Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hfgghghgh

jak poradzić sobie z zazdrosną bratową?

Polecane posty

Gość hfgghghgh

Niedawno urodziłam corkę a moja bratowa już rok stara się zajść w ciąże i jej się nie udaję do tego niedawno poroniła i jest bardzo niemiła w stosunku do mnie i mojego dziecka, ciągle mówi że moja mała ma odstające uszy, albo brzydką twarz ( miała wysypkę którą rozdrapała) Męczy mnie to wszystko

Gość adddda
olej ją

Gość hjjhj
wiesz:) najedzony glodnego nigdy nie zrozumie:) badz cierpliwa, Twoja bratowa na pewno bardzo przezywa kazdy nieudany cykl, zaloze sie ze ma mnostwo przeplakanych nocy, badan, dawek hormonow i co nie tylko.. daj jej czas, to chyba jedyne wyjscie i nie zlosc sie na nia, bo to pewnie silniejsze od niej u nas bylo bardzo podobnie, tydzien po poronieniu dowiedzialam sie ze szwagierka jest w ciazy, wiadomosc przyplacilam zalamaniem nerwowym, ale my uwielbiamy naszego siostrzenca:) a znowu teraz, kiedy nam urodzilo sie dziecko , wyczuwam zazdrosc ze jej syn juz nie jest naszym ulubiencem, i jest tez niemila w stosunku do naszej coreczki.. ograniczylam kontakty do minimum i tyle:)

Gość kkkasztaanka
no jak brzydkie dziecko to brzydkie, no i co sie jej dziwisz sama nie może miec, a nikt nie bedzie chwail twojego bahora jak nieudane jest

Gość hfgghghgh
małą ma chuja na czole :o

Gość hfgghghgh
a pzyszło ci do pustej łepetyny, ze dziecko jest po prostu brzydkie?? Ty zadufana w sobie matrono!!!

Gość hfgghghgh
Co wy pierdolicie mój ogr jest piekny i ma na imię Niko;la ❤️

Gość do prawdziwej hfgghghgh
Oddaj dziecko bratowej, jescze myslisz dupa nie głową, ona dobzre je wychowa bo pragnie dziecka i czuje instynkt ty pewnie masz z wpadki

Gość w otoczeniu
Nie musisz wcale sobie z nią radzić. Nieprzyjemne uwagi puszczaj mimo uszu. Nawet jeśli dziecko nie jest przecudnej urody, to .... Ty takowe masz, a ona nie ma żadnego. Jeżeli rzeczywiście jest wobec dziecka wredna, to bądż wredniejsza: powiedz z przemiłym uśmiechem: Ty z pewnością urodzisz ładniejsze. Zobaczysz, jak się pobeczy z zawiści. ;)

zrob jak radze wszyscy beda zadowolenia a najbarzdiej bratowa :)

Gość Lori Anna....
ja na wrednych i wkurzajacych ludzi mam taki sposob ze ich olewam i unikam-wierz mi ze dziala :) rozumiem ze jest zazdrosna ale takie zachowanie jest zalosne

ja ja rozumiem, bezpłodna ma prawo do takiego zachowania, musi sie wyładowac, ze akurat padło na nieudana siostzrenice to cóz :D:D:D:D:D

Gość hfgghghgh
wy tez mnie wkurzacie, a wy lubicie jak ktos zle mowi o waszym dziecku? i to nie bylo dziecko z wpadki chcielismy je miec, a ona nie rozumie ze matke to boli jak sie nieladnie mowi o jej dziecku!!! mnie nie obchodzi ze poronila ze nie moze chce zeby chociaz darowała sobie obelgi na temat mojego dziecka!!!

Gość m mnbm
hfgghghgh- mam nadzieje glupia cipo ze kiedys spotka cie w zyciu cos na miare nieplodnosci szwagierki, a dzieciaka pewnie masz zjebanego ..

Gość qwwww23
m mnbm- cos czuje ze ty jestes bezplodna i wyzywasz sie na autorce:O

Gość jesteście pojebane
z tymi obelgami w strone autorki! pewno same staracie się o dziecko głupie cipska ale macie nie drożne jejowody czy inne cholerstwo i wam też jest zal ze ktoś ma dziecko a nie wy!!!! Żal mi was ale jak wiedze wasze wypowiedzi to mam ochote narzygać wam na wasze wredne ryjska!!!!!!!!!

Gość a mnie zal twojej bratowej.prz
ez nia przemawia bol i zazdrosc ze tobie sie udalo a jej jeszcze nie.przykre.

Gość m mnbm
mam 3 miesieczna coreczke, ale wiem jak to jest starac sie o upragnione dziecko, dlatego w pelni rozumiem bratowa autorki..

Gość m mnbm
i jeszcze jedno, jak mozna byc takim samolubem jak autorka -'' mnie nie obchodzi ze poronila''

Gość vbnmnnnn
to nie znaczy, ze ma wyladowywac sie na tej kobiecie i jej dziecku, to cios tak zalosny wytykac odstajace uczy u niemowlaka, ze komentowac nie bede, moze lepiej gdyby ta bratowa dzieci lepiej nie miała, glupcy nie powinni wychowywac innych

Gość blumarine
Unikac bratowej i tyle. Twoje dziecko przypomina jej o jej nieszczesciu. Wiec jesli mozesz, staraj sie ograniczyc kontakty.

Gość nie przejmuj się
Zazdrośni, zawistni ludzie są żałośni.Można współczuć bratowej że nie ma upragnionego dziecka, ale chamstwa i docinek w stosunku do Twojego nie toleruj, nie uprawnia j\a i nie usprawiedliwia jej zachowania. Ogranicz kontakty i już. Ja tak zrobiłam ze swoją szwagierką, którą zawiść i zazdrość zżera.

Gość Jestem pediatra
hmm a moze rzeczywicie to dziecko jest brzydkie?? ja codziennie widze mase okropnych dzieci, szkaradnych jak trole albo jakies potwory :o

Gość dlaczegoooooo
ale wy wszystcy jesteście zawistni i na bardzo bardzo niskim poziomie polaczki cipy i cipanowie