Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Złotowłosa88

Prosba o nietypowa radę.Tylko dla wyrozumiałych.Zemsta

Polecane posty

Proszę mnie nie krytykować, jeśli masz jakaś ciekawa rade chętnie posłucham. Chodzi o małą zemstę.Kumpel z firmy przed wyjazdem na pierwszy kurs przyczepił mi na klamkę od bagażnika w busie różowe kajdanki. http://www.crazyladies.pl/prod_8435_Kajdanki_z_rozowym_futerkiem.html Jechałam z tym przez cały Lublin, i jeszcze kilka ładnych kilometrów. Dopóki pod koniec zmiany jakiś chłopak na CB nie uświadomił mnie co wisi przy klamce. Najadłam sie wstydu ze hej. Posłucham każdej propozycji-jak sie odegrać.Wiem ze niektórzy maja pomysły a ja chętnie je wykorzystam.

Gość ffffffffaaaaaaaaaafasfas
Zrób mu to samo tylko z wibratorem,albo sztuczną cipką :P

Własnie brałam wibrator pod uwage, zeby dyndał mu przez cała zmaine, brałam też pod uwage dmuchaną lale, lub stringi...Tylko nie wiem czy to nie za ostro...

Gość DOROTAPPPPP
Wybieram wibrator i to różowy :P Złotowlosa juz Cię lubie za miłość do MJ -kocham Go ❤️

Gość złotko jesteś z Lublina
?

Gość fdbgrdfnbrdn
hahahah :D dlaczego za ostro? dobre będzie :D

Złotowłoso kochasz Michaela Jordana bo MJ jest tylko jeden :P

to trochę zajmie pracy: obszyj mu siedzenie różowym' "oczojebnym" materiałem lub przefarbuj siedzenie na taki kolor :P

No Jacksona oczywiście:) Niedługo kolejna rocznica:( i znów calutką zmianę tylko jego piosenki w busie:) Z Lublina nie jestem(już) ale jeżdżę tamtymi drogami...

Gość markere
nalep mu krtkę na tylnej klapie bagaznika. jestem gejem - zatrąb.

Myślałam zeby umieścic mu jakiś gadzet erotyczny w środku(tak zeby pasazerowi widzieli a on nie...Tylko nie wiem gdzie i co? te kajdanki?

Gość jkjkjkkjh
poloz wibrator za jego siedzeniem ,

Kup w aptece zestaw do lewatywy i mu go schowaj gdzieś z tyłu na siedzeniach,albo pod.I jak wypadnie to pomyślą że to pedał i jeszcze jakiś wibrator gumowy do tego dołóż,albo tą taką maskę skórzaną na twarz i do tego jakiś pejcz,Tylko że to pewnie trochę kasy kosztuję.

albo po prostu oddaj mu te kajdanki i powiedz że to był kiepski żart a jeśli to były jego zaloty to debilne i niech spada. tylko tak aby parę osób to słyszało.

Kasy mi nie szkoda:) od czasu do czasu można zaszaleć. Leviatan, no ja tam sie na żartach znam, sama sie póz niej z tego śmiałam tylko wiadomo, nie można pozostać dłużnym:) Jak ktoś natrafi na allegro jakiś fajny gadżet(lub takie tabliczki ala reistracyjna z jakimś fajnym napisem to będę wdzięczna za linka), właśnie może jakas tabliczkę z odpowiednim napisem nad rejestracja

Gość a może w siedzeniach
niby zużyte prezerwatywy poupychac? Tak żeby tylko pasażerowie widzieli

Gość romek i jego fret
Kilka kondomów pod ta zasłonkę od słońca nad kierowca. Teraz słońca nie brakuje wiec jak otworzy żeby zasłonić się przed słońcem wypadną mu na kolana....

Gość medal dla kumpla z firmy
popłakałam się ze śmiechu :D:D:D

Gość asdddddddddfadasd
Tylko do tych kodonów nalej jakiegoś białego balsamu że niby zużyte i zawiąż żeby się czasem nie wylało,albo gdzieś z tyłu w przejściu walnij takiego zużytego ::P