Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

filipinka82

****** polecam BARDZO TANIE aukcje********

Polecane posty

Gość gość
Mam prośbę. Może ktoś już brał udział w tych aukcjach. Ja wzięłam kupiłam tzw.kredyty i chciałam licytować ustaeiając na licytację automatyczną. Później chcialam coś zmienić i pisało że automat nie może zwrócić kredytów. Nie wiem o co chodzi bo kredytów miałam sporo a aukcja dopiero się zaczęła.

Gość gość
Nie wiesz o co chodzi? To oszuści, o to chodzi.

Gość klara235
tanie aukcje?? chciałabym aby takie były :-) 1) firma musi zarabiać, a ja widzę,że rozdaje sprzęty warte po kilka tysięcy złotych za kilka złotych - i gdzie tu zysk firmy ?? 2) aukcje wygrywają zawsze te same osoby płacąc za nie kilka złotych - szczęśliwe ubooty :-) 3) dlaczego nikt nie licytuje??

Gość ___Marcin___9
aukcja o dolara

Gość klara235
a i jeszcze w regulaminie jest napisane, że gracz może być zwycięzcą tylko kilka razy a ci ci wygrywaja po 20 razy

Gość martyna kłodzko
Ja na przykład mogę polecić serwis sknerus.pl. Dzisiaj na głównej jest że laska wylicytowała suszarkę Ba Byliss za 3.87. Też tak chcę! :)

Gość gość
Oszusci

Gość dla ludzi
To jest wielka ściema. Zawsze wygrywają te same osoby. Nigdy praktycznie się nie biją o przedmioty. Historia zwycięskich aukcji ma tylko 20 stron, żeby nie było widać, że to boty. Obserwuję tę stronę kilka tygodni i mogę stwierdzić, że nie mam szans tam niczego wygrać. Te niby wcześniejsze linki podawane przez innych nie istnieją i włącza się główna strona. za tym, że to jest oszustwo przemawia kilka argumentów. 1. Osoby, które wygrywają prawie nigdy nie biją się między sobą. Tylko dla niepoznaki , żeby cena miała z 3 zeta. 2. Ktoś, kto rzekomo wygrał aukcję np TV 50 cali za 7.90 w następnym dniu bije się z kimś, ten nick widziałem pierwszy raz i cena aukcji osiąga prawie 600. 3. Historia wygranych ma tylko 20 stron, a powinna się zwiększać. Tyle osiągnęłaby po 5 dniach. Po 2 tyg. nadal jest 20 stron. 4. Linki podane przez przez rzekomych zwycięzców nie odsyłają do konkretnej aukcji tylko na główną stronę. 5. Nieważne czy zainwestujesz w aukcję najniższy pakiet czy kilka stówek i tak przegrasz. 6. Nawet przeglądając historie wygranych te 20 stron zawsze są te same nicki. 7. Wydaje mi się niewiarygodne, że przy około 48 aukcjach sprzętu na dobę można zauważyć dzień w dzień poszczególne nicki wygrywają po około 8 aukcji. Reasumując jest jedna wielka ŚCIEMA. Widać naiwnych nie brakuje bo ciągle pojawiają się nowe nicki, a rezultat jest ten sam zawsze przegrywają i nie ważne czy aukcja kończy się na 10 zetach czy kilku stówkach. Jak nie wierzycie to sami poobserwujcie te stronkę przez około tydzień patrząc tylko choćby w historie, a przyznacie mi recję. NIE DAJCIE SIĘ OSZUKAĆ.

Gość gość
Nie kojarze tej stronki ale mam konto na sknerus.pl i jest okej. Nie udało mi sie wygrać jeszcze żadnego telewizora ani nic dużego, ale kilka mniejszych rzeczy już zgarnąłem więc da sie wygrać.

Gość darrrka
ja na sknerusie ostatnio kupiłam po okazyjnej cenie obiektyw Canona i jestem mega zadowolona bo o wiele taniej niż w sklepie! fajna stronka tylko trzeba polować na okazje, ale warto

Gość Trynity2
Też tak myślę jak dobrze sie poluje to i zdobycz jest dobra ;P A tak na serio warto zaglądać na sknerusa i to nie tylko raz dziennie a nawet co godzinę jak ma sie tyle wolnego czasu. Ja na szczęście mam praca przy komputerze więc jestem na bieżąco ;D

Gość szczeczka
no tak, ale jak ktoś nie siedzi przy kompie to też spokojnie może tam polować na okazje. W ogóle odnoszę wrażenie, że Sknerus jest całkiem fajnym miejscem gdzie można upolować niezłe okazje!

Gość gość
sknerus to najlepsze miejsce dla "łowców okazji" takich jak ja :D

Gość aloha2
Aukcje groszowe takie jak sknerus to są dopiero tanie aukcje polecam sprawdzić ;D