Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiem,ze smieszne ale prawdziwe

Mam pytanie do facetów.

Polecane posty

ale jemu nie mogło być zimno,cały czas był normalny,dopiero jak doszło do pocałunku i piszeszczot zaczął ''drgać''

Gość KCN
uhauha....mylisz dwie sprawy, my tu o czym innym....moja laska tez sie zawsze trzesie z zimna, jak w pokoju jest ponizej 24 st, dlatego kochamy sie przy kominku nawet czasami w lato ;)....my tu o innych trzesawkach

Gość Prowda i tyż prowda
A może pomyslał że będzie się musiał kiedyś z wami ochajtać i te drgawki były z strachu?Jak człowiek się boi to też się trzęsie,a wizja małżeństwa z wami go przeraziła

Gość uhauha
o raju, to ile ten twój gostek ma lat ze trzesie sie przy pocalunku? 10?

Gość Prowda i tyż prowda
uhauha....mylisz dwie sprawy, my tu o czym innym....moja laska tez sie zawsze trzesie z zimna, jak w pokoju jest ponizej 24 st, dlatego kochamy sie przy kominku nawet czasami w lato ....my tu o innych trzesawkach" Jak laska się może trząść przy 24 stopniach?Jak w pokoju jest 20 stopni to jest tak ciepło że masakra,a co dopiero przy 24 stopniach.

Gość stokrotkaaa rosła polna nanana
uhuaa- kurwa co za ciemnogrod przeciez nawet majac 30 lat ludzi to podnieca,ja pierdole skad sie wzielas kobieto ze twoj fagas jest taki zimny i podnieca sie tylko przy analu to twoj problem

nie 5,wiesz?:O co za roznica,przeciez kazdego podnieca co innego,bez tego nie byłoby upodobań.A to nie był pocałunek w policzek tylko namiętne całowanie i pieszczoty. napisałam przecież

Gość KCN
...uhauha...wierz mi mam duzo wiecej a tez mi sie zdarzylo i to dwa razy...grunt to wyluzowac .....nakrecalem sie na ta lekarke trzy dni, gloryfikowalem jej urode i inteligencje, miala takie stopy ze jak na nie patrzylem to chcialem plakac jak plk. Kwiatkowski....i tu nagle moge ja dotknac ...malo tego ona mi daje znac ze chce wiecej...chyba jej nawet nie pocalowalem jak czulem juz dreszcze....ale zaskoczenie smiech...text typu: Co Ty ze mna robisz?....i luzik...przeszlo..... ...uhahawierz mi moze sie zdarzyc ;)

Gość biziuuuuuuuuuuuum
autorko ciesz się ,jesli Ci powiedział,ze to pierwszy raz znaczy ze go podniecasz.serio :)

Gość uhauha
wiem,ze smieszne ale prawdziwe nie 5,wiesz? co za roznica,przeciez kazdego podnieca co innego, No już autorko nie snuj tu własnych wyimaginowanych wizji, ze taka jesteś podniecajaca ze wszyscy na twój widok sie trzesą :D bo zaraz padnę. Na pewno wzięłaś sobie do całowania faceta który naopowiadał się ile już to panienek nie mial, a potem wyszlo szydło z worka, że nawet małego nigdy nie umoczył i przy pocałunku dostaje padaczki

Gość rtrterter
ohydne, fuj nie brzydzisz się tego? Mi też czasami zdarzali się faceci którzy trzęśli się podczas pocałunków, dla mnie to było odpychające, feeee te drżące, lepkie od potu dłonie, tylko marzące by wziąć mokrego siurka i nacelować do dziurki fuuuuuuj

Gość 455555555555555
Facet powinien być pewny siebie, całować władczo, pewnie, mieć suche dłonie, a nie taki trzęsący się, mokry, niedoświadczony. :O

Gość onaa9999
chyba kazdy byl kiedys niedoświadczony? !

Gość KCN
...a kobiety powinny byc wszytkie namietne, czule......pachnace i wygladac minimum jak .....ideal....bzdura, dzieci do lekcji

Gość uhauha
każdy był kiedyś niedoświadczony i każda też była niedoświadczona, ale takich dziwów ani ja, ani moi partnerzy nie doznawali, coś z gościem musi być nie tak. Jak przy pocałunku cały się trzęsie, to podczas sexu chyba zejdzie na zawał, a do dziury nie będzie potrafił wtrafić pewnie przez pół godziny, wrrr, marnie sex z takim widzę :-O

Gość KCN
...jak ma taka partnerke jak Ty uhauha...zawal pewny, jej jak ja nie trawie takich bravo girl....

Gość 455555555555555
KCN > Dzieci? JA mam 33 lata, dziewczynko. Może Ciebie rajcuje trzęsący się prawiczek - mnie tacy nigdy nie pociągali.

Gość uhauha
no tak, zaraz ktoś napisze, że to takie urocze :D :D :D Ja dziękuję za uroczych sierotników, ja poproszę normalnego faceta, co to weźmie mnie w ramiona i MNIE doprowadzi do wrzenia!

Gość onaa9999
moj tez drzal podczas pieszczot, potem na chwile przestalismy,uspokoil sie i bylo juz ok.. seks potem tez byl ok .. wiec nie mow ze taki facet nie bedzie potrafil wlozyc czy cos w tym stylu

Gość uhauha
KCN - bravo girl? Póki co, to ty wu wychodzi na Justina Bibera :D :D :D

Gość aqqqwqwqwq
ale ohydne :O:O:O

Gość KCN
...no faktycznie 33 letni prawiczek to ciekawa sprawa i godna rozwazenia czy warto sie pchac....ale drzenie z emocji zdarza sie i nie przekreslajacie faceta z tego tytulu

uhauha - a czy ja gdzieś snuję wizję?widzęnadinterpretację z Twojej strony. Nic nie naopowiadał,po prostu wiem,że miał prędzej partnerki.. umoczył nie jeden raz :O to nie była padaczka tylko drżenie,dlaczego wszystko przeistaczasz? Nie miał spoconych dłoni,ja pierdziele - sami to wymyślacie?:D Ludzie wyolbrzymiacie.

Gość 455555555555555
Jestem kobietą i od dawna mężatką dziewczyneczko.

Gość uhauha
onaa9999 - no w sumie jak włoży i dostanie kolejnych ataków drżenia, to robota sama się za niego zrobi :D nie będzie musiał sam nad tym pracować:D :D :D

uhauha - o co ci chodzi?fajnie sie koloryzuje na forum?zajmij się swoim życiem,skoro Twój i Ty jesteście tacy udani,idealni,dobrani w łózku to ok,ale nie oskarzaj innych,ze są nieudacznikami i nie wysuwaj pochopnych wniosków - sama sobie dopisujesz.

Gość KCN
4555555......hahhaa zabawne jest Twoje mowienie do mnie dziewczynko...a moze to takie zlosliwe, ze kiedys mi emocje chcialy odebrac przyjemnosc ;)

Gość onaa9999
o matko... zal

Gość uhauha
oj autorko, a Ty akurat widziałaś jak umoczył :D Pierwsze słyszę że dowiedzieć się o tym, oznacza że tak bylo :D Tak powiedziała, albo laski z ktorymi prowadzał się za rączkę tak ci naopowiadały a ty już sobie sama nadinterpretowujesz, co nam tu zarzucasz. Gówno prawda, dzieciak sika po nogach na samą myśl o całowaniu, więc to jasne że nie ma pojęcia o seksie i się trzęsie jak galareta, hhaa

Gość vs_____111
Mi się to kojarzy z takim starym grzybem, np. 60-latkiem, co widzi młode ciałko 20-latki i jego dłonie upstrzone plamami wątrobowymi drżą i pocą się z emocji, drżący język oblizuje suche usta, bo wie, że zaraz jego mały lepki ślimak zawita do młodej jędrnej szparki. Taaak, młodziutka ci.punia, śliczna dziureczka, włożę tu swojego grzybcia, co? Pozwolisz? Śliczna młoda panienka pozwoli włożyć kutasika do pi.zduleńki?