Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość błyskawicznie zauroczona

Zwariowałam! Zakochałam się! Co robić!!!??

Polecane posty

Ludzie, to niesamowite! Zamówiłam coś przez internet z dostawą kurierską. Dziś kurier mi to dostarczył koło 15.00. Otwierałam drzwi spokojnie, a gdy GO zobaczyłam, ugięły się pode mną kolana. Ja mam 31 lat, jestem singielką, a on wyglądał na 42-43 lata. Nie chodzi o to, że był aż tak urodziwy, po prostu był idealnie w moim typie. Niezbyt wysoki, z bystrym spojrzeniem i takim obezwładniającym uśmiechem - nie umiem tego opisać, ale jest dokładnie moim wymarzonym! Pech chciał, że siedziała u mnie koleżanka na kawie, więc nawet głupio mi było zagaić z nim rozmowę, zresztą byłam oszołomiona, jak składałam elektroniczny podpis, to dłoń mi drżała i nawet ten rysik wypadł mi z ręki:O Poza tym chyba by mnie wziął za wariatkę?? No nie wiem. Co mam zrobić? Czy mogę coś zrobić, by nawiązać z nim kontakt? Ja chyba zwariuję, od godziny nie myślę o niczym innym!

Gość miztszyni..
zamow ta sama rzecz znowu i nastpenym razem otworz drzwi naga.

Haha:) A jaką mam gwarancję, że przyjdzie ten sam kurier? To firma GLS!

Zresztą po co mi drugi niezbyt tani czajnik???

Gość miztszyni..
gwarancji nie masz zadnej,ale masz szanse,ze akurat. no ale nie wydaje ci sie to BARDZO mozlwie ze on ma juz zone/rodzine?

Gość dzikus28
Ja zamawiałem wieszaki do sklepu dwa razy i za każdym razem był tez sam koleś,więc masz szanse.Mój też był niezły ale wtedy miałem dziewczynę.

Oczywiście, pomyślałam sobie, że może mieć rodzinę. Jak się dowiem, że ma to odpuszczę. A może będę miała szczęście i np. jest dopiero po rozwodzie? różnie się w życiu układa. Chciałabym po prostu móc z nim porozmawiać, żeby się przekonać czy jest wolny i czy jego charakter też by mi pasował. Nie miał obrączki. Może mam jakąś szansę...

Ostatecznie mogę zamówić od tego samego sprzedawcy coś tej samej firmy co czajnik, np. garnek albo sztućce, coś tańszego. Tylko boję się, że doznam okropnego rozczarowania jak nie on przyjdzie :(

Dzikus a Ty biseksem jesteś??? Był u Ciebie kurier też GLS ??

Gość aha i achhhhh
dzikus :D 🖐️

Znalazłam na stronie GLS adres e-mail do filii, z której kurier przywiózł mi paczkę (sąsiednie trochę większe miasto). Ale nie wiem co robić.

Gość dzikus28
U mnie był z DHL i nie jestem biseksem tylko sam się teraz zastanawiam dla czego tak napisałem.

Gość miztszyni..
dzikus28 Ja zamawiałem wieszaki do sklepu dwa razy i za każdym razem był tez sam koleś,więc masz szanse.Mój też był niezły ale wtedy miałem dziewczynę. DOBRE!!! :D :D :D :D :D :D autorko, no w sumie nie mam pojecia jak sie mzoesz cos dowiedziec, moze poudawaj dziennikarke ktore pisze o zyciu i profesji kuriera ;-) albo zadzwon do filii, powiedz ze pyszedl do ciebie kurier(masz moze jego imie np.na rachunku czy cos?) i ze ci cos ukradl...... i jak sie zapytaja co to wtedy pwoeisz, ze ukradl ci serce :P

"i jak sie zapytaja co to wtedy pwoeisz, ze ukradl ci serce" to by było dobra jak by miała 17 lat ale nie kobieta która kupuje czajnik.

Gość miztszyni..
no to niech powie ze ukradl ci czajnik :P albo powiedz ze obiecal ze wpadnie na herbate jutro i chcialabys zeby mu przekazali zeby przyniosl cukier ze soba.

Gość qwertyujqawsedfghj
zmarnowalas szanse ngdy go juz nie zobaczysz trzeba bylo go zagadac o jakies bdzury wypytac co z tego ze koleznka ale tez mozesz cos zamowic i zaplanowac by przyszlo to w ten sam dzien tygodnia http://www.youtube.com/watch?v=02Q2U7NgKUo