edzia125 0 Napisano Kwiecień 5, 2011 staramy sie z mezem o dzidzie. moj okres zawsze wygladal bardzo obficie nie nadarzalam zmieniac tamponow zwykle trwa 8-9 dni. cykle mam 28-30 dniowe.dzialalismy z mezem 13.03 . 23.03 mialam plamienie gdzie to sie nigdy nie zdarzalo trwalo 5 dni dodam ze plamienie byli skape wystarczala jedna cienka wkladka na caly dzien. dzisaij mam 14 dzien cyklu mam sucho. nie mam sluzu od momentu tego skapego plamienia. a niby mam teraz dni plodne a sluzu nie ma. dodam tez ze dzisiejszy test wyszedl bledny. poradzcie o co tu moze chodzic????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
edzia125 0 Napisano Kwiecień 5, 2011 dziewczyny prosze o pomoc. dodam ze bola mnie piersi ale cale. sa nabrzmiale. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość to zrób test ciązowy albo Napisano Kwiecień 5, 2011 idz do gina czego tu oczekujesz/?:o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poomelka 0 Napisano Kwiecień 5, 2011 Edzia może bete zrób albo powtórz test i do gina koniecznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
edzia125 0 Napisano Kwiecień 5, 2011 test byl bledny a do gina mam na piatek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach