Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zagajniczek

Panowie ile razy możecie pod rząd?

Polecane posty

Gość Zagajniczek

Możecie dojsc bez przerwy podczas stosunku i zacząc od nowa? Ciekawi mnie to bo mój luby 1 raz i musi miec przerwe.A miałam takiego co mogł 3 razy z rzędu i było cudownie.

Gość sxgdry
Zazwyczaj potrzebują przerwy, ale wyjątki się zdarzają

Gość 19loooort
2 pod rząd a 3 jako tako

Gość ja33
kiedys 3 ale teraz to tylko 2. 3 raz moze i jeszcze by stanal ale bym musial z 40 min ostro jebac a juz po 2 razie czuje sie jak po maratonie, mokry jak szczur. tak z pol godz. jebania i to tez raczej w tempie a po pol godz to moja chce zebym juz skonczyl to jeszcze przyspieszyc musze. a w tym jeszcze kilka zmian pozycji bo w jednej bym nie dal rady (poszczegolne partie miesni odmawiaja). no chba zeby mnie za 3 razem dosiadla ale tez by sie zajebala na smierc :). a to tak do dupy zaczac a nie skonczyc

Gość fvdve
moj tylko raz, ale mi to nie przeszkadza bo po jednym orgazmi enie mam od razu ochoty na drugi :P

Gość nemezis69
ja mogę 3 ;) nie jest to jakiś magiczny wyczyn ale żadko się zdaża zeby kobieta chciala wiecej niż raz;) po godzinie jest na tyle wykonczona ze kaze mi przestać ::(

Gość upppppp
up

Gość Oman
Pod polski rząd jeszcze nie próbowałem... pod rząd rumunii tak do 6 razy mi się udaje

Gość takie nudne zycie
mi jak stanie to moge jebac do rana stoi i stoi , sa minusy bo to wina testosteronu co sie wiaze z owlosieniem nawet na plecach. kumple latem do mnie wolaja ... gdzie w tym swetrze do wody, - jak jestesmy gdzies na plazy czy cos ... zdejm ten sweter... czasem huj mnie strzela i lipa przed laskami.

Gość MAGILLA
4 max ale mozna wstrzymywac sie dlugo zalezy od dnia tez i wysilku polacy to przepracowany narod i roznie z tym bywa.

Gość gość
hej laska, ja mam 31 lat i zawsze ze swoja na 1 razie się nie konczy, jak się spuszczę a ona mnie prowokuje jest kuszaca i zmysłowa to za drugim razem jeszcze bardziej mi stoi i jeszcze bardziej mi sie chce j***c (przepraszam za wulgaryzm, ale nazywam rzeczy po imieniu), i trzeci raz tez mam ochote ale moja już mówi ze jej starczy i zazwyczaj zrobi loda, albo inaczej się nim pobawi, bo twierdzi ze już jest poobcierana. ogólnie nie mam problemu 3 razy, może kiedyś nie będę mógł ale na razie się ciesze. jeden warunek laska musi być seksowna i powodować swoja osoba i zachowaniem ze dalej się chce, bo jak będzie lezec a facet będzie działał to takiego seksu się odechciewa, pa i powodzenia w bzykaniu, zycze wiele orgazmów :)

Gość gość
3 razy, chociaż erekcja za 1 jest najlepsza - stoi jak dąb, 2 orgazm jest najmocniejszy, pałka poprostu skacze z radości :D trzeci raz to juz formalność jak kobieta dobrze zainicjuje i weźmie go głęboko do budzi :D

Gość gość
nie wiem po co te dyrdymaly, wiekszosc kobiet po 1 penetracji jest tam tak wyslizgana i ckliwa, że chetnie by przez 24 h nie wpuszczało tam juz kut...

Gość gość
3, a jak zajdzie potrzeba to 4 ale już bez wielkiego ciśnienia na to.

Gość gość
nie dałabym wjechac facetowi wiecej jak 2 razy pod rzad. potem to sie robi wyswiechtane i wychlupane.

Gość gość
Trzy maksymalnie cztery razy ale ten czwarty to już z ledwo sterczącym penisem.