Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 studentka ;)

praca magisterska - przypisy

Polecane posty

Go艣膰 studentka ;)

Witam, mam ma艂e pytanko, czy na 80 stron pracy (oczywisce bez wstepu i zakonczenia) 300 przepis贸w to nie jest za duzo? temat mojej pracy jest czyst膮 teori膮, no i wiadomo ze juz nic nowego nie wymysle. Stad wlasnie tyle przypis贸w.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 jeate膮 pewna 偶e to
ty napisa艂a艣 t臋 prac臋?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 raczyca2222
A na pewno trzeba by艂o a偶 tak dzieli膰? Mo偶esz zrobi膰 tyle przypis贸w ile potrzeba ale 偶eby ok 10% pracy by艂o napisane przez Ciebie. Co na to promotor?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 studentka ;)
tzn? pisa艂as kiedys prace dyplomowa? nie przepisuje przeciez slowo w slowo z ksiaze.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 no wtedy to by艂by
po prostu plagiat a tak jest zakamuflowany plagiat

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 studentka ;)
raczyca ;) duzo pisa艂am sama, bardzo duzo, wiekszo艣c przypis贸w to ustawy, orzeczenia, kwartalniki....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Lori Anna....
ja mam 400 na 55stronicowa prace licencjacka, moj promotor mowi ze imw iecej tym lepiej i ze 300 to duzo lepiej niz np 100...tez mam sama teorie:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Lori Anna....
c c o mowia ze to plagiat to chyba nie wiedza jaks ie prace pisze... badania moga byc studenta9zalezy od tematu) reszta ma byc na bazie literatury z przypisami-nie moze byc nic bez przypisu...wszedzie trzeba wsadzic skad sie cos wzielo, dopiero doktorancka czy profesorska jest pisana sama od siebie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 studentka ;)
Dok艂adnie, zgadzam sie z Toba Lori Anno :) Widzisz, ja parafrazuje ka偶de zdanie, nie przepisuje 偶ywcem z ksi膮zek, a jednak sama tych mysli nie stworzy艂am, wiec tez musze dac przypis sk膮d je wzie艂am. Zretsza, kto pisa艂 prace czysto teoretyczn膮, mysle 偶e ze wie o co chodzi. ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Lori Anna....
ja tez parafrazuje bo tak trzeba inaczej antyplagiat wyskoczy no ale bez przypis贸w ani rusz :) swoja droga masakryczna robota prawda? :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 studentka ;)
powiem Ci ze bardzo masakryczna, no ale taki student贸w los ;) juz chce byc po obronie :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Lori Anna....
wiem :) i tak sie ciesze bo ja juz koncze a sporo u nas ma dopiero 1 rodzial...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 studentka ;)
Dodam, 偶e jestem dziewic膮 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 studentka ;)
ju偶 nie jestem, nie obroni艂am si臋 i posz艂am do haremu!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Poprawa plagiatu

Nie tylko poprawiam b艂臋dy ortograficzne, interpunkcyjne, gramatyczne, sk艂adniowe, stylistyczne, lecz r贸wnie偶 podkre艣lam powt贸rzenia, podpowiadam, czym je zast膮pi膰 redaguje tekst i pomagam przy konstrukcji pracy. Ubieram Twoje my艣li w s艂owa, kt贸re odpowiadaj膮 stylowi prac. Zapewniam poprawno艣膰, rzetelno艣膰, terminowo艣膰 oraz nisk膮 cen臋. Nie zwlekaj sprawd藕 swoj膮 prac臋 przed oddaniem!!! Kontakt; poprawa-plagiatu@wp.pl

Udost臋pnij ten post