Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ciekawaaaaa

DUUZY PROBLEM

Polecane posty

HEJ :) MAM 16 LAT. OD CZERWCA UBIEGŁEGO ROKU MAM MIESIACZKĘ. NIESTETY MAM JA BARDZO RZADKO. W SUMIE MIAŁAM JĄ 4 RAZY, TYLKO ZE OSTATNAIA TO BYŁY TYGODNIOWE PLAMIENIA W DUŻYCH ILOŚCIACH. TE TRZY POPRZEDNIE BYŁY BARDZO NORMALNE. TE PLAMIENIA SKONCZYLY MI SIĘ NA POCZĄTKU LUTEGO. TERAZA MAM TAKI... KLEJĄCY SIĘ ŚLUZ. ROZMAWIALŁAM Z MAMĄ I USTALILISMY, ŻE PO EGZAMINIE POJDE DO GINEKOLOGA. DODAM ŻE NIEGDY NIE WPÓŁŻYŁAM, TYLE ŻE SIĘ MASTURBOWAŁAM. MOGLIBYŚCI MI COŚ DORADZIĆ, TO DLA MNIE WAZNE. DZIĘKUJĘ BARDZO :))

Gość znam prezydenta
patrzac na temat, myslalem, ze duze cycki Ci przeszkadzaja, wiec instynktownie zajrzalem zeby zapytac o fotke... chyba zle forum wybralas

dziewczyno ty jeszcze dorastasz. nie od razu ma się regularne cykle ale do ginekologa to powinnaś iść już po pierwszej miesiączce.

nie, ja sie tylko chcialam dowiedziec czy o jest normalne jak na moj wiek i rok miesiczkowania. boje sie tej wizyty, jak to bd. wygladac ? :o

Gość grosza za kazde klikniecie
Levvi, kuhwa, lubię Cię, ale co Ty wiesz o miesiączkach...

W Twoim wieku i w takim czasie od rozpoczęcia miesiączkowanie to nie jest nic niepokojącego. Jeśli Cię to niepokoi to możesz pójść do ginekologa, ale raczej nic z tym nie zrobi. A co do tego jak wygląda wizyta to najpierw wywiad: -data pierwszej miesiączki -data ostatniej miesiączki -długość i obfitość miesiączki -długość i regularność cykli -czy współżyłaś -czy byłaś w ciąży -czy rodziłaś -czy poroniłaś I to w zasadzie tyle wywiadu. Później zapyta z jakim problemem przyszłaś. Być może zbada piersi, ale to nie jest częsta praktyka. Być może będzie Cię badać, ale to nie jest pewne.