Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamaklaudunii

poradzcie

Polecane posty

Gość mamaklaudunii

moja corka 3 m od 2 dni je malo tz zawsze o tych samych godzinach ale mniej mleka jadla po 100ml za kazdym razem 6-7 razy a od wczoraj po 60-70 i nigdy nie ulewala a dzis przy odbiciu troche mleka wylecialo jej stalo sie tak 2 razy jest na nutramigenie czy ktos mial podobna sytuacje zachowanie jest bez zmian jak i spanie

Gość mamaklaudunii
upppppppppppp

Gość mamaklaudunii
nikt nie doradzi ??????

Gość kolorowatęcza
moje dziecko w tym wieku zaczelo sie mocno ruszac, jak zjadlo nawet jak sie mu odnbilo to ulewa, jak lezy na plecach bawi sie to zawsze ma mokre ubranko i musze go przebierac, naciska sobie na brzuch ruszajac nóżkami i tak sie dzieje

Gość mamaklaudunii
z tym ulewaniem to moze tak byc bo ruszac sie zaczela bardzo teraz ale co z tym jedzeniem ?????? uppp

Gość mamamamama26
jest coraz mądrzejsze i czuje smak mleka.. mój też jest nanutramigenie i było tak że godzinie go męczyłam żeby zjadł choć 60 ml.. potrafił nawet 12 godz niejeść i tak butelki niezassał... dopiero się "unormowało" jak dietę rozszerzyłam - tzn w dzień je kaszke ryżową na nutramigenie, sinlaka, obiadek i deserek wszystko to z łyżeczki - mleko po kąpaniu i w nocy na śpiocha w dzień się niechwyci.. ważne żeby maluszek dobrze przybierał - ja mam wage to raz na tydzień go waże i widać tyle mu wystarczy