Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nbaiuaoAJK

Mój facet mnie zwyzywał a ja jestem w ciąży

Polecane posty

Gość nbaiuaoAJK

Mój facet własnie się na mnie wyżył za to że nie chciałam iść do jego babci na kawe, wrzeszczał, wyzywał mnie od "suk" i "nienormalnych idiotek". A ja jestem w 6 miesiącu ciąży i myślę czy nasz związek ma jakikolwiek sens

Gość zebra w kropki i w kwadraty
hmmm.... :/ nie mam nic do powiedzenia.. :]

Gość to przez bachora
to jest proste,chłop cię zwyzywał,bo jesteś w ciąży,wizja przyjścia na świat bachora go poraziła,musi to jakoś odreagować,hahaaa

Gość nnnniee
nie daj się mu!nie powinien Cię tak poniżać praktycznie za nic, to pewnie nie pierwsza i ostatnia taka sytuacja.pozniej dojdzie do rekoczynow na 100% pomyslalabym o odejsciu od takiego czlowieka mimo ze jestes z nim w ciazy!

Gość kikaaaaaaaaaaaaa
Trzeba bylo myslec zanim zrobilas sobie dzidziusia. Widzialy galy co braly. Teraz obojetne czy z nim zostaniesz czy odejdziesz masz przesrane. Sadystyczny facet lu samotna matka - obydwie opje beznadziejne.

Co za idiota . Powinien koło ciebie latac , wszystko za ciebie robic w końcu jestes w stanie błogosławionym !

Gość nnnniee
właśnie, nad czym się zastanawiać,lepiej odejść i żyć w spokoju z dzieckiem..

Gość to przez bachora
lilkaaa912 Co za idiota . Powinien koło ciebie latac , wszystko za ciebie robic w końcu jestes w stanie błogosławionym dobre to,"w stanie błogosławionym",ty normalna jesteś czy jakaś nawiedzona,hahaaaaa

Gość nbaiuaoAJK
No oczywiście że z nim jestem w ciąży. Ja po prostu nie chciałam iść na tą cholerną kawę. Boję się że w końcu oprócz tych wyzwisk dojdzie do rękoczynów bo on czasem nie panuje nad sobą. Nie wiem co go tak wkurzyło ja nic mu złego nie powiedzialam tylko nie chciało mi sie iść do jego babci na kawe.

Gość i z kimś takim ty zachodzisz
w ciążę? do tego bez ślubu? :O brak słów na takie puszczalskie idiotki :O

Gość nbaiuaoAJK
Niedługo mamy zamieszkać razem ale boję się że będzie gorzej. Dodam, że w przeszłości zdarzało mu się mnie np szarpać w nerwach

Gość nbaiuaoAJK
Dla mnie ślub akurat nie jest jakimś priorytetem. I wcale nie jestem puszczalska, jestem z tym facetem od 5 lat

Gość i z kimś takim ty zachodzisz
"Dodam, że w przeszłości zdarzało mu się mnie np szarpać w nerwach" A ty z nim siedzisz od 5 lat... Gratuluję rozumku :O