Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość julliettaaaa

zakochałam się w ...

Polecane posty

Gość julliettaaaa

.. żonatym facecie. Nie wiem na 100% jak to jest, ma obrączkę i wszystko na to wskazuje, w dodatku jest bardzo znany w pewnym kręgach ale nie afiszuje się z życiem uczuciowym. Nie wiem co mam zrobić, wszystko wyniknęło bardzo przypadkowo, pierwszy raz w życiu coś takiego mi się przytrafia... czuję, że to coś prawdziwego. Tylko pytanie co teraz, ciągle o nim myślę i nie wiem sama co zrobić, powinnam sobie podarować?

Gość eeeeeeeenergia--26 lata
"powinnam sobie podarować?" Nooo raczej...kużwa co za pizdy sa na tym swiecie ;/

Gość jeżeli jesteś wolna
to co ma być to będzie

Gość ranocyta
A to juz nie ma wolnych facetów ze chcesz sie brac za czyjegos ?! Załosne troche.

Gość julliettaaaa
nie jestem głupią pizdą :) racjonalnie do tego podchodze, tylko uczucie jest na tyle silne, że ciezko sobie poradzic z tym, poza tym nie planowalam tego. Najrozsądniej jest nie wiązać się z osobą, która ma kogoś, kiedys zdradzil mnie facet wiec wiem czym to pachnie i nie moralizujcie zbyt mocno, bo swoje rowniez przezylam i nie chce rozwalac komus zycia.

Gość a malo to osób
zakochuje sie beznadziejnie i jakos z tym zyje?potraktuj to tak. To,ze sie zakochalas to nie rewelacja. Pomysl sobie,zes sie zakochala z jakims n znanym zagranicznym aktorze. Mozesz sie kochac i nic z tego nie wynika.

Gość Wypij szklankę wody
i przemyśl to .Wychodzi na to,że jesteś BARDZO GŁUPIA

Gość julliettaaaa
inicjatywa nie plynie z mojej sttrony absolutnie.

Gość julliettaaaa
nie bede wam udowwadniac jaka jestem, nigdy bym nie chciala sie znalezc w takiej sytuacji iw wiem, ze nie jest zdrowa i jednoznaczna ale darujcie sobie te wypowiedzi. Jestescie pewnie swieci i takie sytuacje was nie dotycza. Ps. no czekam na rady Rudy co zrobic z tymi kregami :)

Gość julliettaaaa
mam pasje i kariere, wszystko procz milosci.

Gość problemy kobiet
nienorMALNYCH CHOĆ RACZEJ KOLEJNA ŚCIEMA .... ZAKOCHALAM SIEI NIE MOGE Z NIM BYC czyli kolejne BLE BLE BLE-pisze chyba jedna i ta sama osoba...DNO KOMPLETNE!

co masz zrobić?? przecierpieć, przeczekać i pomyśleć o tym że ma rodzinę

zonatymi i ogolnie zajetymi sie nie interesuj. nie niszcz zycia innym ludziom - bo to tylko nie dotyczy tego faceta

Gość doświadczonaaaaaaaaaaa
nie odpuszczaj absolutnie! wiem co mówię, może się Wam udać

Gość julliettaaaa
on nie ma dzieci. Czassem tak jest jak wlasnie za wczesnie ktos bierze slub, nie jest dojrzaly, wydaje mu sie, ze kocha i tu po jakimś czasie zakochuje się bez pamieci. Co ma taki czlowiek zrobic? Twkic w zwiazku bez sensu ?

on nie ma dzieci. Czassem tak jest jak wlasnie za wczesnie ktos bierze slub, nie jest dojrzaly, wydaje mu sie, ze kocha i tu po jakimś czasie zakoch*je się bez pamieci. Co ma taki czlowiek zrobic? Twkic w zwiazku bez sensu ? nie dodawaj sobie kobieto własnych interpretacji , tylko lataj za wolnymi draniami

Gość julliettaaaa
Dobra, jestem osobą która nie rozwala związków, uważam, że jak ludzie są sobie pisani to stanie się tak i beda razem. Zamykam temat.pa

Gość julliettaaaa
piszecie, jakbym specjalnie cos robila - dzizys,nie uganiam sie za nikim, a juz najbardziej za zonatymi, nie latam za nim i nie bede. Nie rozumiecie zupelnie nic, ja nie szukam usprawiedliwienia, spodobal mi sie facet, poznalismy sie - nie wiedzialam ze ma zone zeby bylo jasne. Nie jestem tępą laską, która ma za nic wartosci i jakieś zasady.

Gość sfrustroffana
do diabła!facet nie ma dzieci.Jesli ma iles lat i nie mogą ich miec a zwiazek nie nalezy do udanych to dlaczego nie :O przyznajcie sie sami-jestescie siweci na codzień.kochacie jak Pan Bóg przykazał i swiecice dobrym przykładem wspanialego i dobrego człowieka

Gość sfrustroffana
a tak a propos....skoro nic z tym nie robi to czego sie czepiacie??ze wzdycha w ukryciu?ze marzy sobie o nim? ze popatrzy??raaany bossskie ale grzesznica :O

Gość rigaku
To on Cię podrywa?

Gość nie licz tu na pomoc
zazwyczaj sami są nie lepsi...:O a Ci co doradzą madrze teraz wyszli pewnie na spacer,wrocą wieczorem

Gość julliettaaaa
dzieki za wsparcie - dokladnie ja tego nie zaczelam, nawet nasze pierwsze poznanie to przypadek totalny... nie uknułam tego w każdym razie - też nie jestem niewiadomo jak zakochana - bardziej zauroczona i wydaje mi się, że całkiem dobrze nam sie rozmawia, on tez nie zalecal sie do mnie w sposob ordynarny, wszystko tak jak czlowiek jest zakochany, niesmialo. No nie wiem, w kazdym razie to wszystko jest dziwne, chcialabym zeby jakos sie wyjasnilo, bo na pewno nie chcialabym zaczynac czegokolwiek z nim wiedzac po 1 ze ma zone, po 2 byc powodem rozstania, nawet jak ktos ma kogos i kreci z inna to strasznie slabe jest, ja jestem zdania, ze najpierw trzeba skonczyc jedno i potem zaczynac cokolwiek.

Gość julliettaaaa
poza tym znam swoja wartosc i jestem stworzona do bycia numerem 1 a nie kochanica krola :) nie dla mnie teggo typu akcje