Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ggggggasdddddddddfasdf

Coś dla pań które się wahają czy wybrać tego z temperamentem czy tego spokojniej

Polecane posty

Gość samo to
Wybór między brzydszym,spokojniejszym a ładniejszym i impulsywnym. To jest bez sensu, bo równie dobrze spokojny może być przystojny, a impulsywny paszczurem.

samo to Oczywiście że może,ale jak masz do wyboru między takim a takim,czyli brzydkim i spokojnym a ładnym i impulsywnym,ale nic nie pisałem o wyborze miedzy brzydkim i impulsywnym a ładnym i spokojnym :P

Gość kachaaa88333
wcale sie nie zgodze z tym tematem. kobieta na filmie jest glupia!!! facet ja katuje a ta wraca do auta, jak ten ja wpakowal do samochodu i poszedl wsiasc do niego, to ta miala okazje wyjsc, ale tego nie zrobila!

Gość fdgdfgdfgdgfd
Forum - strona główna Dyskusja ogólna Spis tematów | Dodaj nowy temat | Szukaj | Pokaż nagłówki | Moje konto Moje tematy DataOdp.TematAutor 17:25 33 Ludzie dobrej woli - przeczytajcie ten topika (ost.) MULINA + 17:25 5 do osób które piszą podszywy w stylu- jem kupę, rucham psa duże cycochy + 17:25 0 Poszukuję kogoś, kto pracuje w Urzędzie Pracy......... dojeżdżającaaa + 17:25 7 Chcę przytyć i dużo jem ale chce odchudzić same łydki. Jak to zrobic? czika boom + 17:24 26 jak myślicie-czy śmierć poprzez rzucenie się pod jadący pociąg boli? rozważam i planuję + 17:24 46 Nie lubię ludzi bo ludzie nie lubią mnie. Zapraszam wszystkich wyalienowanych! (ost.) Hemofilia9119 + 17:23 2 POGROSIKU.EU CO CO CHODZI? WEIRD + 17:23 35 polska slużba zdrowia mnie rozpierdala.już nie wiem czy się smiać czy płakać. (ost.) hhhhahn + 17:23 1 W 19 wieku w Anglii młodych chłopców za karę ubierano jako dziewczyny Badacz historii kar i ubrań + 17:23 32 Już sama nie wiem,kto mi powie?:( (ost.) biziuuuuuuuuuuuum + 17:23 19482 czy jest tu jakas alkoholiczka? (ost.) upadłam na samo dno + 17:22 43434 Nowy topik Shatyna (ost.) Shatyn + 17:21 13 zagrodzili nam działkę, zna sie ktos na tym? szybko pomocy.......... + 17:21 90 Nie macie tak że po masturbacji mówicie: "Cholera, czuję się podle" ?? (ost.) horrendalnie niebotyczna + 17:21 6 Rybi zapach dvfsxcd + 17:21 12 śmierdzi mu z ust! proszę o pomoc. Jamajka :D + 17:20 160 W moim domu dzieje sie cos dziwnego!! Duchy? (ost.) RoksnaU + 17:20 3386 Dopłaty,dopłaty (ost.) Basia Mazowsze + 17:19 110912 Wpisuj słowo które kojarzy ci się z poprzednim....SKOJARZENIA (ost.) gragragra + 17:19 58 nie znam rodziców mojego narzeczonego- przykro mi. (ost.) sandra-JL888 + 17:16 27026 Jezus i piękno Bożego Słowa (ost.) Kamelia + 17:15 5 Mój pies robi zieloną kupę. pomóżcie! bunczak + 17:14 51 Kupowalyscie cos na tych aukcjach JAPAN STYLE z allego? (ost.) Lori Anna........ + 17:14 24 Chciałam dać pracę kakakakakakakaaaa + 17:13 16054 Drugie spotkanie część druga (ost.) tokina + 17:11 1022 Facet 28 lat odpowiem na prawie wszystkie pytania (ost.) udzielam_wywiadu_rzeki + 17:11 8 czy nadal utrzymujecie 21 latkow? annaaa + 17:11 8989 Z BIEGIEM LAT - Z BIEGIEM DNI dla 50-60 -siątek. (ost.) Lonia 25 + 17:10 5 rozbił mi się termometr don pedro de la rosa + 17:09 30 oceńcie która z dziewczyn jest najładniesza. niestetyjestemsama + 17:07 2 proszę o odpowiedź :) chodzi on dianette (diane35) independent.93 + 17:04 16 Moja opowieść.. 18-latekkk + 17:01 1 ciągle się masturbuje ddddd2321234 + 16:59 3 Czy taki szal "ma sens" do eleganckiej sukienki? szalowy problem + 16:59 32 Lesbijka z dzieckiem!!! (ost.) lesbijka z dzieckiem + 16:58 149 matura z matmy a dyskalkulia (ost.) miłość jednego semestru + 16:56 14 prosba do wszystkich na forum KRYSIA-DYREKTOR + 16:54 0 kto mi pomoże?? prosze o pomoc 1991 + 16:54 240 Nie wiem czy usunąć ciążę, płód ma zespół downa... (ost.) NieMama? + 16:53 1 patrze na obcych ludzi, często brzydkich i mimowolnie ich sobie wyobrażam dsgdfgfdsfds + następne * używane auta * * * nieruchomości ogłoszenia * * * biustonosze * * * perfumy * * * notebooki, laptopy * * * buty damskie * * * bielizna damska * RTV - telewizory, kamery wideo * * * AGD - zmywarki, kuchenki, pralki * * * aparaty fotograficzne i cyfrowe listek Kafeteria / Zamów reklamę w Kafeterii / Redakcja (PR + autorzy) / Kosmetyki do testów / Patronaty 1999-2011 Grupa o2 Sp. z o.o. Wszelkie prawa zastrzeżone. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację Regulaminu Forum - strona główna Dyskusja ogólna Spis tematów | Dodaj nowy temat | Szukaj | Pokaż nagłówki | Moje konto Moje tematy DataOdp.TematAutor 17:25 33 Ludzie dobrej woli - przeczytajcie ten topika (ost.) MULINA + 17:25 5 do osób które piszą podszywy w stylu- jem kupę, rucham psa duże cycochy + 17:25 0 Poszukuję kogoś, kto pracuje w Urzędzie Pracy......... dojeżdżającaaa + 17:25 7 Chcę przytyć i dużo jem ale chce odchudzić same łydki. Jak to zrobic? czika boom + 17:24 26 jak myślicie-czy śmierć poprzez rzucenie się pod jadący pociąg boli? rozważam i planuję + 17:24 46 Nie lubię ludzi bo ludzie nie lubią mnie. Zapraszam wszystkich wyalienowanych! (ost.) Hemofilia9119 + 17:23 2 POGROSIKU.EU CO CO CHODZI? WEIRD + 17:23 35 polska slużba zdrowia mnie rozpierdala.już nie wiem czy się smiać czy płakać. (ost.) hhhhahn + 17:23 1 W 19 wieku w Anglii młodych chłopców za karę ubierano jako dziewczyny Badacz historii kar i ubrań + 17:23 32 Już sama nie wiem,kto mi powie?:( (ost.) biziuuuuuuuuuuuum + 17:23 19482 czy jest tu jakas alkoholiczka? (ost.) upadłam na samo dno + 17:22 43434 Nowy topik Shatyna (ost.) Shatyn + 17:21 13 zagrodzili nam działkę, zna sie ktos na tym? szybko pomocy.......... + 17:21 90 Nie macie tak że po masturbacji mówicie: "Cholera, czuję się podle" ?? (ost.) horrendalnie niebotyczna + 17:21 6 Rybi zapach dvfsxcd + 17:21 12 śmierdzi mu z ust! proszę o pomoc. Jamajka :D + 17:20 160 W moim domu dzieje sie cos dziwnego!! Duchy? (ost.) RoksnaU + 17:20 3386 Dopłaty,dopłaty (ost.) Basia Mazowsze + 17:19 110912 Wpisuj słowo które kojarzy ci się z poprzednim....SKOJARZENIA (ost.) gragragra + 17:19 58 nie znam rodziców mojego narzeczonego- przykro mi. (ost.) sandra-JL888 + 17:16 27026 Jezus i piękno Bożego Słowa (ost.) Kamelia + 17:15 5 Mój pies robi zieloną kupę. pomóżcie! bunczak + 17:14 51 Kupowalyscie cos na tych aukcjach JAPAN STYLE z allego? (ost.) Lori Anna........ + 17:14 24 Chciałam dać pracę kakakakakakakaaaa + 17:13 16054 Drugie spotkanie część druga (ost.) tokina + 17:11 1022 Facet 28 lat odpowiem na prawie wszystkie pytania (ost.) udzielam_wywiadu_rzeki + 17:11 8 czy nadal utrzymujecie 21 latkow? annaaa + 17:11 8989 Z BIEGIEM LAT - Z BIEGIEM DNI dla 50-60 -siątek. (ost.) Lonia 25 + 17:10 5 rozbił mi się termometr don pedro de la rosa + 17:09 30 oceńcie która z dziewczyn jest najładniesza. niestetyjestemsama + 17:07 2 proszę o odpowiedź :) chodzi on dianette (diane35) independent.93 + 17:04 16 Moja opowieść.. 18-latekkk + 17:01 1 ciągle się masturbuje ddddd2321234 + 16:59 3 Czy taki szal "ma sens" do eleganckiej sukienki? szalowy problem + 16:59 32 Lesbijka z dzieckiem!!! (ost.) lesbijka z dzieckiem + 16:58 149 matura z matmy a dyskalkulia (ost.) miłość jednego semestru + 16:56 14 prosba do wszystkich na forum KRYSIA-DYREKTOR + 16:54 0 kto mi pomoże?? prosze o pomoc 1991 + 16:54 240 Nie wiem czy usunąć ciążę, płód ma zespół downa... (ost.) NieMama? + 16:53 1 patrze na obcych ludzi, często brzydkich i mimowolnie ich sobie wyobrażam dsgdfgfdsfds + następne * używane auta * * * nieruchomości ogłoszenia * * * biustonosze * * * perfumy * * * notebooki, laptopy * * * buty damskie * * * bielizna damska * RTV - telewizory, kamery wideo * * * AGD - zmywarki, kuchenki, pralki * * * aparaty fotograficzne i cyfrowe listek Kafeteria / Zamów reklamę w Kafeterii / Redakcja (PR + autorzy) / Kosmetyki do testów / Patronaty 1999-2011 Grupa o2 Sp. z o.o. Wszelkie prawa zastrzeżone. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację Regulaminu Forum - strona główna Dyskusja ogólna Spis tematów | Dodaj nowy temat | Szukaj | Pokaż nagłówki | Moje konto Moje tematy DataOdp.TematAutor 17:25 33 Ludzie dobrej woli - przeczytajcie ten topika (ost.) MULINA + 17:25 5 do osób które piszą podszywy w stylu- jem kupę, rucham psa duże cycochy + 17:25 0 Poszukuję kogoś, kto pracuje w Urzędzie Pracy......... dojeżdżającaaa + 17:25 7 Chcę przytyć i dużo jem ale chce odchudzić same łydki. Jak to zrobic? czika boom + 17:24 26 jak myślicie-czy śmierć poprzez rzucenie się pod jadący pociąg boli? rozważam i planuję + 17:24 46 Nie lubię ludzi bo ludzie nie lubią mnie. Zapraszam wszystkich wyalienowanych! (ost.) Hemofilia9119 + 17:23 2 POGROSIKU.EU CO CO CHODZI? WEIRD + 17:23 35 polska slużba zdrowia mnie rozpierdala.już nie wiem czy się smiać czy płakać. (ost.) hhhhahn + 17:23 1 W 19 wieku w Anglii młodych chłopców za karę ubierano jako dziewczyny Badacz historii kar i ubrań + 17:23 32 Już sama nie wiem,kto mi powie?:( (ost.) biziuuuuuuuuuuuum + 17:23 19482 czy jest tu jakas alkoholiczka? (ost.) upadłam na samo dno + 17:22 43434 Nowy topik Shatyna (ost.) Shatyn + 17:21 13 zagrodzili nam działkę, zna sie ktos na tym? szybko pomocy.......... + 17:21 90 Nie macie tak że po masturbacji mówicie: "Cholera, czuję się podle" ?? (ost.) horrendalnie niebotyczna + 17:21 6 Rybi zapach dvfsxcd + 17:21 12 śmierdzi mu z ust! proszę o pomoc. Jamajka :D + 17:20 160 W moim domu dzieje sie cos dziwnego!! Duchy? (ost.) RoksnaU + 17:20 3386 Dopłaty,dopłaty (ost.) Basia Mazowsze + 17:19 110912 Wpisuj słowo które kojarzy ci się z poprzednim....SKOJARZENIA (ost.) gragragra + 17:19 58 nie znam rodziców mojego narzeczonego- przykro mi. (ost.) sandra-JL888 + 17:16 27026 Jezus i piękno Bożego Słowa (ost.) Kamelia + 17:15 5 Mój pies robi zieloną kupę. pomóżcie! bunczak + 17:14 51 Kupowalyscie cos na tych aukcjach JAPAN STYLE z allego? (ost.) Lori Anna........ + 17:14 24 Chciałam dać pracę kakakakakakakaaaa + 17:13 16054 Drugie spotkanie część druga (ost.) tokina + 17:11 1022 Facet 28 lat odpowiem na prawie wszystkie pytania (ost.) udzielam_wywiadu_rzeki + 17:11 8 czy nadal utrzymujecie 21 latkow? annaaa + 17:11 8989 Z BIEGIEM LAT - Z BIEGIEM DNI dla 50-60 -siątek. (ost.) Lonia 25 + 17:10 5 rozbił mi się termometr don pedro de la rosa + 17:09 30 oceńcie która z dziewczyn jest najładniesza. niestetyjestemsama + 17:07 2 proszę o odpowiedź :) chodzi on dianette (diane35) independent.93 + 17:04 16 Moja opowieść.. 18-latekkk + 17:01 1 ciągle się masturbuje ddddd2321234 + 16:59 3 Czy taki szal "ma sens" do eleganckiej sukienki? szalowy problem + 16:59 32 Lesbijka z dzieckiem!!! (ost.) lesbijka z dzieckiem + 16:58 149 matura z matmy a dyskalkulia (ost.) miłość jednego semestru + 16:56 14 prosba do wszystkich na forum KRYSIA-DYREKTOR + 16:54 0 kto mi pomoże?? prosze o pomoc 1991 + 16:54 240 Nie wiem czy usunąć ciążę, płód ma zespół downa... (ost.) NieMama? + 16:53 1 patrze na obcych ludzi, często brzydkich i mimowolnie ich sobie wyobrażam dsgdfgfdsfds + następne * używane auta * * * nieruchomości ogłoszenia * * * biustonosze * * * perfumy * * * notebooki, laptopy * * * buty damskie * * * bielizna damska * RTV - telewizory, kamery wideo * * * AGD - zmywarki, kuchenki, pralki * * * aparaty fotograficzne i cyfrowe listek Kafeteria / Zamów reklamę w Kafeterii / Redakcja (PR + autorzy) / Kosmetyki do testów / Patronaty 1999-2011 Grupa o2 Sp. z o.o. Wszelkie prawa zastrzeżone. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację Regulaminu

Gość kachaaa88333
ale nic nie pisałem o wyborze miedzy brzydkim i impulsywnym a ładnym i spokojnym - kolejny debil. od walenia konia chyba osleples. popatrz co napisales w 1 watk "Wybór między brzydszym,spokojniejszym a ładniejszym i impulsywnym".

kachaaa88333 Tak masz rację jest głupia bo dała się pobić facetowi,no normalnie idiotka,chciała uciekać a on ją wpychał a ona się dała mu bić-co za debilka :P

kachaaa88333 Wybór masz miedzy brzydki i zarazem spokojnym a ładnym z temperamentem.Więc masz 2 wybory-czego ty w tym nie rozumiesz??

Gość wkuta na sąsiada laska
Spokojnemu też mogą nerwy puścić albo może udawać spoko gościa. Dziś naprawdę trzeba uważać na facetów :(

Gość kachaaa88333
no faktycznie debi:)l z ciebie autorze:) nie chodzi o to ze dala sie bic, tylko o to ze pod koniec facet ja wepchnal do samochodu i obszedl caly samochud zeby do niego wejsc, a ona w tym czasie mogla wyjsc!! najpierw piszesz: Wybór między brzydszym,spokojniejszym a ładniejszym i impulsywnym, a pozniej: nic nie pisałem o wyborze miedzy brzydkim i impulsywnym a ładnym i spokojnym

Gość kachaaa88333
no ja tez debil:) samochod:)

kachaaa88333} Wiesz nie chcę mi się tłumaczyć bo mamy inny tok myślenia,ale ja przynajmniej cie nie wyzywam od razu,więc może się zastanów co ty tutaj robisz. Może i mogła wyjść,a skąd wiesz czy ona się po nim spodziewała takiej akcji i o czym w samochodzie rozmawiali??

Gość kachaaa88333
nie masz co tlumaczyc. czytaj to co piszesz. pewnie rozmawiali o tym, ze zamiast pomidorowej ugotowala rosol.

Gość oiutuyr
pewnie rozmawiali o tym, ze dzien wczesniej go zdradzila

Gość Pewnie ma siniaki i krwiaka
Ale tą sprawą powinna się zając POLICJA! Ta kobieta jest tak bita..po głowie, kopana..mozna odczytac numery rejestracyjne auta... tych swiadków odnalezc..I pomóc tej kobiecie. To jakiś cud, że stanął tam gdzie były kamery...Wku..się i aż musiał się zatrzymac, aby ją zbic czyli wyładowac się..:O Nie ma ona krwiaka mózgu? Czekacie aż ją kiedyś zabije w lesie? Kiedyś stanie się tragedia... Ale będzie za pózno... On bije na oślep.. nie patrzy, że głową uderza o kant auta. Ale bym mu wpier..nasłałabym na niego kogoś:classic_cool: Nietrudno go znalezc, twarz widac, auto, nr auta. Może jakiś bokser się zlituje i mu wpieprzy. Ale myślę, że ten materiał nadaje się jako dowód na policje. Ona nie miała siły wyjsc z tego auta..po takich kopniakach.

Kobieta odeszła a on przy 1 facecie, jaki się pojawił naskoczył na nią na plecy?? To psychopata, popisywał się pzed tym facetem jak on umie bic? Kazdy psycholog tak powie.. On ją leje za nic..to nie było, że mu nerwy puściły. może ona już nie żyje... Ale tak kopac kobietę? naskakiwac na nią na plecy:O????? zapłaciłabym komuś, aby mu porzadnie wpierdolili!! Nie jest to trudne, film zapisuje. Kieys dostanie wpierdol. Bo na to zasłuzył i miła pecha, ze ja to widziałam...a to znak, ze kto to widzi powinien pomóc..Bóg sprawił, ze nagrało sie to na kamerze...a wiec chce pomóc tej kobiecie dzieki innym ludziom..

1 sekundach widac, jak ją rzucił o framugę auta..:o mógł jej kark złamac.. A MOŻE TO NIE JEGO ŻONA? MOŻE TO AUTOSTOPOWICZKA? CHCIAŁA WYSIASC..A TEN JĄ ZACZACŁ BIC..MOZE TO PSYCHOPATA? CHCIAŁ SEXU? A WY OD RAZU ZE TO ŻONA?? TAK SOBIE MÓGŁ MÓWIC..ABY SIE INNI NIE WTRACALI.. DZIWNY TEN FILM..JA BYM TEGO HUJA ODNALAZŁA..I WYJASNIŁA SPRAWE I MU WPIERDOLIŁA PORZADNIE KOPNIAKI Z PIESCI..

ona chciała wysc..drzwi od jej strony były otwrte..a ona ja tam dusił bił..potem on otworzył drzwi i tak sie zachował..2:34..jak ona upada..i karkiem uderza o dach auta:O tak sobie łamią kark jak skaczą do wody i są kalekami..:O..potem z pięści po głowie? krwiak..facet ma mocną rękę...i kopniaki..? jaka ona potem skulona była...pod koniec filmu.. I ten naskok na jej plecy..przy tym 1 facecie..:O facet chciał pokazac jaki to on nie Macho...to psychopata. Szkoda, że nie mam pieniezy...bo bym go odnalazła i kazał mu wpierdolic tak jak on ja zbił..kopniaki naskok i po głowie..z piesci...według instrukcji w filmie.. to potwierdza, że to nie był spokojny człowiek, któremu puściły nerwy..ten naskok na nią przy swiadku???? to znak, że on lubi się bic..z urozmaiceniami... są nr rejestracyjne..auto kraj..znaleac tego huja..a ponadto..nie wierzę, że ta kobieta nie ma połamanych zeber siniaki na twarzy..i nie daj boze krwiaka..I na pewno nie zgłosi sie do lekarza...i umrze..:O a moze to tylko ktos kogo on podwoził? zaproponował sex odmowiła i sie wkurwił i ja pobił. U nas była taka sprawa. I mu wpierdolili a mówił ze to jego żona. ABy swiadkowie dali mu spokoj ale nie dali. I dopiero wtey ta pani powieziała, ze ja tylko podwoził..

Gość kolaborantka antka 2
eee myślałam że jakieś przemyślenia i doświadczenia na ten temat, a nie jakiś filmik myślałam że ktoś mi tu napisze że jest w związku ze spokojnym i poda argumenty za itp

moe do burdelu werbuje ludzi...bo ta pani nie chciała ni wsiadac..opierała się, poziwiam za siłe..ze jeszcze ją miała..po takim pobiciu:O I chciała wysiasc..ale jej nie pozwolił..jej drzwi były 1 otwarte..wyszarpał jej torebke..aby nie wysiadła..ale wysiadła..wiec sie wkur..i ją pobił.. odnaleac tego huja..a sprawe wyjasnic..pomoc kobiecie bo moze ma połamane zebra krwiaki itp.. sprawa dziwna..I to zaden mąż. zachowanie kobiety temu przeczy. A on to psychopata..ten naskok na nią.na plecy..:O aby pokazac swiadkowi kto tu rządzi jaki on macho. Wpierdolic mu.

Gość TRZEBA jej pomóc
Bardzo dziwna sprawa. Powinna zająć się tym la strada albo inna organizacja kobieca ds przemocy plus policja. Biedna kobieta... ma takie obrażenia ciała, że pewnie leży..bez środków przeciwbólowych.. Ten "czuły" mąż/zboczeniec kupi jej chociaż apap:O? wątpie..

Gość TRZEBA jej pomóc
jak nie bęziecie reagować..to zboczeńcy, bokserzy kobiet, mężowie będą bezkarni... Nic nie uspawiedliwia takiego pobicia nawet zrada. Ja wątpie w zdradę. Tu chodziło o coś innego.

Gość ffffffaaaaaaaaaaaaafffffffffff
TRZEBA jej pomóc Reagować??Przecież według "kachaaa88333" ta kobieta to idiotka i jest sobie sam winna że ją facet tak zlał.