Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszła mama Jasia :)

zero ruchu dziecka...

Polecane posty

będąc w 31tyg ciąży, tak ze trzy razy przez całe dnie moje dziecko nawet mnie nie kopneo, nie przewrociło sie, bynajmniej ja nic nie poczulam. Nie pomagaly nawet slodycze, zimne napoje. Ale na nastepny dzien jakgdyby nigdy nic, kopalo przez caly dzien i z calych sil :) Czy tez mialyscie takie objawy... ze jedngo dnia zero ruchu a na drugi dzien wirowka w brzuchu?

up

Gość xxxxxxyyy
NIe az tak ekstremalnie - bywaly cichsze dni ale nie zeby zero ruchow, jak sie to powtorzy to moze tak na wszelki wypadek podjedz do lekarza lub szpitala na Usg moze cos z pepowina sie dzieje.

Gość objawy objawy
"objawy"?! Niby czego to są objawy wg Ciebie? Objawem w twoim przypadku może być brak logicznego myslenia i to wszystko

Gość malwina755
Ja mialam podobnie,ruchy dziecka byly sporadyczne,leciutkie zadych kopniec mocniejszych,a czasami bywalo tak ze tez sie wcale nie ruszal,oczywiscie wszystko bylo ok lekarz zapewnial, ze nic zlego sie nie dzieje,a jednak okropnie mnie to martwilo,w pierwszej ciazy ruchy czulam wyrazne mocne a tu prawie wcale.No ale na szczescie lekarz mial racje synek urodzil sie zdrowy w terminie i jest bardzo grzeczny a ma juz 2 latka,taki spokojny typek z niego ;)