Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lidl,,,,

Fryzura EMO pytanie!!!!

Polecane posty

Gość lidl,,,,

Czy któraś z was posiada tą fryzurkę,czy jest trudna do obcięcia? otórz zaczynam od wrzesnia nauke w szkole fryzjerskiej i tak obcinam już pomalutku...jutro ma przyjść kolezanka i chciałaby bym jej zrobiła tą fryzurkę tylko nie wiem od czego sie zabrać.Czy któraś obcinała w zakładzie i może mi tak po "chłopsku" wytłumaczyć.Dzięki z góry

Gość Albercikkkkkk
Współczuję koleżance. Jak nie umiesz, to się nie bierz za obcinanie, bo ją oszpecisz. A swoją drogą, to fryzura nie jest fajna.

Gość lidl,,,,
ja sie ucze a ona chce..przecież wie ze za duzo nie umiem,no ale chciałabym sie postaracnie moge znaleść nigdzie nawet filmiku jak sie obcina...pomózcie jak mozecie

Gość Natsuki
Fryzura scene ! Emo to rodzaj muzyki, scene to styl głupia koorwo !

Gość asia.asia.asia........
Ja jestem fryzjerką... powiem Ci tak.. weź się najpierw za klasyczne cięcia a dopiero później za taką awangardę.. :) współczuje koleżance.. no ale ja też się kiedyś uczyłam na koleżankach... :) no w końcu na kim??

aha... fryzura emo to fryzura mocno wycieniowana.. jednak na zdjęciach przeważnie dziewczyny mają doczepione włosy, więc nie sugeruj się fotkami.. kwestia stylizacji.. jeśli koleżanka ma mało włosów to nie ryzykuj.. wycieniuj jej zwyczajnie i tak jak na filmiku nr 1 który podała koleżanka jej natapiruj.. tyle..

Gość lidl,,,,
wiesz klasyczne sciecia już wychodza mi jako tako...no ale tą fryzurkę bede robić po raz pierwszy..kolezanka wie ze sie dopiero ucze ale ona jest strasznie szalona i mówi ze jak nawet nie wyjdzie to sie nic nie bedzie dziac)

Gość lidl,,,,
nie ma gęstych włosów ale nie są tez rzadkie...takie do ramion,długosc bym zostawiła tylko jak zrobić grzywkę i tył..grzywkę uciać na skos czy prosto i wycieniowac

no to jak klasykę znasz to jej wycieniuj z tym, że górę jej wycieniuj mocniej.. wszystko dobieraj do jednego punktu na górze.. mam nadzieje, że wiesz jak znaleźć wierzchołek głowy.. :) i do tego punktu doczesuj powoli bardzo małe partie i docinaj.. ja to tak robię.. na wysokości hmm połowy uszu... robię sobie osobny podział i tego już nie dorównuje tylko tnę ślizgiem i doruwnuję by nie było widać schodka :) oczywiście do tego najlepiej jak są długie i gęste włosy

aha.. do ramion... do jej wycieniuj ta górę.. nawet fajnie jakbyś zrobiła no dość krótko.. czym obcinasz??

Gość lidl,,,,
dzieki asia za podpowiedzi napewno je wykorzystam🌻

http://www.google.pl/imgres?imgurl=http://pics-1.hub30.com/5593/3129/6921cdbf/0/0_0.jpg&imgrefurl=http://www.hub30.com/katalog/3129,10,KOSMETIX-Daniel-Romanowski_Kolekcja-Czekoladowa-Wisnia&usg=__YOTYPuICAAgL4tX-Zf7o0sa5PNU=&h=500&w=375&sz=101&hl=pt-pt&start=1&zoom=1&tbnid=9IBcIxSglCQpJM:&tbnh=130&tbnw=98&ei=EzSbTd3EHs6hOqLkoPgG&prev=/images%3Fq%3Dsekscje%2Bi%2Bseparacje%2Bwlosow%26um%3D1%26hl%3Dpt-pt%26biw%3D1360%26bih%3D488%26tbm%3Disch&um=1&itbs=1

jak masz nóż chiński i umiesz się nim posługiwać to myślę, że całkiem nieźle Ci pójdzie :) yy tzn łatwiej by było..chyba.. :/ :) he he

Gość lidl,,,,
kolezanka ma blond ..na różowym tez fajnie to wyglada

no masakra ta laska.. aż mi słabo.. co ona ma na łbie..

Gość noemi77773
)

Gość gość
ja mam włosy wycieniowane na SCENE albo ''EMO'' jak ktoś tam sobie woli :O almnie mnie obcinają dobre fryzjerki :P