Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość suzzziiii1111

Przedszkole NIEPUBLICZNE!!!

Polecane posty

Gość suzzziiii1111

Otwarto w mojej miejscowości przedszkole niepubliczne,jest piękne!!! zastanawiam sie czy nie zapisać swoje córki,ale jest drogie-stać nas na nie ale czy warto wydawać tyle kasy?Czym sie ono różni od panstwowego a jeszce inaczej od PRYWATNEGO?

Gość suzzziiii1111
bo nie mam co zroibc z dzieckiem nie mamy jak sie pokochac z moim męzem wynajmujemy 1 pokoik i stad moje pytanie czy warto wydac tyle kasy?

zaczernilam sie na wszelki wypadek to wiec słucham? bo chce zrobi mojemu loda i musze miec dosc miejscu a dziecko bedzie przeszkadzac

Gość suzzziiii
spadaj podszywaczu! Ja pytam poważnie.

Gość suzzziiii
spadaj podszywaczu! Ja pytam poważnie. Zreszta zaczernilas moj nick=prosze bardzo,myślisz ze jak ja pytam o przedszkole a ty wypowiadzasz sie o jakis sprawach łóżkowych-ma to jakis sens?Moglas cos innego wymysleć. Mądry zaraz załapie kto jest podszywacz :) także jeszcze raz moje pytanie jak w na poczatku topku-podnosze.

Gość przedszkole niepubliczne i
prywatne to to samo:O szkole jakas konczylas czy udajesz glupia?

Gość niepubliczne przedszkole jest
takie jakby "pół-prywatne" - tzn dofinansowane przez miasto. z reguły jest droższe od państwowego, ale tańsze od prywatnego. Moja córcia chodzi do niepublicznego przedszkola i płacimy za nie ok 430 zł.