Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krystyna z garwolina

Faceci o imieniu Damian są beznadziejni

Polecane posty

Gość krystyna z garwolina

jakieś takie ofermy życiowe

Gość klnlknlknlk
E tam ja znam fajnego Damiana Mysle ze nie ma na to reguly

Gość pedro de la rosa
zemsta za buzki

Gość Ereteret
Ja znam też jednego Damiana i on jest przystojny, męski i bardzo inteligentny.

Gość łeeeeeeeee
kobiety o imieniu krystyna są beznadziejne,wiem to,bo znam dwie i jedna jest strasznie chuda,druga gruba jak wieloryb,ale obydwie sa o kant dupy rozbić :classic_cool:

krystyno, bez ciebie krystyno smak swoj traci nawet tanie wino krystyno, krystyno bez ciebie nie swieca juz gwiazdy na niebie :D:D:D:D:D

Gość sshkjhhkjhkjhjk
jak można nadać dziewczynce imię Krystyna? ani to ładne, ani kobiece imię.. i w dodatku jakieś staromodne. znam dwie krystyny, obie niezbyt urodziwe a mocno jebnięte.

Gość krystyna wyjatkowa
wypraszam sobie!!!! i dziekuje za wierszyk

Gość dthxbfffffffffffffffffff
ooo tak. damian. 150 kg bez iskry

Cóż za kretynizm oceniać człowieka po jego imieniu.... idąc waszym tropem rozumowania należy stwierdzić, że złe imie to Adolf (Adolf Hitler, Adolf Eichman) :P

Gość krystyna wyjatkowa
mialam kiedys damiana, był fajny, madry, namietny

to nie wierszyk :) to tekst piosenki... kapeli defekt muzgo jak by ktos nie wiedzial... a krystyne tytulowa znam :) bo to byla piosenka z milosci :)

Autorka skorzystała z idiotycznego źródła "wiedzy" jaką jest własne doświadczenie. Wyniki tego doświadczenia wykorzystała do generalizacji.

Gość sshkjhhkjhkjhjk
to czemu z nim nie jesteś?

Gość krystyna wyjatkowa
no tak, racja, kiedys koledzy punkowcy mi spiewali, za dawnych lat, mam 30 ale te dzisiejsze dzieci emo tego nie znaja

Gość krystyna wyjatkowa
a to juz nie twoja sprawa, dziecko

Gość sshkjhhkjhkjhjk
bua ha ha ha.. 30-latka do mnie mówi dziecko jak młodsza o prawie 10 lat jest hahaha

Gość maliboo..
krystyna podaj chociaz rejon polski z ktorego pochodza twe obserwacje

Gość krystyna wyjatkowa
a tobie offerma jak nadano na imie na chrzcie? w naszym kraju zacnym niestety nie mogli ci nadac imienia, ktore do ciebie tak doskonale pasuje jak offerma wlasnie no pochwal sie, nie badz taki, pokaz nam jakie imie ma taki prawdzywi mezczyzna jak ty, taki meski i elokwenty

krustyna... gdzie tam emo do punka??? jak sobie poprzypominam tamte czasy, to mi sie sama puszka usmiecha:D:D... teraz dzieicarnia nie zna takiego swiata :O a szkoda bo to byla magia :D:D

Gość krystyna wyjatkowa
i wtedy takiej zawisci nie bylo jak dzis, na codzien sie tego nie zauwaza ale wystarczy wejsc na te forum, okazuje sie ze wiecej nietolerancji do innych i zapedow faszystowskich maja dwudziestolatki badz nastolatki a nie trzydziesto lub czterdziestolatki dobry temat do badan dla socjologow zapewne

no coz.. chyba mozna pogatulowac rodzicom, ktorzy zapomnieli ze oprocz kasy trzeba jeszcze z dzieckiem czasami pogadac

Gość krystyna wyjatkowa
nie zgadzam sie, raczej na tym forum sa dzieci ludzi bez kasy, osoby ktore maja pieniadze w duzych miastach m.in. inwestuja w wyksztalcenie i rozwoj intelektualny swoich dzieci a tutaj nic, tylko zawisc w stosunku do kazdego aspektu, ktory odbiega od normy, pewnie czytasz niektore wypowiedzi i zastanawiasz sie gdzie ja zyje poza tym kiedys ktos przeanalizowal fora z roznych krajow w europie i opublikowal artykul, ze tylko w Polsce jest najwiecej obrazliwych wpisow, czy to ws polityki, seksu lub jak tu, uczuc wszelkiego rodzaju, wiec cos jest na rzeczy a to wynika z kompleksow i braku otwarych umyslow

troche to zgeneralizowalas. piszac o kasie mialam na mysli i to ze: - rodzice sa biedni, wiec tyraja a dziecko nie ma co z soba poczac to szlaja sie z byle kim, nie ma obranych wartosci, bo i nie ma ich od kogo czerpac, bo rodzice z jednaj roboty wskakuja do drugiej byle zwiazak koniec z koncem. a jak juz wroca to marza o spokoju i chwili na zmruzenie oka - rodzice sa bogaci, maja konferencje, bankiety, spotkania, wyjazdy a dzieciak dostaje kase bo coz innego rodzice moga zaoferowac. wszystko... baseny, jazdy konne, narciarstwo, splywy kajakowe, ale na codzien nic... bo ich nie ma. znam dzieciaki i z takich domow i z takich. jesli rodzic patrzy tylko na strone finansowa. obojetnie z ktorej strony i zapomnina o dziecku to fajrant!!

Gość krystyna wyjatkowa
tu musze ci przyznac ci racje ale na szczescie jest tez cos posrodku, bo fajni, mlodzi ludzie tez jeszcze sa w tym kraju

niestety w zwiazku z moja dawno profesja bylam zmuszona pracowac na dyskotekach. przez 7 lat... sobota, niedziele, w wakacje jeszcze srody.... nigdy z wlasnej woli nie bylabym uczestniczka takich zajsc... i jak widze jak sie mlodziez bawi to niestey mam wrazenie ze nie ma fajnej mlodziezy :O ze maja pstro w glowie i echo zamiast mozgu...

Gość krystyna wyjatkowa
ja na codzien nie mam kontaktów z tak mlodymi ludzmi ponizej 25 l. sama mam 30 ale wierze Ci, mnie natomiast przeraza to ci sie dzieje na tym forum, to obraz w jakims stopniu naszgo spoleczenstwa, ksenofobicznego, rasistowskiego, bez tolerancji dla odmiennych pogladow