Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przepraszamzesiewtracam

test ciazowy-helppp

Polecane posty

dziewczyny mam problem.Przez 2 lata bylam na zastrzykach antykoncepcyjnych-ostatni mialam w maju zeszlego roku i od tego czasu mam taki balagan w organizmie ze nie wiem zupelnie kiedy spodziewac sie okresu-nie ma zadnej reguly Stad moje pytanie- po jakim czasie od stosunku zrobic test ciazowy? nie piszcie ze w dniu spodziewanej miesiaczki bo kiedy to bedzie to jaak loteria. Kochalam sie z partnerem 15 marca,wczoraj zrobilam test-wynik negatywny ale nie wiem czy nie za wczesnie go zrobilam mam straszne zawroty glowy od trzech dni i mdlosci,piersi i brzuch bola ale to moze byc na okres po jakim czasie od stosunku test jest wiarygodny?

Gość 19 dni po stosunku
powinien pokazać już faktyczny wynik

tez mi sie tak wydawalo ale skad te zawroty glowy,mdlosci i wieczne zmeczenie-sama nie wiem co o tym myslec

bo masz bałagan hormonalny stąd takie objawy, a póżniej kobiety które zachodza w ciążę po zastrzykach dziwią się, że nie mogą jej utrzymać jak same doprowadzają do takie rozstroju w gospodarce hormonalnej, test już jest wiarygodny w tych dniach więc nie ciąża

co za debil lekarz zapisał ci zastrzyki :/ je się daje kobietą które już nie chcą mieć dzieci bo właśnie robią taki misz-masz w organiźmie i nawet do 36 miesięcy od ostatniego zastrzyku może minąć zanim pojawi się płodność i szansa na dziecko :/ ehhhh najlepiej usłyszeć że jest taki zastrzyk że raz i 3 miesiące spokoju i nie dopytac, nie doczytać co to tak na prawdę jest ja jutro idę na drugi zastrzyk, ale mam już 2 dzieci i więcej mieć nie chce więc jak dla mnie taki zastrzyk super sprawa, ale kobieta która nie ma dzieci a w przyszłości takie planuje nie powinna go brać :/ a co do wiarygodności testu to po zastrzykach to on może nigdy nie być wiarygodny :/ najlepiej około 20 dnia od wspóżycia idz na bete