Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takstrasznie smutnooo

znowu sie nie udalo :(

Polecane posty

taka bylampodekscytowana i szczesliwa...spozniony okres,typowe objawy ciazy... niestety-rano dostalam bolesny i silny okres przestalam wierzyc ze sie uda-lata uciekaja a moj partner zmienia zdanie i wyglada na to ze nie chce juz dziecka,chcial abym ten okres dostala-wiem to-popadam w depresje

niestety 37 w tym roku,mamy jedno dziecko ale tak bardzo pragne jeszcze jednego wiem...mam juz swoje lata ale wokol sporo kobiet w tym wieku zachodzi w ciaze,szczegolnie jesli nie jest to pierwsza ciaza a kolejna

Gość wiek nie ma nic do rzeczy
ile czasu staracie się o drugie dziecko?

Gość koiko
troche pozno sie obudzilas..:(

Gość karolajna 109
a czemu wczesniej nie zaczeliscie sie starac o drugie,jesli mozna wiedziec?

rok i 4 miesiace temu poronienie ale teraz wszystkie badania zrobione i wyniki ok,cykle owulacyjne wiec juz sama nie wiem ale strasznie mi smutno

Gość jamajama
Ja czuje sie podobnie do Ciebie sorry nie podobnie a identycznie z tym ,ze Ty masz juz jedna pocieche ja zero.

Gość wiek nie ma nic do rzeczy
nie smuć się choć wiem, że to nie takie proste fakt, że cykle są z owulacją tez niewiele znaczy zdrowa para ma w jednym cyklu tylko 25 % szans na poczęcie (jeszcze niedawno miała 40% szans) takie czasy:O ale nie można się poddawać;) i nie słuchaj bzdur o tym, że trzeba było się wcześniej zdecydować:O każdy decyduje się kiedy uważa za słuszne

pocieszajace jest to ze kolezanka w wieku 42 lat zaszla w swoja pierwsza ciaze i za kilka tygodni rodzi

Gość Dla Was na przyszłość
Dobry wieczór...jeszcze raz policz dokładnie kiedy dni płodne: http://tnijurl.com/71e18a5aca5c/ musi się udać....powodzenia

wiek nie ma nic do rzeczy-dzieki za cieple slowa bardzo wiele osob kiedy slyszy ze chcialabym miec drugie dziecko w tym wieku reaguje zlosliwoscia i sarkazmem bede probowac dalej ale musze powaznie porozmawiac ze swoim partnerem bo jak napisalam wczesniej cos sie w nim zmienilo

Gość smooth 31
rozmawiaj ale i tak to dosyc pozno Bedziesz starszawa matka jak ci sie w koncu uda..

Gość ocet
moja znajoma zaszla w ciaze majac 39 lat.starali sie 1,5 roku. odpuscili i wtedy sie udalo,a to jak teraz patrza na nia sasiedzi,ludzie obcy(podsmiewaja sie ze glupia) to juz inna sprawa-jej sprawa.powodzenia.

Gość ona -mamusia :)
Im bardziej będziesz chcieć i wszystko uzależniać od zajścia w ciążę tym gorzej ... i na pewno nie zajdziesz. Musisz troszkę "wyluzować" i przestac ciągle myśleć że musisz zajść w ciążę ... po prostu zapomnieć o tym, że seks ma sie zakończyć zajściem w ciążę!Wiem co mówię, rok chciałam mieć dziecko... i nic.. ryczałam po każdym negatywnym teście ciążowym do momentu aż wyjechliśmy z mężem na wczasy, tam zupełnie zapomniałam o ty, że muszę zajść w ciążę .. wróciliśmy już z naszą fasolką ;) .... Powodzenia życzę !!!!

Gość Dla Was na przyszłość
U nas też tak było........dwa poronienia i dopiero w wieku 42 lat ...wspaniały syn....trzymam palce........powodzenia....

Gość jamajama
Do tych co pisza bzdury, starcza mama, za pozno ,wstyd przestancie z tym stareotypem komunistycznym kobiety rodzicielki do 25 roku i koniec takie bzdury to tylko w PL mozna uslyszec.

Gość Panikara jakich mało
A może Twój mąż ma po prostu dosyc Twojego parcia na dziecko? I dlatego ma dosyc tych całych starań, pewnie odczuwa zbyt wielką presję...W każdym razie porozmawiajcie szczerze, bo jeśli on rzeczywiście nie chce drugiego dziecka to lepiej będzie jak zostaniecie przy jednym Co do Twojego wieku to nie martw sie, zawsze sie znajda tacy co Cie obgadają, albo jesteś za młoda, albo za stara, albo za biedna, albo za bogata, i tak by można wymieniać ;)