Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jareeekk23

Powiedzcie mi jak to jest...

Polecane posty

Gość Jareeekk23

Dlaczego tak wiele bardzo ladnych a wrecz pieknych kobiet jest samych? Dlatego bo maja zbyt duze wymagania? Dlatego bo faceci sie ich boja? Dlatego ze zostaly zranione? Dlatego ze wiekszosc z nich to zapatrzone w siebie paniusie? A moze sa lesbijkami? jak wy to widzicie? Szczegolnie kieruje te pytanie do Pan... moze sa tu jakies slicznosci co cos o tym wiedza... a Wy Panowie? Jak postrzegacie takie laski przechodzac obok nich na ulicy? Dlaczego wiekszosc z nas zaklada ze skoro taka ladna to zajeta?

Gość nie wiem nie wiem nie rozumiem
nie wim nie wiem nie rozumiem nic

Gość way to fall
bo wbrew pozorom mogą mieć masę kompleksów co utrudnia im znalezienie kogoś a mogą też mieć nierówno pod kopułą

Gość sylwiasakjkldj
dokladnie..a ladne kobiety sa same..jak to jest...

Gość sylwiasakjkldj
ale dlaczego odrazu stwierdzenie ze cos z nimi nie tak? skoro nikt ich nie zna i nawet nie probuje poznac,faceci boja sie ze ich beda zdradzaly? zbyt duza konkurencja? ze kazdy facet sie za nia obejrzy? nie rajcowaloby to was? ze to wlsnie wasza dziewczyna jest ta ktora podoba sie kazdemu? i nie jeden do niej wzdycha a to Ty ja wlasnie masz?faceci to tchórze i lubia isc na latwizne

Gość sylwiasakjkldj
dlaczego przegrales zycie? pod hipoteke je zastawiles?

Gość Jareeekk23
nie macie jakis konkretnych odpowiedzi??

A skąd ja mam wiedzieć dlaczego... mi to wszystko wygląda na to że to zostało ustawione zanim się urodziłem, ktoś powiedział "ten przegra życie" i wskazał palcem na mnie. :O

sylwiasakjkldj ale dlaczego odrazu stwierdzenie ze cos z nimi nie tak? skoro nikt ich nie zna i nawet nie probuje poznac,faceci boja sie ze ich beda zdradzaly? zbyt duza konkurencja? ze kazdy facet sie za nia obejrzy? nie rajcowaloby to was? ze to wlsnie wasza dziewczyna jest ta ktora podoba sie kazdemu? i nie jeden do niej wzdycha a to Ty ja wlasnie masz?faceci to tchórze i lubia isc na latwizne ŚWIĘTA PRAWDA

Gość Jareeekk23
ale co Ci sie stalo?? ktos Ci umarL Nie masz pracy?

Gość Jareeekk23
asia z podlasia---> czy Ty tez nalezysz do tych "ladnych" ze tak powiem samotnych dziewczyn?

Gość sylwiasakjkldj
oczywiscie,paszteta sobie wezmie czy jakas przecietniare to mysli ze nie bedzie musial sie bog wie jak o nia starac ,nadskakiwac itd..ze to ona bedzie za nim lataal a on ma z glowy "caly podryw"

Gość Jareeekk23
asia z podlasia--> opowiedz,cala noc przed nami...a pewnie nigdzie Ci sie nie spieszy,chetnie posluchamy a Ty to z siebie wyrzucisz,moze sie okaze ze ktoras z Pan jednak nie jest sama i mnostwo jest "ladnych" zranionych i nieszczesliwych

Gość sylwiasakjkldj
raczej nie chodzi o tchórzostwo tylko późniejsze złamane serce bo tamten był przystojniejszy bo ten bardziej rozrywkowy : ) jest wieksze prawdopodobieństwo ze taka panna zdradzi jesli nie jest sie idealnym : ) no i widzicie? nawet nie wiesz w jakim jestes bledzie..to ze ladna to nie znaczy ze szuka idalu mezczyzny z wygladu no ludzie

Gość Jareeekk23
sosssssss ---> zgadzam sie z Toba,zawsze bedzie miala ta przewage,ze przeciez ona moze miec lepszego ode mnie...to glupie uczucie by mnie dobijalo;/

Gość Jareeekk23
asia z podlasia--. to nie bylo do Ciebie z ta smiercia tylko do tego co przegral swoje zycie. opowiedz nam co Tobie sie przytrafilo kochana

Gość sylwiasakjkldj
heh,pustaki jestescie. wygorowane wymagania..pomyslcie ile tych pieknych kobiet tak naprawde ma zlote serca i jak wiele tracicie

nie wiem czy jestem piękna - ja sie sobie podobam; a faceci to swinie bo spotykam tylko takich co chcą mnie przelecieć; jeden za mną latał z pół roku, a jak nic nie dostał to sobie znalazł paszczaka; inny za mną latał mimo że miał żonę - też paszczaka; szkoda gadać; o problemach ne będę pisać na forum; jak sie wkurzę to będę ich zaliczać tylko i zdradzaćtym paszczurom; sorry ale ileż można czekać? mam to w dupie, nikt się mna nie przejmuję to ja też sięnikim nie będę przejmować

Gość sylwiasakjkldj
asia z podlasia--> doskonale Cie rozumiem,mam to samo ,samych debili spotykam w swoim zyciu,tylko o jednym mysla a jak nie to jacys psychopaci co mi zyc nie daja jak ich oleje. Mam serdecznie doscy. i wiesz co... doprowadzilo to do tego iz przespalm sie z kolezanka

durny podszyw ale żal mi facetów, którzy najpierw ślinią sie na piękne - a potem mówią że łatwe, albo [uste - no bo nie może być inaczej; a potem szukaja sobie brzydkich na żony w błędnym przekonaniu, że ich cnota jest zasługą ich wewnętrznych zasad, a nie ich brzydoty

Gość sylwiasakjkldj
wcale nie jest prawda ze dajemy szanse tym przystojnym cwaniakom a po tem czujemy sie skrzywdzone..mylicie sie . Umawiala sie tez z przecietnymi normalnymi,nie zwracam jakiejs szczegolnej uwagi na wyglad faceta musi miec poprostu to cos co mnie zauroczy a po tem i tak sie okazuje ze kolejny dran moze poprostu to jakis pech

no niekoniecznie ten co zagada nie szanuje innych; moze po prostu jest odważny i nie ma głowy zatkanej kompleksami i przesądami? no a to nie nasza wina, ze nie wszyscy porządni chłopcy do nas zagadują. Co ja wróżka że mam sie domyleć, ze ktos jest zainteresowany? szansę daje sietemu który próbuje, a nie stoi jak dąb

Gość sylwiasakjkldj
podbijam;p

Gość sylwiasakjkldj
Dlaczego, widząc piękny kuferek, każdy spodziewa się, że w środku jest skarb, a widząc piękną kobietę, uważa, że ma pusto w głowie?

Gość ... Bo tak niestety jest
Nie chce się chwalić z reguły jestem skromna ale wiem i mi to wszyscy mówią że mam bardzo duże powodzenie u facetów nr 1 w liceum i takie tam ale mniejsza z tym. W moim przypadku jest tak że zostałam zraniona, naprawdę bardzo a to że ładna, to wszystkie zazdrosne laski odrazu określają jako dziw*a. Teraz jestem wolna bo po 2 letnim związku wiele się nauczyłam a faceci którzy widzą ładną i szczupłą dziewczynę to zaprzeproszeniem chcą tylko du*y że tak powiem. Nie wiem czy oni sobie myślą że my uczuć do cholery nie mamy. Wkur**a mnie to naprawdę...