Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fucking idiots

kocham byłą, mam nową.

Polecane posty

Gość fucking idiots

Byłem z dziewczyną dwa lata. Rozstaliśmy się w lipcu. Od 4 miesięcy mam dziewczyne. Jest cudowna, piękna, dobra, zakochała się we mnie do szaleństwa, co czasem mnie onieśmiela. Szukałem miłości, związku. Ale nie moge zapomnieć o byłej, śni mi sie, wydaje mi sie że ją widze, słucham naszych piosenek. Nowa robi dla mnie wszystko, żeby tylko naprawić moje złamane serce. Niestety, to nie to samo co z byłą...

Gość podstawoe pytanieee
dlaczego z byłą sie rozstałes. a ona ma kogos/ moze mozecie do siebie wrócić

Gość IMO13716
Dokładnie - ile masz lat?

Gość fucking idiots
Tamto to klon, mam 20 lat, była 16 a nowa 20.

Gość Top***Secret
wróć do byłej, najprostsze rozwiązania są najlepsze

Gość fucking idiots
nie odpowiada na cześć, łzy mi stają w oczach kiedy teraz tu pisze...

Gość IMO13716
Chyba stetryczałem, bo nastolatki (nawet mające 19 lat) wydają mi się durną dzieciarnią - zresztą jesli popatrzeć na autora, to może moja opinia jest trafna...

Gość misia0000
zostaw swoja terażniejsza .. po co ci związek bez milosci? bedziesz tylko ją ranił.. wiem cos o tym bo tez tak mialam,..

Gość fucking idiots
NIE ZWRACAJCIE UWAGI NA KLONA, PROSZE WAS O OPINIE W MOJEJ SPRAWIE. WIĘCEJ NIE BĘDĘ SIĘ WYPOWIADAŁ, PROSZE NIE BRAĆ POD UWAGĘ INNYCH WPISÓW Z TEGO NICKU.

Gość IMO13716
Posłóż sie magią! Tak jak inne osoby co wyczarowały sobie CZARNEEEE KSYWKIIII!

Gość misia0000
a Ty cokolwiek do niej czujesz? i co z tego ze Cie kocha ? myslisz ze bedziesz szczesliwy bo ona Cie kocha? szukaj takiej która pokochasz na nowo..

teraz zupełnie na serio : ja 20 lat, była 16, nowa 20. Chce być z nową, ale była nie daje mi spokoju. Chce się od niej uwolnić, naprawdę bardzo, ale nie mogę. Nowa dziewczyna jest po prostu darem z nieba, nie chce jej skrzywdzić...

Gość misia0000
jesli wiesz ze jestes w stanie cos do niej poczuc, to ok badz znia i probuj zapomniec.. ale jesli jestes z nia tylko dlatego bo jest fajna, ladna itp. to bezsensu..

powiedziałem jej, że ją kocham. Ale odwołałem to miesiąc temu. Przypomniała mi się była, to była miłość. To, co łączy nas teraz to chyba nią nie jest... ale mam nadzieje, ze będzie.

Gość kasia kasienka
zaloz nowego nicka i zaczernij sie autorze. Ale powiedz, dlaczego sie rozstaliscie??to tez jest istotne.

Gość misia0000
tez mnie zsotawil facet ktorego naprawde kochalam.. poznalam innego.. moge powiedziec ze ideal.. traktowal mnie jak księzniczke, szanowal itp wtedy czulam sie naprawde kochana ale co z tego jak moje uczucia byly inne,. byly facet po jakims czasie napisal i zostawilam gol i wrocilam do eks, bo wiem ze tylko go kochalam prawdziwie.. mimo ze teraz nie jestesmy znow ze soba ,to nie zaluje ze wtedy zostawilam tamtegoo, bo wiem ze i tak bym nie byla z nim szczesliwa.. prawdziwie szczesliwym mozna byc tylko z osoba ktora sie naparwde kocha