Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość laura123456

seksowny stanik

Polecane posty

Gość laura123456

Ostatnio kupiłam sobie bardzo seksowny stanik, cały koronkowy i przezroczysty. Czuję się w nim kobieco i jestem podniecona gdy moje sutki ocierają się o koronkę i gdy widzę jak mój mąż pożera mnie wzrokiem gdy sutki odznaczają się pod bluzką. Czy Wy też lubicie nosić takie koronkowe staniki? Czy preferujecie staniki usztywniane? Ja kiedyś też nosiłam staniki, które były usztywniane, ale teraz będę kupować tylko miękkie koronkowe. Polecam Wam serdecznie takie staniki. Na pewno poczujecie się w nich super:)

Gość laura123456
Czy lubicie nosić koronkowe staniki?

Gość KiziaczekMiziaczek
Ja wolę usztywniane, mam za małe piersi na same koronki :-O za to ubóstwiam koronkowe majteczki, które bardzo prześwitują w niektórych miejscach :P

Gość laura123456
Też mam małe piersi, ale dzięki takiemu stanikowi wyglądają apetycznie. Myślę, że nawet małe piersi mogą dobrze wyglądać gdy mamy dobrany stanik. Polecam wybrać się do sklepu z bielizną gdzie wykwalifikowane brafiterki dobiorą wam dobry stanik.

Gość laura123456
KiziaczekMiziaczek ja też lubię koronkowe majteczki, najbardziej lubię z czarnej koronki:) A ty jakie kolory preferujesz?

Ja tak na co dzień noszę usztywniane, są dla mnie wygodniejsze. Czasem gdy chcę trochę zaszaleć z moją dziewczyną to ubieram taką fantazyjną bieliznę. Jakiś właśnie koronkowy staniczek czy gorset.

Gość laura123456
Gorsety też są super. W ogóle faceci są wzrokowcami i uwielbiają jakąś seksowną bieliznę, pewnie jeszcze bardziej lubią ją z nas ściągać:)

Gość Droga Lauro...
...a nie lepiej chodzić bez stanika,aby poczuć się,,super''? :) Wtedy to twój facet pożerałby Cię wzrokiem :D

Gość laura123456
No ładne te białe majteczki. Ale nie zawsze wypada chodzić bez stanika, np. do pacy...

Gość Droga Lauro...
...a czemu nie? :) Jak szef to zawsze otwarty na tego typu zmiany ;)

Gość laura123456
do pracy

Gość laura123456
Akurat moim szefem jest kobieta:)

Gość Droga Lauro...
...no przecież wiesz,że żartowałam ;) W takim razie postaw na tą koronkę,ale jedynie dla męża na specjalną okazję..hehe :D

Gość laura123456
Też ładne, ale jednak te poprzednie jakoś bardziej mi przypadły do gustu:) W ogóle myślę, że jeśli kobieta ma na sobie ładną bieliznę to od razu ma lepsze samopoczucie i jest pewniejsza siebie:)

Gość KiziaczekMiziaczek
A to prawda, nieważne że to jest pod spodem, ja też jak ubiorę sexi bieliznę, to czuję się jakoś lepiej i seksowniej i to zapewne emanuje ode mnie :) Co zaś do stanika koronkowego, to gdybym miała większe piersi, to na pewno bym sobie taki sprawiła, bo wygląda to naprawdę zarąbiście, no ale choć na kształt piersi nie mogę narzekać, bo są wg. mnie urocze, to jednak kiedy założę push up, to robią się dwa razy większe i wygląda to super, a przy koronkowym jakby się spłaszczają, dlatego unikam.

Gość laura123456
A byłaś może kiedyś w sklepie, w którym dobiera się bieliznę? Bo ja niedawno byłam i gdy pani brafiterka mnie zmierzyła to wyszło, że mam rozmiar 65 D, a zazwyczaj nosiłam 70 B albo 75 B. I powiem Ci, że w sklepie był duży wybór takich staników i super się w nich wygląda. Jak będziesz miała okazję to wybierz się do takiego sklepu:)

Gość hehehehehheheheh
do sexshopu?haha :D

Gość laura123456
Nie był to sexshop !!!! :)

Gość stylonka
W nipplex mają całkiem fajne modele :) Wszystko zależy od tego co kto lubi. Dla mnie seksowny to taki który ma dodatki z koronki i odpowiedni intensywny kolor :) Według mnie bardotki mają coś intrygującego w sobie :)