Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakaktochce

Chciałabym sie was poradzić..kupić czy nie?

Polecane posty

Gość kbkhhvjv
chcesz kup nie chcesz nie kupuj ...czy wy kobiety juz same nie potraficie decydować za siebie tylko tuzin głupkowatych pytań na kafeterii ...masakra jakaś..niezaradnosc dzisiejszych bab mnie rozpierdala

sorry , ale co tam jest na lato ? chyba tylko czapeczki i jedno body . Jak moja corka miała rozmiar 74 ( gdzieś około 8 misiaca życia ) to nie ubierałam jej w pajace welurowe ja noworodka , tylko jakieś dresiki , spodenki bawełniane , sukienki bawełniane luźne. itp.

sorry , ale co tam jest na lato ? chyba tylko czapeczki i jedno body . Jak moja corka miała rozmiar 74 ( gdzieś około 8 misiaca życia ) to nie ubierałam jej w pajace welurowe ja noworodka , tylko jakieś dresiki , spodenki bawełniane , sukienki bawełniane luźne. itp.

Gość jakaktochce
no chyba dlatego wiosna-lato połączone,ja tylko pytam czy dobra cena?inni chca za zwykle szmaty ponad 100zł.a za 100zł to w lumpeksie nakupuje ze ho ho,dlatego tutaj dośc atrakcyjna cena...

Gość podglądaczka i podczytywaczka
i tak wiemy autorko, że to twoje aukcje...

Gość tanioimodnie
Ubrania, kosmetyki, biżuteria- najtaniej!!! Sklep dla Ciebie zaprasza! Mamy teraz super promocje :) Piękne, markowe i tanie ubrania, słodka biżuteria za grosze, kosmetyki na każdą kieszeń, klocki dla dzieci... Zobacz sama! Super tanie wysyłki, dajemy rachunek i przyjmujemy reklamacje! Klikaj szybko: http://tuttifruttistyle.ibutik.pl/ I kupuj ! :) Jeśli nie masz tam konta a chcesz coś kupić to napisz do nas! To takie proste :) To nasz mail sklepowy: tuttifruttistyle@o2.pl Czekamy na Ciebie :)

Gość po co ci
11 czapek. :o

Gość ja odstawiałam inaczej
moim zdaniem się nie opłaca, 42 sztuki z czego 20 to skarpety i czapki, po co ci tyle czapek dla dziecka?? albo skarpet??? poza tym przyjrzyj sie dokładnie niektórym ciuchom, skarpety zmechacone, zdaje się że lekko przybrudzone, body zmechacone na maksa, bluzeczki porozciągane.

Gość ja odstawiałam inaczej
doliczyłam się 23 sztuk zapychaczy tak zwanych, w tym śliniki, sorry ale to nie jest ubranko, jak pisze w opisie byłoby 25 sztuk zapychaczy ale uznałam że rajstopki od bidy można uznać za coś konkretnego

Gość angielinkaaaaa
to tu juz masz lepsze ciuchy i konkrety a nie 60% zapychaczy aukcyjnych, troche drożej ale gdybym ja miała kupować to nie zestaw samych prawie śliników i czapek za 30 zł, huj wie po co, tylko dwa razy drożej ale przynajmniej to ciuchy wiosenno-letnie i konkretne, a 60 zeta za prawie 60 ubrań jest przystepne http://allegro.pl/sliczna-paczuszka-0-3-6-59szt-i1534946181.html poszukaj sobie lepiej na tym allegro, nie rozumiem czemu akurat podoba ci się ten zestaw o którym piszesz, tylko i wyłącznie dlatego ze tanio?? masa jest tych aukcji