Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wilkzlasu

pytanie o zwrot podatku zza granicy

Polecane posty

Chciałam sie tu zapytać o zwrot podatku zza granicy bo myslałam, że coś dostanę a tu jeszcze dopłata w Urzędzie Skarbowym - jeden skandal i oszustwo. Ile dostaje się zwrotu za 3 miesiące pracy - wiecie może? Bo moja matka To złodziejska kurwa i mnie ogrywa. Przybrana. Może ktoś mi pomoże? Już jestem wilkiem na nią. Z kurwami złodziejskimi i chuicami włoskimi nie rozmawiam. Ile się dostaje zwrotu około za 3 miesiące pracy słuchajcie? Wie ktoś? Biuro podatkowe tutaj to dwie CHUICE. Jeśli to gówno młode myśli ,że ma ode mnie rodowód to niestety nie. Odbieram jej go i koniec. I ma rodowód od KURWY i to koniec. No co za okolica, żeby mi POGWAŁCONA DYREKTORKA PRZEZ UCZNIÓW życie ustawiała - a gdzie ona dzieci ma słuchajcie? Czy mam ja iść zabić bo tylko to pasuje i tyle :( No to jutro pójdę i ją zabiję bo robi ze mnie do reszty KURWA CZĘSTOCHOWSKA pośmiewisko przez Kościół bo sobie rządzą mną bo kurwa z Częstochowy jest. Ja chyba oszaleję. Co te wały jeszcze nie wymyślą. Niech mnie zabiją. Żebym stała o kościół w Niemczech. Czy mogę tej chuicy dyrektorce w ryj przypeirdolić? Co ona tu jeszcze robi? WEŹCIE I SPALCIE TĘ KURWĘ ZYWCEM!!!

Wicie co - jak się mogą takie rzeczy dziać. NA SZCZĘŚCIE jeden rodowód już dałam bez sensu i ŻAŁUJĘ to drugi odbieram i niech się dwie kurwy zabiją. Zamiast mi to szybko policzyć wiecie i żebym była zadowolona to mnie oszukały, 100 zł dopłaty i PO MIESIĄCU mi to policzyły. Czy ja mam słuchajcie na nie do sądu isć bo ja po ekonomii nie jestem? No cóz... to się da wykończyć tylko w 1 sposób i tyle. I nie muszę za dużo się wysilać nawet. I was wszystkich za to zgnoję do reszty i koniec. A na pewno całą tę okolicę, że NIC NIE BĘDĄ znaczyć i koniec. Co oni sobie nie myślą. Bo mają posła - chyba nie ten kierunek. Żadne gówno polskie nie będą mną rządziło ani chuica niemiecko- włoska też. A się jeszcze okaże że ta chuica jest włoska całkowicie bo Niemki 1 dziecko mają. A ta? Se mogła wiecie kogo innego adoptować. Bo ona sie zrobi deklem że nic nie wie byleby nie dostała zwrotu bo niej wiecie. TY KURWO NIEDOROBIONA W ŁEB! AMEN :( Ja miałam nasrane w głowie, że ja na mieszkanie nie zbierałam i ciulolandu polskiego od razu po studiach nie wyjechałam. A na pewno w 2005 roku. Ja miałam wiedzieć że ciul polski gwałcił na samobójstwo. Tak matury się tu szanuje. Może i słusznie, ale to w takim razie nie macie ŻADNYCH MATUR - przeze mnie. Skoro nie liczy sie to to nie i tyle :( I możecie mnie zabić. A jak chcecie mieć studia bez matury to nikt nie wie - a na pewno nie ja. Trzeba było powiedzieć, że matura to tylko kasa. A jak moja przybrana za mnie zapłaciła - za maturę to miała mi to powiedzieć bo to był jednak stres w moim przypadku. Bo bym nie miała stresu i koniec :( I tyle znaczy wiecie lokalna KURWA a nie dyrektorka a dalszy ciąg nastąpi. Bo przez nią nie mam pracy. PRZEZ BABĘ ZGWAŁCONĄ PRZEZ WŁASNYCH UCZNIÓW. No jak ja jej wpierdolę to nie wstanie. Tyle umie ale gdzie może to mi nasra bo jest z CZĘSTOCHOWY. Już nie jest. Jest stąd i koniec :(

chyba wiecie brechtają ze mnie ze śmiechu , że moja kuzynka nie miała matury zaliczonej w Niemczech i tak mnie chciały wykończyć ta chuica z góry z rozgrzeszeniem kościoła - moze jeszcze życie jej wpierdoli tak jak ona na to zasługuje - czyli po prostu ją zgwałci 100 chujów polskich za moją krzywdę i to chyba tyle BO I tak dzieci nie miała i nie ma do dziś. I co jeszcze? Ta chuica tu oby wyleciała z tej swojej firmy, moja bratowa jest opętana a że z nią trzyma to rodowód jej odbieram wiecie żeby nie było, że z opętancem trzyma a ma rodowód i to jaki. Nie ma żadnego. Jeszcze mi nasrała ostatniej, a jeszcze raz zrobi coś takiego i pójdzie siedzieć. Teraz niech się już ode mnie odpierdoli wiecie bo by było, że siedzi przeze mnie - najwyżej biuro zamkną i tyle. Liczyłam bo chuica zwana matka przybrana mnie tam wysłała - jedyny powód. Gdzie mam zmienić opony na letnie, żeby znowu nie wyjść na isitokę przez tę ogrywającą mnie chuicę? Chciałam jej pomóc wiecie jak z chujem zwanym mój przybrany zostanie sama ale jak mnie tak potraktowała niech ją rucha w dupę na starość bo to wiecie wszystko sensu w ogóle nie ma i tyle. No co jeszcze można dla tej kurwy zrobić? Dziecka jej już nie zrobię - niech jej wsadza gdzie chcę. taką szmata się przejmować nie będę NIGDY WIECEJ. I koniec :(

Wiecie - niech jej stary jej i bratowej wsadza do dupy i ryja bo tyle jest warta i koniec. Ona mnie dentystą wiecie ogrywa. I tak to jest jak w Polsce się komukolwiek dobrze życzy. Mnie nikt nie powiedział, że mam stać o rodzeństwo adoptowane dawno temu. Jacy wy chuje jesteście i kurwy zasrane - tylko matma i oceny w szkole. Nikt więcej. jak ja was wszystkich nienawidzę za moją krzywdę. A najbardziej tej włoskiej chuicy, tej GLISTY do góry - skąd ona jest? ta idiotka nawet tego nie wie i tyle. Tylko to mam wiecie gdzie tego kurwiiszona nie było i tyle. I tak wszystko wiem co wyprawiała w życiu i jak tego pierdolca starego poznała. Myśli że mi da radę jak kretynka - BABCIA kurwa mać jest w szpitalu. Ona mi da radę. Niech uważa, żeby się nie obudziła cała we krwi ta wygodniacka ZAKŁAMANA KURWA z lasu. Bo nie umie być zwierzęciem i zawsze ze mną przegra. Na szczęscie już nie muszę się w ogóle o nią troszczyć nigdy po tym co mi zrobiła dziś. Nigdy. I życzę jej by się powiesiła jak moje siostry adoptowane bo ona a ona wiecie. Nic tylko łazenie do kościoła i przez to się zabiły i to tak strasznie. A ona? Może siezabije też ta złodziejka, MORDERCZYNI I GÓWNO Z DUPY. Bo ona dla mnie jest GÓWNEM Z DUPY i smrodem najgorszym. I tyle mnie obchodzi co bratowa. Żeby nie było, że jej pochować nie chcę. Nie muszę - bo bym musiała, ale że mnie okradła to nie muszę. Bo te prace to tylko zwrot podatku, a ja mam nadpłatę wiecie. I wszystko się zmienia i koniec. takie zwroty są potężne a ja mam DOPłATĘ. Oby was PIORUN TRAFIŁ WSZYSTKICH W TEJ POLSCE. Na miesjcu :( Bo tak i już.

Na Polskę nawet nasrać nie warto a co dopiero się tu uczyć. I taką będziecie mieć opinię ode mnie. A ten Kościół powinien się ZAPAŚĆ ZE WSTYDU za to co zrobił Niemcom i ja to wszystko wszędzie powiem. Na DACHACH to będzie napisane -i będą księży zabijać w Polsce PRZEZE MNIE. Bo są nic nie warci i koniec. Jak tak stoją o Popiełuszkę to niech giną. Bo ja byłam bez wiary i musiałam się uczyć żeby być człowiekiem. Wy tego nie rozumiecie - dlatego nie macie ŻADNYCH SZKÓŁ jak w Afryce. A jak coś powiecie o polskiej maturze to was wyśmieją. ZA MOJĄ KRZYWDĘ. I tyle.

Wiecie - wami rządzi IWONKA z Holandii - to imię jest teraz w Polsce bardzo silne IWONKA - ona wami rządzi. I to sobie radżcie - urzędy tylko macie już i to wszystko zależy co i jak. morderców w Polsce nie ma. NIE MA i koniec :( Tylko w komunie byli mordercy i koniec. A rządzą wami biura podatkowe i tyle.

przeze mnie nie istnieje prawo karne, żadne, medycyna - nic, istnieją tylko biura podatkowe. Banki to nie wiem, ale rządzą biura podatkowe - proszę bardzo. A matury nie ma. Bo moja kuzynka miała maturę niezaliczoną po LICEUM EKONOMICZNYM w Niemczech. No to nie ma matury, żeby nie było, że jest głupia PRZEZE MNIE i pracy po studiach nie dostanie.

No wicie kto tę dyrkę będzie leczył z tych KALET? Bo ona jest z KALET jak dla mnie to ja nie wiem. Niech ją leczą. No ja stawiam że lokalne biuro podatkowe ją wyleczy i tyle. I więcej mnie nic nie obchodzi. AMEN.