Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kopolpa

czy tylko ja nie lubie pierwszych randek?

Polecane posty

Gość kopolpa

chodzi o tematy do rozmow, bycie soba, niewiadomo co robic. jak zmienic nastawienie?

Gość kopolpa
pogada ktos

Gość Zion_Train
Ja też nie lubię pierwszych randek. Trzeba jakoś się na nich przemęczyć. Jest tak drętwo. Nie wiadomo jak się podzielić wydatkami, o czym gadać? Są beznadziejne tematy typu: jakiej muzyki słuchasz czy jakie filmy lubisz? Nie ma to jak znać się dobrze, być ze sobą już te parę miesięcy. :)

Gość kopolpa
ja tez lubie, gdyrelacja jets na stopie takiej juz choiaz srednio zaawansowanej. ale moze jednak na pierwszych randkach nie musi byc dretwo? moze jest jakis sposob by od samego poczatku relacja byla taka szczera i luzna? ale z drugiej strony, czy to mozliwe? wtedy tak badzo zwracamy uwage na slowa, ze to co byssmy powiedzieli, gdybysmy juz sie dobrze znali, nie przeszloby akurat na poczatkowych spotkaniach.

Jak sie mamy spotkać z kims nowym to zawsze jest stres bo chcemy wypaść jak najlepiej... A podczas spotkania okazuje się ze nie jest to takie straszne jakby sie mogło wydawać:D

Gość sxdcfbghnjmnbv
ja mam jeden sposob - o ile sa juz cieple dni to pierwsza randka na powietrzu czyli jakis spacer lub gdzies pojechac. zupelnie inaczej wszystko przebiega niz siedzac przy stoliku w knajpie.

Gość Zion_Train
Raz jest bardzo drętwo, innym razem trochę luźniej, ale to prawda, że na pierwszych randkach bardzo zwracamy uwagę na słowa. Dużo rzeczy nie powiemy na tym etapie znajomości, przez co zostają raczej tylko takie neutralne tematy rozmów. :) Niby pierwsze wrażenie jest ważne, jednak często pierwsza randka niewiele mówi. Dlatego warto dać takiej osobie drugą szansę. no chyba, że spotkanie naprawdę wyjątkowo się nie uda.

Gość sxdcfbghnjmnbv
slonce swieci, wieksza swoboda, mniej sztywno jest i w ogole lepiej :) a jak nie ma o czym rozmawiac to temat sie zawsze znajdzie