Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mala2011

ciaza?? czy jaki h *j

Polecane posty

hejcia !!! ostatni raz okres mialam w grudniu.... od tamtego czasu NIC ja i moj chlopak staramy sie o dziecko itp ale bylam na usg stwierdzili ze widza COS jednak niemoga stwierdzic coto;/ pozniej przyszedl mi list zeby zobaczyc jak rozwija sie dziecko na nastepnym usg....;/ dzisiaj robilam test ciazowy wyszedl negatywny.....;/ ja juz niewiem co robic powinnam miec okres a od grudnia go NIEMA!!! mialam bolace piersi checi na JAJKA wymioty ale niewiem juz oco chodzi naprawde;/ nawet libido mi spadlo.... wiem ze takie tematy juz byly ale niemam poojecia co mam robic bo cwicze itp i sie boje,...mam ochote na browarka lub jointa i tez sie boje palic... dodam ze mieszkam w uk gdzie nhs(lekarze) niesa zbyt dobrzy....ale co wy na to???

Gość ugtfddvb
Nie jestes w ciazy. I cale szczescie bo takie tepe dzidy nie powinny sie mnozyc. Masz 18 lat i starasz sie o dziecko? Nie macie pracy, mieszkasz u rodzicow chlopaka i sobie dzidziusia chcecie zrobic? Och, jakie to urocze. Powinno sie wysterylizowac takie idiotki.

Gość innoveaa
Zrób sobie betę i wątpliwości powinny zostać rozwiane. Poza tym kiedy byłaś u tego lekarza? Bo na tym etapie ciąży nie można pomylić z "czymś :)

Gość hnhhhjh
mala,zamknij morde klapku jebany

nieosmieszam sie tylko pytam a skoro wy jestescie tacy tepi i nieupotraficie poradzic to po kiego h tu sie wypowiadacie??? u lekarza bylam jakies 3 tygodnie temu i nic.....a ty tam ....odrazu pod moim komenatrzem na poczatku chyba mnie z kims mylisz bo niemieszkam u chlopaka;] niemam 18 lat i mam prace;)

klapku?? to co ty niemasz lepszych wyzwisk haha siedzisz na forum i tyrasz innych ludzi a jestes jakas ku r wa oblesna i zapuszczona co zazdrosci innym

Gość LunaLunaLuna
litosci,skąd sie patologio wziełas? matka tak cie wyzywala czy co?

Gość LunaLunaLuna
poradzic sie mozesz, ale nie bluzgac na lewo i prawo:O i ten tytuł topiku:O dno i tyle:O

luna jakbys byla w takiej sytuacji pelna radosci i nadziei po jednym juz poronieniu to tez bys sie tak czula wkurzala i niewiedziala co robic i gdzie szukac pomocy

Gość ugtfddvb
A stad wiem ze wystarczy twoj nick wprowadzic do wyszukiwarki i wyskakuje na jakich topikach pisalas. O tym co napisalam pisalas ty sama 30 marca. Przez 5 dni cos sie zmienilo? Nie osmieszaj sie tepa idiotko.

zreszta niebede sie tlumaczyla takiej osobie jak ty, jestes gowno warta skoro tak wyzywasz innych ludzi i sama sobie nieradzisz z problemami dlatego ublizasz innym ja sie niebede znizala do twojego poziomo elo;)