Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szkolna ciota

Byłem szkolną ciotą!!! Teraz już zapominam o tym wszystkim...

Polecane posty

Gość też w podstawówce dokuczałam
zacznij od tego, że zmienisz nick. skoro sam nazywasz siebie tak brzydko to jak mają nazywać cię inni?

Niedawno nazwała mnie tak kafeterianka! Więc pokazuje jej że mam w dupie jej slowa. A co do reszty to ja się nie jąkam, mam problemy z wypowiedziami, przekształcami zdania, nie potrafię się wysłowic.

Gość też w podstawówce dokuczałam
to nie pokazujesz jej, że masz to w dupie, ale że ci to zapadło w pamięć. a dlaczego? zabolało? to, że może jakaś pryszczata dziewoja, na którą byś nie spojrzał anonimowo ci ubliżyła cię zabolało, bo dotknęła dawnej rany. lej na laskę. myśl o tym jak jest teraz i jak będzie kiedyś a nie jak do kitu było dawniej.

Gość mialem pecha w zyciu
Z tymi samymi osobami chodzilem do podstawowki, gimnazjum a potem wiekszosc poszla do tego samego technikum co ja. I co? i mialem ich 13 lat nad soba, w podstawowce wyzwiska ze jestem jak ciele, glupi, w gimnazjum kopanie, wyzywanie a w szkole sredniej dogadywanie. Nienawidze ich, teraz zdaje mature i po maturze nie chce ich widziec, nienawidze ich i zawsze bede nosil ta nienawisc w sercu.

Gość mialem pecha w zyciu
Ja na zadne 10lecie bym nie poszedl, zycze tym ludziom jak najgorzej, zycze im zeby ich wlasne dzieci mialy takie problemy zdrowotne jakie ja mialem. To ich najbardziej bedzie bolalo, bardziej niz by bolalo ich ich wlasne cierpienie.

Gość gość
c***a

Gość gość
też było ze mną podobnie znęcali się na de mną a ja się podlizywałam. Trzeba im jakoś wyjaśnić że to co robią jest złe.

Gość gość
Jesteś zerem, że to zrobiłeś. Gdyby mógł to dalej srał by na ciebie.

Gość gość
Oni to robili specjalnie, to chamy bez taktu i kultury. Normalni ludzie obgadaja cie za plecami i sie pośmieją (np. ja z kilku przymułek) a nie prosto w twarz, ze masz traumę do dzisiaj :P