Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kdjsnkjfnask

czy po kwasach można robić makijaż?

Polecane posty

Gość kdjsnkjfnask

w czwartek mam zabieg a w piątek muszę wyjść. czy mogę wykonać delikatny makijaż? :(

Gość kdjsnkjfnask
w google nie ma konkretnej odpowiedzi na moje pytanie tzwelu. :)

Gość nie wiem jak mocne te kwasy
będziesz mieć, ale ja nie słyszałam nic od mojej kosmetyczki abym miała się dzień później nie malować. Jedynie ostrzegala mnie o słońcu. Więc myślę że możesz ale upewnij sie u kosmetyczki jak bedziesz

to zalezy jakie kwasy bedziesz miec (o jakim stezeniu). po tych mocniejszych to musisz sie smarowac wazelina i niczym wiecej

Gość zalezy jakie kwasy bedziesz
robic. Ale ja po lekkich nie malowalam sie kilka dni. I takie zalecenia lekarki były. A po blue peel to sie miesiac nie malowalam. bo mi skora schoddzila. A dlaczego tak koniecznie chcesz sie wymalowac? Egzamin masz? Cos waznego? tak bardzo, ze nie mozesz siedziec w domu. na l4 itp?

Gość gość
A co cie to obchodzi czy ma coś ważnego???!!!!!! To że ty jesteś odludkiem to nie znaczy że inni też są. Siedź i gnij w domu

Gość gość blacklady
Mnie własnie kosmetyczka powiedziała, żebym przed 24 godziny nie robiła makijażu a potem zaleciła kosmetyki mineralne np earthnicity bo dają fajne krycie a dzięki sypkiej konsystencji eliminują rozwój bakterii. Mialam podkład z earthnicity i naprawde fajnie się wtedy sprawdził :)

Gość gość
Można :) mi kosmetyczka poleciła zakupić podkład Promineral. Mineralny podkład, który dobrze kryje i dodatkowo pozytywnie wpływa na gojenie się skóry. U mnie się sprawdził a teraz używam go normalnie jako podkładu mineralnego codziennie :D