Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość don pedro de la rosa

niedługo dzień matki

Polecane posty

a ja mam ochotę swojej splunąć w twarz. kto też tak ma?

:-)

za długo by się tu rozpisywać, ogólnie to za całe życie

Gość Perepereperee
oooo dobry temat, mi sie jej nawet nie chce widziec na oczy wiec nie bede miala jak splunąc w twarz, odf razu zanzczam ze nie jestem wyrodną córka, poprostu mam swoj honor i godnosc do wlasnej osoby, i nienawidze jesli ktos mowi ze trzeba szanowac rodzicow ZAWSZE, i nie wazne jacy by byli, globalna bzduraaa

a wiecie co jest najgorsze, że uważa siebie za idealną i nie ma sobie nic do zarzucenia. nawet nie mam jak się wyprowadzić, to jest najgorsze, patrzeć się codziennie na jej twarz

Moja nie zyje, ale przed smierci dala mi niezla popalic.Ale jej odpuscilem i wolalbym zeby zyla!

Gość Perepereperee
Najgorsze jest to że kto nie zna naszego świata od wewnatrz tylko jako zwykły przeciętny obserwator nie jest w stanie tego zrozumiec, i jeszczy to ci sie oberwie po łbie. O ironio moja matka w śród społeczeństwa, towaryzstwa jest uważana za super fajną kobitke, cierpliwą, przyjacielską,pomocną, oazą spokoju,zrozumienia, lecz niestety to tylko pozory. Nie wywodze sie z rodziny patologicznej ,nigdy nie było alkoholu,dragów, ale to co ona wyrabiała w 4 ścianach to tyrania zahaczająca o patologie,. Gdy ludzie wychodzili z naszego domu, to demon w nia wstepował, nikt by do tej pory nie uwierzył ze tak ładna, zadbana, cholernie towarzystka kobieta może się tak zachowywać. Pozornie normalna rodzina, ale to co w mojej pamięci skrywam to niestety nie da sie tego wymazać. Oczywiscie ona sobie nic złego nie zarzuva, bron boże, wszystko co jej sie powiedziało,przypomniało, to albo sie wyparła, alebo machneła ręką że się przesadza, nierwoow nie wytrzymuje

Gość Justaaaaaaa
A ja tam kocham swoja Mame :) nie zawsze bylo rozowo, okres jej menopauzy to byl koszmar.. Dzien matki tez byl wczoraj tu gdzie mieszkam :) No ale swojej zloze zyczenia w maju :)

Gość hfiuhvfiuvhn
ja tez bardzo lubie swoja mame;)