Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mila czulapannanawydaniu30

Seks dla przyjemnosci bez zobowiazan

Polecane posty

Ja samotna, on samotny, ja mam 30 lat on 37, mieszkamy w jednym miescie. Tesknie za nim, seks jest tak namietny, czuly, ostry, cudowny. Ktos z Was tez ma takiego kochanka/kochanke?

nie mam gg

nie mam potrzeby ....> a o czym chcesz rozmawiac?

Gość Naucz się linki
Jak zwykle pewnie będzie nawijał o dupczeniu i skrycie walił konia pod biurkiem, analfabeta pierdolony...

Gość esnesse
mila czulapannanawydaniu30 kochanek lub kochanka to sooby ktore sa w zwiazku,Wy w zwiazku nie jestescie,wiec jestescie para do seksu.

Gość dfgfdggf
ja jestem sama , on ma dziewczyne... ja mam 22 lata mieszkam sama , pracuje. on ma 27 lat i jest z nia 2 lata. Niby z nią nieszcześliwy itd ale jej nie zostawi. Tęsknota nie do opisania :(

ja tez tesknie..... widzisz, Ty chociaz wiesz, ze on ma dziewczyne, tem moj jest sam, nie jestemjego miloscia.... niestety, mial jedna dziewczyne wiele lat, od 3 lat jest sam. To chyba bardziej boli. My spotykamy sie od roku.

Gość dfgfdggf
my od sieprnia z tym , ze na pol roku zerwalam z nim kontakt po czym znowu... u nas rzadko sie widujemy w sumie wtedy kiedy on zechce;/ bo podbno robie zajebistego loda;/ zalosny dupek;/

Rozumiem cie, ja tez staram sie uwolnic od niego ale nie umiem, zawsze sobie tlumacze, ze przeciez i tak jestem sama a seks uwielbiam tylko z nim. Mysle, ze nikt juz nie dorowna. I sama odpowiedzialas sobie na pytanie, czego od Ciebie ten facect chce, pewnie dokladnie ten co tem moj, tez mi mowi ze jestem cudowna, namietna i wspaniale mu obciagam, faceci to egocentryczne dupki.

Gość dfgfdggf
tak im wygodniej... seks ale zwiazek juz nie.

Mloda jestes, jeszcze poznasz faceta, ktory cie pokocha, u mnie juz to troche gorzej no i mam 30, temperament mi podskoczyl 0 150%.

U mnie jeszcze lepiej. On ma 21, ja 34. Wlasnie pojechal do domu, a ja juz tesknie. Spotykamy sie od niedawna, wiec nie ma mowy o zakochaniu, ale jak to w koncu nastapi, bedzie koniec swiata, bo taki zwiazek nie ma szans na przetrwanie. :/

Dzieki. Czyli nie jestem jedna. Wlasnie czytam.

Gość brixonnnnnnn
Anita, a jak to się stało że taki młody ci tak zawrócił w głowie? Taki dobry w łóżku?

Gość myslac hipotetycznie.....
zapedy pedofilskie??