AngAng 0 Napisano Kwiecień 6, 2011 Nie wzięłam 5 tabletki w 1 tygodniu następnego dnia wzięłam jedną tabletkę o normalnej porze nie wiedziałam, że można wtedy wziąć też pominiętą tabletkę. 4 dni po tym zdarzeniu (9 tabletka ) miałam stosunek bez zabezpieczenia (stosunek przerywany) Teraz już biorę tabletki tak jak zwykle , bo po raz pierwszy zapomniałam. Dodam, że tabletki Cilest biorę już ponad 3 lata. Pozdrawiam i czekam na szybką odpowiedź Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Perwersja 0 Napisano Kwiecień 6, 2011 Zapomniałaś o pytaniu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AngAng 0 Napisano Kwiecień 6, 2011 Fakt, :) Jak duże ryzyko istnieje, że mogę zajść w ciążę ?? Dziś bądź jutro mam dostać okres i szczerze wolę nie nakręcać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
i ja się też wypowiem 0 Napisano Kwiecień 6, 2011 no ryzyko jest zawsze...zwłaszcza ze to pierwszy tydzien. Radze przeczytac jeszcze raz ulotke, bo jak krowie na rowie pisze zeby przyjac od razu zapomnianą tabletke... później dziewczyny sie dziwia jak zaszly w ciaze, skoro brały tabletki...ot własnie z czegos takiego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Perwersja 0 Napisano Kwiecień 6, 2011 Jeśli był to stosunek przerywany to ryzyko jest bardzo niewielkie. Jeśli Cię to uspokoi to możesz zrobić test. Mineło już zdaje się ponad dwa tygodnie, więc będzie wiarygodny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AngAng 0 Napisano Kwiecień 6, 2011 Do : i ja się też wypowiem Nie musisz pisać tak dosadnie, że jest napisane jak krowie na rowie. Przeczytałam i owszem tak jest. Ale jeśli okazało by się że jednak byłabym w.. to wcale nie zrobiłabym zdziwionej miny bo biorę tabletki! wyszło tak i tyle! Chciałam po prostu przeczytać kilka ciepłych słów otuchy! bo w końcu wiara czyni cuda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach