Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szczypta pikanterii

Któras z was lubi naprawdę mocny, ostry, głęboki anal?

Polecane posty

Gość smutna wiadomosc
jestem zainetersowana tematem. Moja znajoma dlugo uprawia anal ze swoim mężem, i mowi ze juz ma gorzej z utrzymywaniem kalu, chcialam wiedziec czy to prawda i czy kazdy tak ma??? Gagatka jestes dosawiadczona w temacie to moze mi odpowiesz jak jest u ciebie??

Gość dzisiaj incognito
ja cie ga-gatko nie potepiam ani tym bardziej nie oceniam wiec nie oceniaj mojego partnera..... tym bardziej, ze nic nie wiesz o nas.....

Gość szybki billll
Nigdy nie uprawialem analu. Mam jakis uraz. Jestem trochę brzydliwy i higiena osobista jest dla mnie bardzo wazna. Nie moglbym się przemoc i wsadzić w "kakowe oczko". Źle mi się to kojarzy. Moja żonka tego nie lubi, więc problem się rozwiązał. Czy członek po wyjęciu z odbytu nie śmierdzi? Jakoś nie mogę...

Gość ja sie wlasnie zastanawiam
jak pozniej ze zwieraczami...teraz niby jest OK a co jak pozniej Wam sie cos stanie?

powie mi ktos?

chyba boje sie ryzykowac

Gość cfvgvbgbvhb
''lubią''? hah jak mają luźną, rozjechaną tzipę to nie mają wyboru

a kupe jakos robisz..prawda?...i zawsze jest to lakasa?

Gość polyannaa
'' Nigdy nie uprawialem analu. Mam jakis uraz. Jestem trochę brzydliwy i higiena osobista jest dla mnie bardzo wazna. Nie moglbym się przemoc i wsadzić w "kakowe oczko". Źle mi się to kojarzy. Moja żonka tego nie lubi, więc problem się rozwiązał. Czy członek po wyjęciu z odbytu nie śmierdzi? Jakoś nie mogę...'' i ciesz sie, ze tak masz, ja bym chciała takiego faceta, a nie takiego który wepchałby wszędzie gdzie się da, nie zwracając uwagi na higienę - tacy mnie obrzydzają

Gość nawet twarde
gówno jest miększe niż kootas, poza tym właśnie żrą te aktivie itd. bo wiedzą że oddawanie twardego kupska powoduje ból to raz, a dwa - jest to niezdrowe i jest jedną z głównych przyczyn powstawania hemoroidów(tak samo jak i wkładanie innych twardych ''przedmiotów'' do dupy) :classic_cool:

gowno zdrowej kobiety jest takie samo jak kutas, wiec tylko chora kobieta zre aktivie, zdrowa idzie za porzeba i czynnosc nie sprawia jej bolu, podobnie jak nauka sexu analnego....bo nie ma hemoroidow:)

Gość do fev
lubisz anal pod prysznicem? a wytrysk w tyłku?

anal pod prysznicem niczym sie nie rozni od analu we wannie czy w jeziorze a wytrysk jest taki sam czy w pupie czy w buzi czy w cipce. .......i skoncz z jaraniem sie wirtualem....idz w real

Gość fev a uwazasz ze prawiczek
moglby pasowac do doswiadczonej dziewczyny po analu? bo prawictwo przez lata wpedza w kompleksy p.s. niektorym juz tylko wirtual zostaje. nie kazdy jest piekny i moze zdobywac piekne kobiety

jak az tak bardze cie meczy twoej prawictwo to wez gazete i poszuaj pani ktora zrobi to za pieniadze....a potem zacznij uprawiac sport, pomysl o jaks hobby....z pewnoscia cos lubisz....moze poszukaj lepszej pracy....popros jakas kolezankie czy kolege w doborze nowej garderoy i................uwierz w siebie....wiara w samego siebie to polowa sukcesu.....kobiety uwielbiaja pewnych siebie i faceow z dobrym humorem......:)

Gość czytaj ze zrozumieniem kurfa
'' gowno zdrowej kobiety jest takie samo jak kutas'' haha czy ty jesteś głupia czy tylko udajesz? :O nie widzisz różnicy pomiędzy miękką papką a twardym kutachem? a co do analu czy zatwardzeń - istnieje spore ryzyko, że mozna nabawić się po nich hemoroidów - nie trzeba wcale ich mieć wcześniej :O

Gość fev a uwazasz ze prawiczek
ze mna jest ok wizualnie juz, po prostu jestem zblokowany do kobiet. a za pieniadze bym tego nie zrobil

oo...widze ze pisuje tu teraz chora kobieta na ciele i umysle ktora nabawila sie hemoroidow..... wiesz....to twoj problem....ja ich nie mam:)

to zmien srodowisko w ktorym przebywasz prawiczku, zmiana otoczenia to nowe mozliwosci, sa jesze kluby dla singli, wycieczki, znajomi moze niech ci dos doradza, a moze jakis kolega ma kuzynke?

Gość czytaj ze zrozumieniem kurfa
jednak nie umiesz czytać ze zrozumieniem - twój problem powiem tylko tyle, iż lekarze i tak wiedza lepiej niż jakieś ''fanatyczki analu'' 🖐️

Gość NIE DOW IARYYYYY
Zwykłe dziwki za kasę nie kwapią sie do stosunków analnych a wy ,normalne kobiety przez małe k nastwaicie dupę do rżniecia,jeszcze sie tym szczycząc i mówicie o mega orgazmach analnych.SZOK.

anal jest dużo przyjemnieszy, większe doznania... oraz "zakazany" owoc lepiej smakuje!!!!

Gość do hanny moon
i orgazm analny przezylas juz?

Gość Anonimowa nieznajoma
Mam dziewczynę ale jak założy sztucznego to w analnym sama rozkosz. :) i to takim ostrym. Próbowałyśmy z mniejszym ale było kiepsko to spróbowaliśmy z grubym i było super :) z seksem w c*pke tez polecam i to tak strasznie szybko.

Gość gość
Po co te wyzwiska i obrażanie? Jedni lubią inni nie. Stosunek analnay to cos innego niż zatwierdzenie, to jest coś przeciwnego wiec żadnych hemoroidów nikt nie dostanie, wręcz przeciwnie. Ja osobiście lubię, kupa papka to rzeczywiście oznaką choroby, złego odżywiania itp... W kanale dbytowym nie ma zanieczyszczeń, proponuje obejrzeć jak to wygląda na Google i poczytać coś wiarygodnego a nie czyjeś blogowe wywody:) nikt nikogo do tego nie zmusza po co te nerwy, ja się nie wstydzę ze Lubie, jestem kobietą i czerpie z tego przyjemność. Ważne jest jednak odpowiednie przygotowanie, podejscie i nastrój. Na pewno nie wolno zaczynać brutalnie i ostro :)

Gość gość
Zgadzam się z tą panią. My z żoną często to robimy. Ale muszę mocno nawilżyć śluzem drugą dziurkę a ona musi być już podniecona i starać się rozewrzeć przez parcie. Najprościej gdy czuje potrzebę wypróżnienia. Wtedy jest prosto a kupka głęboko w środku mi nie przeszkadza.

Gość gość
Ja nie lubię, po mam sranie przynajmniej przez 12 godz, a zero przyjemnośc******.dole takie coś