Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja20.......

Czy podoba się Wam takie ciało?

Polecane posty

Gość ja20.......
pokazywać nogi*

Gość sie tak sie zastanawiam
co masz na mysli mowiac ze amsz bardzo podbna syletwke? bo Eva ma biust A zero wciecia w talii jest ogolnie waska i niska ma z leksza grubawe uda

Gość ja20.......
Co to znaczy biust A? Nie ma czegoś takiego jak "biust A". Literka bez podanego obwodu nic nie znaczy. Tak, mam BARDZO mały biust, noszę stanik w rozmiarze 65D. Wcięcie w talii mam, może nie tak duże jakbym chciała, ale można na tym popracować. Mam 158 wzrostu, nie wiem co masz na myśli mówiąc "wąska" Grubawe uda? Hehe, dobre sobie...

Gość ja20.......
Bardzo mi się podoba Eva Longoria ale wobec siebie jestem bardzo krytyczna, szczególnie, kiedy ktoś mówi mi (choć od dłuższego czasu tego nie słyszałam, albo troszkę przytyłam albo ucięłam te komentarze), że jestem "chuda"

Gość ja20.......
Levviatan, ona jest po prostu filigranowa, drobna, szczupła, czyli nie w twoim guście, więc spoko :P Widzisz, jakie ma nogi (szczupłe), ma małe piersi, ma fajny tyłek.

Gość ja20.......
Podoba mi się w niej też to, że ma do siebie dystans i np nie zrobiła sobie cycków :)

ja20....... -> nie powiedziałem że filigranowe mi się nie podobają ;) filigranowe są ładne jeśli są niskie ;]

Gość ja20.......
Mi też chodziło o BARDZO MAŁY :) Uda ma swietne, jeśli dla ciebie to są grube uda to tego nie skomentuję...

ja20....... ->? ud i pupę ma świetne i nie powiedziałbym że ona jest filigranowa ;) raczej że ma figurę gruszki :)

Gość ja20.......
Jest filigranowa :)

pozwolisz że się nie zgodzę ;) moim zdaniem filigranowa kobieta jest ogólnie drobna a przedstawiona kobieta ma dużą pupę i ładne uda a filigranowa kobieta jest ogólnie drobna (mały biust, pupa i wąskie uda)

Gość buahahahahahahaha..........
Levviatan, filigranowe wysokie być nie mogą, bo filigranowe to szczuplutkie i niziutkie:) A co do niej...nie jest zła, ale jakąś głowę ma dużą do tego swojego ciała...przynajmniej tak na tych pierwszych zdjęciach wygląda;) Ale co tam! Jeśli masz taką figurę jak ona, to śmiało zakładaj krótkie spodenki i krótkie spódnice, póki jesteś młoda i zgrabna!:) bo za kilka/kilkanaście lat, różnie to może już być;)🖐️

Gość najamka1
Kto to w ogóle jest? Głowę ma dużą w stosunku do ciała bo prawdopodobnie nie ma nawet, 1,60. Co do figury to mimo że jest szczupła sprawia wrażenie sflaczałej, wysuszonej.

buahahahahahahaha......... -> mi akurat z tymi wysokimi nie chodziło o określenie filigranowa tylko że po prostu "drobność" nie pasuje wysokim ;)

Gość ja20.......
Dla mnie filigranowa to szczupła i niska, a już bez przesady, Eva nie ma grubych ud :O

Gość sie tak sie zastanawiam
jakby miala 178cm wzrostu to rzeczywscie - nie mzoan byloby powiedziec ze ma grube uda. ale ona ma uda NIEPROPROCJONALE- za duze- do swojej sylwetki, ja nie wiem dokladnie ile ona ma wzrostu ale wiem ze jest malutka.... i o to tylko mi chodzi. wiec ogolnie racze nie powiedzialabym ze ma ladne nogi, o ile nie bierze obcasow (no ale w takim wypadku to 90% kobiet ma ladne nogi)

ile ona ma wzrostu? Bo jest o głowę niższa od ochroniarza. Czy jej ochroniarz jest kurduplem? Czy to w ogóle jest ochroniarz..no ale jakie obcasy ma ubrane...

Gość ja20.......
Czyli filigranowe może być jedynie dziecko? Tak to rozumiem.

Gość ja20.......
Ona jest niziutka, ma mniej niż 158. Jej były mąż był koszykarzem :D

ja20....... -> filigranowa to taka która ma mały biust, małą pupę i chude nogi (a często też przez to ma małe wcięcie w talii)

Gość najamka1
sprawdziłam informacje odnośnie jej wzrostu są różne od 1,53 do 1,57. Co do nóg to przepraszam bardzo ale po pierwsze ujęcia zdjęć są bardzo niekorzystne bo robione od góry i skracają. tak się zastanawiam- to znaczy że wg ciebie ona powinna sobie chyba usunąć operacyjnie mięśnie?? wg mnie jest wysuszona i koścista

Gość lesiu kkkbhdh
ma ladne nogi, ciekawe czy wasze ladniejsze, bo kryrykowac kazdy umie. Ja jestem facet wiec moge poprawnie ocenic kobiete,

Gość najamka1
jak by miała 1,78 wzrostu to przy takiej budowie wyglądałaby obrzydliwie wystarczy spojrzeć na victorię beckham

Gość ja20.......
Mi też podobają się jej nogi, są śliczne i zgrabne. Z tego co wiem, jak większość osób publicznych, Eva trenuje. Może też powinnam