Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miamiiiiaaaa

Roczny związek, a ciaża.

Polecane posty

Gość miamiiiiaaaa

Nie tworzymy z moim mżczyzną małżeństwa, nie mieszkamy też razem. Jesteśmy w związku krótko, bowiem zaledwie rok. A mnie już nachodzi myśl o dziecku. Nie próbujemy zajść w ciąże, ale też w niepłodne kochamy się bez zabezpieczenia. Byłam dzisiaj u ginekologa i niestety nie jestem w ciąży. Chciałabym wpaść. Ale jakoś nie idzie. Głupie, nie?

Gość miamiiiiaaaa
ostatniego stolca miałam w momencie, gdy sikorka-bogatka przysiadła na brzózce pod którą przykucnęłam, by owego stolca oddać. chwilę później wspomniana sikorka zwróciła się ku mnie z lubieżnym uśmiechem i filuternym błyskiem w oku zatykając nos głośno zakasłała achu-kachu, kha-kha..!!

Gość miamiiiiaaaa
Noż kur**** już nie można wpisu robić bo wszędzie banda podszywów.

Gość miamiiiiaaaa
odwiedzam też często pobliską zajezdnię autobusową i proszę do tańca kierowców i mechaników

Gość pedro de la rosa
zemsta za buzki

no rezczywiscie glupie;/ wpadka ma to do siebie ze nie da sie jej zaplanowac;-)

Gość samina86
Hm rozumiem że on nie wie że chcesz "wpaść"? A nie uważasz, że on powinien się wypowiedzieć czy chce dziecka? Nawet nie mieszkacie razem, rok to niewiele. różnie jeszcze może być. Może warto jeszcze poczekać z planowaniem ciąży. To poważna decyzja. A z czego będziecie żyćgdy urodzisz?

Gość miamiiiiaaaa
Nie wie, ale by się raczej cieszył. Mamy z czego żyć. Obojgu powodzi się dobrze. Ja 25 lat, On 30.