Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zdeformowan4

Violin deformity

Polecane posty

Proszę o rady, które pomogłyby mi pozbyć się tej okropnej deformacji bioder (jak w temacie). Jestem bardzo szczupła, ważę 48kg przy wzroście 162, ogólnie mam wąskie biodra, bardzo małe wcięcie w talii. Deformacja ta polega na tym, że mam to nikłe wcięcie w talii, potem jest rozszerzenie, potem znowu pewnego rodzaju wcięcie, a potem znów rozszerzenie, gdzie zaczynają się biodra. Czytałam o możliwości wstrzyknięcia tłuszczu w to newralgiczne miejsce, gdzie tłuszcz się nie odkłada za pomocą liposukcji, jednak taka metoda inwazyjna zdecydowanie odpada. Dzięki z góry za odpowiedzi.

Gość allicemn
A masz jakieś zdjęcie jak to wygląda? Bo jak wrzuciłam w google to mi daje zupełnie normalne ciała...

Większość zdjęć pokazuje dosyć obfite ciała, a ja jestem chuda, może to zdjęcie nie oddaje tego w pełni, ale mniej więcej tak o wygląda, tylko gorzej (chodzi mi o to miejsce, gdzie są sznureczki od stroju http://images2.fanpop.com/images/photos/7400000/Cash-Warren-and-Jessica-Alba-at-the-beach-celebrity-couples-7435078-500-800.jpg

http://www.liposite.com/assets/0/plastic_surgeons/pacik_peter/ls_patients/230x260/p04-rear-after-liposuction.jpg ogólnie rzecz biorąc mam kwadratowe biodra, a chciałabym je trochę zaokrąglić, by wyglądać bardziej kobieco. W moim przypadku ten "ubytek" w biodrze jest trochę wyżej w porównaniu do tego zdjęcia i jestem chuda, więc różnice te nie są tak bardzo widoczne.

Gość Pan dochtór
Na to się umiera

Gość eeeeeeee????????
ale to są normalne ciała... :O

Gość rewelkaaaaaaaaaaaaaaaa
jestes zgrabna nie kombinuj... mozesz sie zalatwic na reszte zycia... jestes sexy!!!!

Gość lukcia
mam ten sam problem, 165 ważę 53 kg i mam dosłownie dwie talie. a efekt ten zawdzięczam jedynie biodrówkom, teraz patrze na nie ze wstrętem. Najgorsze jest to ze podobno jest to już nie odwracalne. Nie wiem, ale takim czymś to raczej powinni zajmować się ortopedzi, ale tak na prawdę nie wiem do kogo można by się zwrócić o pomoc

Gość meganrex
Ja MIAŁAM podobny problem i również zawdzięczam go biodrówkom ale mam dla Ciebie pocieszenie. Jest pewnie sposób alby doprowadzić tkankę do właściwego wyglądu. Kup sobie wysokie majtki wyszczuplające sylwetkę. Takie z grubą gumą wysokie aż do pępka. Zapewniam Cię, że to Ci pomoże, tylko musisz je nosic bardzo często. Nawet w nich spać!Mnie na początku drętwiały nogi i trochę bolał brzuch ale jest zadowolona nawet teraz je jeszcze zakładam. Pozdrawiam i życzę powodzenia:)

Gość gość
powaznie dzialaja na to majtki wyszczuplajace? wlasnie takie zalozylam mam nadzieje ze pomoze ale jesli tak, to po jakim czasie??