Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kindża

Czy jest tu ktoś, kto pomoże mi przy montowaniu tej jebanej anteny?

Polecane posty

Gość kindża

Kupiłam telewizję n, powiesiliśmy antenę i robiliśmy wszystko zgodnie z instrukcją. Tym talerzem kręciliśmy już na wszystkie strony, a wisi dosyc wysoko. I nic. Na ekranie ciągle wyskakuje informacja: Siła-86 Jakośc-0 I kompletnie nie ma żadnego odbioru. Co robimy nie tak? Może ktoś nam pomóc?

Gość randkowiczka
u mnie siła na 100% a jakość na 50% i działa. czasem wiatr przekrzywia i jakość spada, więc poprawiam antene na milimetry przekręcając ją w poziomie.

Gość Kindża
A ile zapłacę dla takiego bubka od anten?

Gość majtki bez szwów
stówkę

Gość Kindża
To ja już wolę sama to zrobic. Pomóżcie!!!! Co mam robic?

Gość ja z mezem ustawilismy
idealnie :D sprawdz kabel, u nas tam byl najwiekszy problem (jezeli masz jeden tylko prosto od anteny do domu przez dziure w scianie to moze byc slabo dokrecony, zle przypiety badz faktycznie z antena trzeba sie jeszcze pobawic (http://n.pl/fileadmin/pdf/n_instrukcja_samoinstalacji_anteny.pdf z tej strony mozesz sobie zobaczyc po ktorej stornie domu i w ktorym kierunku ma byc antena zawieszona http://www.dishpointer.com/ ) my cielismy kabel i dawaliśmy taki cienki zeby bez wiercenia dziur szlo zwyczajnie przez okno, tam byl problem bo dwie 'wtyczki' byly jakies wadliwe, po zamianie wszystko bylo ok i teraz mamy jakos 100% spadajaca w deszcz do 96% :D

Gość Kindża
Jak tylko mąż wróci z pracy, zmowu będziemy próbowac. Dziękuję za wszystkie rady i linki.