieć dlaczego mimo że Gruzja jest wyżej w zestawieniu wolności gospodarczej to propaganda, że łatwiej tam założyć firmę, mieć swoje zdanie na temat tego co dzieje sie w krajach arabskich i rozumieć podłoże przykłady można mnożyć

Gość plepleple
więc tak nie rozumiem podłoża :o mam swoje zdanie na temat tego co się dzieje w krajach arabskich pogłoski o tym , jakoby gospodarki w krajach nadbałtyckich padały , są mocno przesadzone :p

Gość merindamaka
punkt dla Ciebie:>

Gość plepleple
jak mi powiesz z kogo pochodzi ten słynny cytat to przyznam ci dwa punkty :)

Gość merindamaka
wiem, możesz przyznać :)

Gość plepleple
tak w ciemno ? no nie wiem :) a co właściwie masz do czytania gazet ? skądś trzeba tą wiedzę czerpać , bo akurat co do tvn 24 to miejscami jest mocno irytująca :o