Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość puppuppuppup

pup- przesuniecie terminu wizyty

Polecane posty

Gość puppuppuppup

czy sie zgodza? 12 mam isc do podpisu a 13 sa targi pracy chcialabym na nie isc ale po co mam 2 razy tracic na bilet jak moge wszystko zalatwic jednego dnia

Gość czy zgodzą się
pytasz na forum? zadzwon do PUP i tam się dowiedz - uzyskasz pewnik, a nie domniemanie

Gość nie da sie
niestety

Gość HRHSJ\LVN
No nie wiem czy się zgodzą ... mi kobieta mówiła, że tylko zaświadczenie lekarskie może przesunąć wizytę w up. u mnie targi są 12 :)

Gość puppuppuppup
mam dzis nieaktywna komorke wiec nie moge zadzwonic. musze kupic karte. kiedys bylo tak ze jak byly te targi to wtedy byly podpisy a teraz bez sensu ustala ci podpis na 12 a 13 sa targi. ja musze dojechac i ponad 10 zl stracic na bilet i co nastepnego dnia znowu na bilet? jestem bezrobotna bez zasilku

Gość HRHSJ\LVN
No widzisz weź tu przegadaj tym babą z up. Ty swoje oni swoje, a 10 zł to b. dużo. A nie masz jakieś zaufanej lekarki/lekarza?

Gość mozna przesunac wizyte
jednak nie widze sensu bo trzeba to zrobic osobiscie, a nie przez telefon. Wiec wyjdzie tak, jakbys stracila bilet tego 12. No i musisz miec jakis powod, a takie widzimisie raczej nie przejdzie.

Gość no woman no
ja przedwczoraj miałam do pupu i musiałam się stawić! A ja do niej ze jestem 100km od miasta a ta ze to ją nie interere. Pobieram zasiłek dla bezrobotnych, no i musiałam przyjechać :O