Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiem,ze smieszne ale prawdziwe

Mam pytanie do facetów.

Polecane posty

Z góry zaznaczam to nie prowokacja a ja oczekuję poważnych odpowiedzi. :) Dlaczego przeważnie gdy całuję się z facetem On ... się trzęsie?Chodzi mi np.o całowanie,takie pieszczoty...ostatnio zdarzyła mi się taka sytuacja już drugi raz,stąd też moje pytanie,może nie trzęsie - ale drży(widzę,że to dla niego krępujące) Nie jestem jakimś tam gimgównem,po prostu chciałabym znać odpowiedź na to pytanie. I wszelkie durne komentarze to podszywy.

Gość IMO13720
Emocje - koniec tematu.

ale to dlatego,ze akurat Ci ktorzy mi sie trafili są tacy emocjonalni? ostatnio mi chłopak powiedział,ze pierwszy raz tak ma...i widac czuł się skrepowany. Imo - nie zamykaj mojego tematu,ok? :P

Gość malinkaaaaaaa2
heh mi tez sie to zdarzylo z moim facetem. wydaje mi sie ze to wlasnie emocje, podniecenie, i chyba jesli facet nie mial przedtem za duzo wspolnego z tymi sprawami

Gość IMO13720
Bo niedoświadczeni, bo bardzo się podobasz, bo skrępowani, bo nierozluźnieni. Kropka.

nie no - tamten miał..dlatego sie zastanawiam,już kiedyś mi się to zdarzyło z innym. Dziwne to takie,dlatego pytam.:)

no skrępowani,nierozluźnieni, i niedoświadczeni to nie,to bardziej ja taka byłam/jestem. A co do podobania się to tym bardziej dziwne..

Gość IMO13720
To zacznij lecieć na tzw. 'ruchaczy' - oni trzęśli się będą tylko przy orgaźmie. Rany!

Gość okrutnica ze mnie
prawiki tak mają, zwłaszcza ci nieśmiali, nic w tym dziwnego.

o co Ci chodzi? :D zawsze tak zrzędzisz...co to ma wspólnego z ruchaczami,ja tylko zadałam pytanie i oczekuję obiektywnej odpowiedzi różnych ludzi:) od tego jest forum nie?a decyzję o ruchaczach,prawiczkach itd -pozostaw mnie :)

Gość po prostuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
iskrzy;)

no nie to nie był prawik,dlatego piszę,że skrępowany,nieśmiały itd to też nie był...bardziej luzak taki...no wiecie o co mi chodzi.

Gość IMO13720
To Ci już odpowiedzieliśmy! Co może mamy ich załapać, ZABIĆ I ZROBIĆ SEKCJE ZWŁOK DLACZEGO SIĘ TRZĘŚLI?

Imo,dlaczego zawsze rozwalasz każdy temat swoimi frustracjami,wypowiedziałeś się mozesz iść,ja nie wiem ktoś Cię tutaj trzyma?Nie jesteś wyrocznią na tym forum,czekam też na opinię innych ludzi,każdy postrzega rózne sprawy inaczej...nie wszyscy są tak ograniczeni jak Ty.Nie chcę Cię urazić,po prostu zamykasz ludziom tematy,co Ty sie w moda bawisz?

Gość odpowiadająca
jejku przecierz otrzymałas odpowiedź - bo emocje, skrępowanie i brak luzu dlatego! mnie sie to przytrafiło, to było dla mnie niezrozumiałe,trochę pociagające a zarazem smieszne (tak było za pierwszym razem) ale o dziwo okazało się później że facet jest najlepszy jakiegokolwiek kiedys miałam dosłownie we wszystkim, w calowaniu łóżku no i miał uuuuuuuuuuu bardzo duzo partnerek,więc czasami gdy facetowi bardzo zalezy poprostu tak jest i juz

Gość IMO13720
Nosz co za idiotka. Jeśli zauważyłaś, to nie tylko ja się wypowiedziałem. W dodatku większość postów mówi o tym samym. Ty albo jesteś zbyt głupia, aby wyciągnąć wnioski z kilku odpowiedzi, albo lubisz słuchac swojego głosu.

nie po prostu co nie wejde na uczuciowe wszędzie imo ' zamykam' no to sorry,nie jestem głupia,zapytałam od tego jest forum -aby pytać. Jak chcesz się pożądzić załóż własne i tam się możesz szarogęsić.

Gość okrutnica ze mnie
prawiczkiem może nie był w sensie, że raz ledwie umoczył, ale znającym się na rzeczy z pewnością nie, stąd trzęsawka. A może odwrotne - źle działasz na facetów, zamiast podniecać, to czują strach przed Tobą, że będziesz chciała coś więcej a oni tego nie chcą.

Gość IMO13720
Chyba oczy Cię bolą. Popierwsze "zamykam", to jest żart, po drugie nie jestem modem, po trzecie "bez obrazy" nie powinno się stosować jak już kogoś wcześniej zbluzgałaś...

właśnie też myślałam,ze to może ze mną jest coś nie tak i właściwie stąd to pytanie..

Gość KCN
....dokladnie to emocje, do tego podczas takiego napiecia"zolnierz" tez dziwne sie ma (tzn nie mialem nad nim pelnej kontroli, tak mi sie przynajmniej wydawalo)...sam zaaobserwowalem to u siebie i bylem tak zaskoczony reakcja mojego organizmu, ze przerwalem akcje i zaczalem sie smiac.......pozniej partnerka zamienila sie w bardzo ciepla osobe i bylo bosko i ostro.... ...powiem w jakiej sytuacji zdarzylo mi sie to bo to wiele wyjasni.....szpital i bardzo mloda Pani doktor, przechodzilem badania i przy okazji robilem baze danych na wewnetrznym.....w gabinecie lekarskim (stresik i byla do tego sliczna i bardzo delikatna, chcialem byc the best....)...drugi raz kolezanka z pracy i lasek po drodze do domu, niewygodnie i byla hym klodowata (taka zimna ryba, ale nogi...cud miod)....znowu emocje i w tym przypadku tez to przerwalem...chwila smiechu i akcja juz z duza doza przyjemnosci.... Wniosek: badz ciepla, przytul go ...usmiechnij sie ...jednym slowem rozluznij :)

Gość JacieNieMoge
Zapytaj się go przy następnym drżeniu: "Franek, zimno ci że się tak trzęsiesz?" No i będziesz miała odpowiedź :)

:D on też właśnie zaczął się smiać,ze pierwszy raz tak ma i czuł się niezręcznie - mówił,ze to z zimna ale zimno wcale nie było :P

:D

Gość malinkaaaaaaa2
moj tez stwierdzil ze z zimna :P niezla sciema :P poprostu zauwazylam ze bylo mu glupio z lekka;)

Gość Prowda i tyż prowda
Po prostu miał komórkę na wibracji i ktoś do niego zadzwonił💤

Gość KCN
...moze myslec ze z zimna...bo emocje powoduja tzw. zimne pocenie sie (stopy, dlonie bedzie mial lodowate, choc na zew. bedzie cieplo), i faktycznie samo drzenie moze byc z chwilowego spadku temp. ciala...ale przyczyna lezy w podnieceniu i jak to okreslic.....hym...nakreceniu sie na sex.....

Gość uhauha
pieprzycie, a mojemu facetowi zawsze gorąco kiedy ja się trzęsę z zimna, nawet jak jest ciepło, wiec może oni też.

Gość uhauha
KCN no po 3 latach bycia razem ja raczej odrózniam zwykłe zimno od zimna z podniecenia :P

kcn - dzięki,rozumiem :D