Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość słoneczko89

Endokrynolog okolie Bielska, Oświęcimi, Kęt...

Polecane posty

Gość słoneczko89

Proszę o pomoc! Poszukuje endokrynologa w okolicy Bielska, Oświęcimia, Kęt, Andrychowa i Wadowic. Najlepiej na NFZ, dzwoniłam już do paru ale nigdzie nie ma już miejsc do końca roku :( . Nie chce iść prywatnie, bo już dużo wydałam na badania hormonalne (na które kierował mnie ginekolog) i wychodzi że to coś z nadnerczami :( Jeśli znacie jakiegoś dobrego to pomóżcie :)

W okolicach o których piszesz znam namiary tylko na prywatnego,ale w Katowicach jest na NFZ - tylko ,że terminy dopiero na lipiec 2011.

Gość ...........//////////
Gdybyś się nie zorientowała wpisujesz tylko oddział NFZ, miejscowość, klikasz po prawej stronie na wybierz świadczenie-tam wybierasz w polu rodzaj świadczenia wybierasz poradnie specjalistyczne-aos, w polu świadczenie wpisujesz endokrynolog i klikasz szukaj. Na liście, która Ci wyskoczy wybierasz to czego potrzebujesz-poradnia endokrynologiczna albo ginekologiczno-endokrynologiczna klikasz szukaj i gotowe :)

Gość słoneczko89
Atopia możesz podać tego prywatnie, jak nie znajde na NFZ to i tak nie będe miała wyjście, bo zdrowie ważniejsze. A i tego na NFZ w Katowicach też możesz podać :) Będe próbowała wszystkiego. Dziękuje za odpowiedzi

Gość WHOOPI
Polecam Ci klinikę w Mysłowicach, cała Polska się tam zjeżdża na leczenie, świetni lekarze, po wielu latach leczenia( bezskutecznego) w moim rodzinnym mieście ta klinika okazała się wybawieniem!!