Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość barrakuda....

surowy ziemniak na pryszcze, blizny po tradziku

Polecane posty

Gość barrakuda....
Probowal ktos?

Nie, ale to obrzydliwe... Nie wiem jak to sie ma do tradziku, ale na pojedyncze pryszcze sprobuj uzyc soku z aloesu, podobno dziala, bo wysusza skóre w tym miejkscu i na drugi dzien nie ma sladu:)

Gość barrakuda....
Gabrysia, dlaczego oblesne? obejrzyj filmik, ta dermatolog ktora sie wypowiada wyglada na kompetentna ;) poza tym skoro kiedys ziemniak zlikwiodwal mi kurzajke to cos w nim musi byc :P

Gość barrakuda....
probowalas na sobie ten sok aloesu? chodzi ci o kjakis produkt kosmetyczny czy czysty sok z aloesu?

Gość barrakuda....
podbijam, ktos juz mial jakies doswiadczenia z ziemniakiem?

nie obejrzalam filmiku, mi to nie potrzebne Tak probowalam, chodzi o prawdziwy sok z aloesu, ktory ma naprawde dobroczynne wlasciwosci dla skory. Choduje taki kaktusik od kilkunastu lat, nie wymaga jakiejs szczegolnej opieki, wystarczy ze go podleje raz na pol roku;) Kaktus ma takie kolczaste liscie, kiedy wyskoczy mi jakis pryszcz, urywam kawalek i smaruje tym miąższem, najczesciej wieczorem. Nie zmywam tego, czekam az sie wchlonie, na drugi dzien nie ma sladu, polecam

Gość barrakuda....
ciekawe z tym sokiem, ale poki co ma mam inne kaktusy takie z iglami, sprawa utrudniona Natomiast nie rozumiem dlaczego ziemniak mialby byc bardziej oblesny od surowego kaktusa? bo rosnie w ziemi? :D mozna go odparzyc, wiesz...

Gość barrakuda....
ja ttu tylko przontom zmieenilas nicka? gdzies juz cie kiedys widzialam ale pod jakims imieniem

Gość barrakuda....
uaktualniam

barrakuda.... wiesz co? ja mysle ze ci wszystko jedno czy polozysz gowno czy ziemniaka na twarz, powodzenia. Dalam ci fajna rade, ale skoro nie chcesz skorzystac to ziemniak z Toba

Gość zależy jaki kontekst
Gabrysia -- dzięki, usmiałam się:D

Gość barrakuda....
Gabrysia nie denerwuj sie tak :) rozumiem , ze nie umialas odpowiedziec na pytanie i stad twoj post o "gownie" :D

Gość barrakuda....
podbijam licze na bardziej kutluralne posty, ci na poziomie smarkaczy , ktorzy maja w zwyczaju pisac "o smarowaniu sie gownem" niech sie nie wysilaja :D

Gość walduscyc kiepski
czosnek pomocny jest smarowac na skure

Gość barrakuda....
czosnek ma na pewno dzilanie dezynfekujace ale szukam opinii o ziemniakach, szczegolnie mnie interesuje czy wybielily komus czerwone slady po tradziku

Gość barrakuda....
o