Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mala wisienka na torcie

Zachodniopomorskie fajne miejsce dla dwojga!!!

Polecane posty

Hej, szukam jakiś fajnych miesc w zachodniopomorskim, gdzie miło można spędzić pierwszą rocznicę ślubu. Znacie jakieś. Będę wdzięczna za każdy namiar! Chodzi o miejsce na miły spacer, romantyczne chwile, hotele. Chcemy po prostu miło spędzić weekend! Dziekuję za kazda sugestię!

Mielno jest super, ale blisko moich teściów... hehe sami rozumiecie ;) Międzyzdroje tez fajne, ale już bylismy tam sporo razy! prosze o jeszcze!

Pałac Bursztynowy... Właśnie sobie wygooglowałam, ale ceny są wysokie. Przelewice. Właśnie się nad tym zastanawiałam jak sobie rano troszkę szukałam. A ten ogród to fajny? I jest gdzie przenocowac? Zainteresowała mnie też zoo sfafi w ś... zapomniałam, ale od 23 kwietnia otwierają. Macie może jeszcze jakies propozycje?

No właśnie z tym noclegiem nie wiem. Na pewno byłaby szansa na domek nad jeziorem z ok. 20 km dalej, nad jeziorem. Ale też nie wiem w jakim stanie będą te domki,no i czy w kwietniu dostępne A ogród zależy od pogody, jak wszystko się rozwinie jest pięknie, ale teraz nie wiem czy zdążyło. Tam taki pałac jest, możliwe że w nim jakieś noclegi wprowadzono, musiałabys zadzwonić Najlepiej wybrać takie miejsce by w bliskiej okolicy mieć jakieś atrakcje,chociaż u nas ciężko o typowe atrakcje To safari nawet ok(jeśli to to o czym myślę) ale dla dzieci chyba większa atrakcja Albo nie wiem wziąć rowery :) Jakbyś dalej gdzieś chciała to tropikalna wyspa pod Berlinem na jeden dzień

Dzięki dziewczyny za wszystkiepodpowiedzi. Niestety zachodbiopomorskie nie jest jakies szczegolnie naszpikowane atrakcjami. Te mijesca typu pałac Bursztynowy, Przelewice, czy Dolina są fajne, ale na dwie noce robi się zaraz tysiak, a tu i zjeść by się chciało pełną gebą ;) . Nie chce wybrzydzać, ale az tyle kazy nie mam na zbyciu. Wiem, wiem co powiecie, chciałaby a nie ma za co. Ech, no i tak jest, mam jakieś 500.

i? ;)

A może by tak pensjonat w jakieś miejscowości w pobliżu? Na przykładzie tych przelewic(moje rodzinne okolice). 10 km od nich można nocleg mieć. W promieniu 25 kilometrów chyba z 7 jezior plus jakieś urocze zakątki w stylu zabytkowych murów, kościołów itp zwykle prowincjonalne miasteczka ale zawsze się coś znajdzie Myślę że wszędzie dało by się tego typu znaleźć :)

Przeciez mozesz zarezerwowac jakis apartamencik malutki albo pokoj w pensjonacie moze trojmiasto?:)

Gość vjhcmhngzdS
nad morze jedźcie. nie wiem co fajnego jest w jakichs pałacach :/ nuuuuuda

Gość vjhcmhngzdS
ja pikole, ale ktos tepy powyzej. trojmiasto nie lezy w zachodnipomorskim! tak ciezko skminic ZACHODNIOpomorskie?

Gość vjhcmhngzdS
o tej porze roku, to za 2 noclegi w jakims przyzwoitym pensjonacie zaplacicie max 200 zł za dwie osoby, a nawet taniej znajdziecie spokojnie, wiec zosatnie wam z budzetu 300, a wiec spokojnie straczy jeszcze na winko i romantyczna kolacje restauracji;) i nie tylko

Gość vjhcmhngzdS
o tej porze roku, to za 2 noclegi w jakims przyzwoitym pensjonacie zaplacicie max 200 zł za dwie osoby, a nawet taniej znajdziecie spokojnie, wiec zosatnie wam z budzetu 300, a wiec spokojnie straczy jeszcze na winko i romantyczna kolacje restauracji;) i nie tylko

vjhcmhngzdS Ty sie tak nie podniecaj bo mieszkam w zachodniopomorskim i wiem,ze trojmiasto nie lezy w tym wojewodztwie ale jest niedaleko:)

Gość mała wisienka na torcie
Hej, chyba faktycznie wybierzemy się nad morze. Tylko to mało oryginalne, stąd pomyślałam, że podpytam, może coś mnie zaskoczy. Dziękuję za wszystkie podpowiedzi.

Gość frycekjaaaa
up

Gość pensjonatola
Zapraszam do naszego pensjonatu www.ola.darlowo.pl oferta weekendowa 50zł/osobodoba w pokoju 2 os, możemy pomyśleć o zorganizowaniu dla państwa jakiegos miłego weekendu z atrakcjami :) np. sauna - 50zł/h (w naszym pensjonacie) , wypad do aquaparku (2km), romantyczna kolacja itp. w razie czego prosze o kontakt ola@fr.pl

Gość gość
Z romantycznych miejsc najbardziej polecam ogrody Hortulus koło Koszalina! urocze, nastrojowe alejki, otoczone kolorowymi kwiatami i innymi roślinami! Byliśmy tam z mężem na rocznicy ślubu - wspaniałe miejsce, każdemu polecam :)

Gość gość
Fajnym miejscem w zachodniopomorskim jest ułańska zagroda.Jest to piękna agroturystyka w miejscowości Załom koło Człopy. Miejsce malowniczo położone dookoła lasy i jeziora.Miejsce z tradycją, każdy znajdzie tu coś dla siebie :) można się zapoznać z jej ofertą na http://www.ulanskazagroda.eu/pl/ polecam na spokojny wypoczynek czy we dwoje czy z rodziną :)

Gość gość
Blisko Szczecina, fajne zabiegi, cisza i spokój:-) www.akacjowydwor-spa.pl