Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Michalinkowamama

kupka niemowlaka

Polecane posty

Gość Michalinkowamama

Moja córcia ma 6 tygodni. Karmiona jest wyłącznie piersią.Tydzień temu Niunia bardzo płakała, zawołałam do domu lekarza, który to zdiagnozował kolkę. Przepisał lekarxtwa: sab simplex, debridat na przemiennie i na stałe, doraźnie natomiast Viburcol. Debridat musiałam odstawić, Córcia nie tolerowała go, były ogromne wymioty. W to miejsce lekarz zalecił delicol (podaję od wczoraj). Ja jestem na diecie bez mlecznej od tygodnia.Niuńka robi kupke raz dziennie i trochę zaniepokoiła mnie jjej dzisiejsza konsystencja - jest mulista, gęsta, tak jakby mączna, bez grudek. Kolor złotozółty. Dodoam, że w ilości "po pachy" i zrobiona bez trudu. Czy to normalne przy karmieniu piersią? --

Gość PEPSIcola...
tak, to normalna kupka.. taka żółta papka.

Gość Michalinkowamama
Wcześniej były kupki bardziej przypominające jajecznicę, a teraz taka papka?

Gość mamamamama26
dawaj jakiś probiotyk jeszcze - przypuszczam ze niemieszkasz w PL bo tu saba niemają - więc poorientuj się jakie tam macie- w Pl polecam linex baby i dicoflor 30

Gość mamamamama26
u mnie sie tak zaczęła skaza - a dieta bezmleczna to tez niejedzenie chleba zdaje sie i mnóstwa innych rzeczy

Gość Michalinkowamama
mieszkam w Polsce, tuż przy granicy. Probiotyk daję - Bio gaia.

Gość bakusiiiee
mi sie zdaje ze u mojej tez tak w okolicach 6 tygodnia kupka zmienila wyglad i to bylo normalne

Gość nie przy śniadaniu
nie przy śniadaniu jej rzygać się chce jak się czyta takie rzeczy! był lekarz- BYŁ! trzeba było pytać jego o takie rzeczy, ewentualnie zadzwonić, a nie szukać wiedzy na kafe - mamusiu posrana od siedmiu boleści

Gość Michalinkowamama
tak, wiem. Nie jem mleka i jego przetworów. Jem chleb razowy, vasę żytnią, szynkę, polędwicę sopocką, od czasu do czasu parówki, kurczka gotowango, ryż kaszę, makaron, marchwkę i buraczki, dżem brzoskwiniowy. To tyle

Gość Michalinkowamama
sprawa zdarzyła się dzis, więc od razu pytam.Kto kazał czytać wątek przy śniadaniu? Przecież tytuł jest konkretny, mamusi od siedmiu bolesci

Gość Michalinkowamama
up

Gość Michalinkowamama
up