Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a dlaczego

fasolka szparagowa

Polecane posty

Gość a dlaczego

Jak przyzadzacie fasolke szparagowa? Chodzi mi o przepisy lub pomysly inne jaka ten z bulka tarta gdyz te fasolke juz wyprobowalam. Ma ktos cos?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość giennna
fasolke kroje w ukosne kawalki, gotuje w osolonej wodzie. Potem studze, dodaje drobno posiekana cebulke, natke pietruszki, olej, ocet, cukier i jest pyszna salatka. Bardzo ja lubie.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość ja lubię ugotowaną posypać
skwareczkami z boczku, albo uprażonymi pestkami słonecznika ugotowana fasolka jest fajna do sałatek - np - sałata, pomdor jajko na twardo, fsolka i sos winegret na bazie octu balsamicznego

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość ja robię w sezonie
Gotuję fasolkę na pół twardo, kroję na kawałki ok 3-4 cm, dodaję pomidora, fetę, świeże zioła i oliwę i wychodzi pyszna sałatka. Może też być z jajkiem na twardo.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość a dlaczego
O, dzieki za odzew dziewczyny. Podobaja mie sie Wasze pomysly. Czekam dalej niecierpliwie.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość sdfghjkl
ja robie z fasolke szparagowa podobnie jak fasolke po bretońsku.Gotuje z przyprawami i np z wedlina w małej ilości wody,dodaje koncentrat pomidorowy i ew jak za rzadkie to lekko zaciagam mąka.Jem na ciepło z pieczywem.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×