Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kumpela się hajtaaaaaa

Bon do EMPIKU dla Pary Młodej - co myślicie?

Polecane posty

Gość kumpela się hajtaaaaaa

Idę niedługo na wesele dobrych znajomych. Mieszkają z sobą już dość długo, więc nie potrzebują żadnych przedmiotów w stylu mikser czy wazon. Oboje mają z kolei bzika na punkcie książek, czytają i kupują ich mnóstwo, u nich w domu są całe półki wszelkiego rodzaju literatury. Mój facet wymyślił, że możemy im kupić taki bon prezentowy do Empiku i doładować go np. na 200-300zł. Co myślicie? Może lepiej dać po prostu kasę?

Gość kichanka
Bardzo fajny pomysł :)

Gość wies sie bawi
e tam, kasa duzo lepsza. Kto by chcial na slub dostac kupon do empika??? to nie pomoc dla ubogich zeby kupony dawac

Gość biowax szampon
a ja myślę, że to świetny pomysł, bo pewnie kasa zaraz się rozpłynie, a tak skorzystają i kupią sobie kilka lub kilkanaście nawet książek, a przecież je uwielbiają. Ponad to wykażecie się tym, że dobrze ich znacie, na pewno sprawi im to dużą przyjemność:) sama chciałabym taki bon

Gość moim zdaniem....)
świetny pomysł! Ja w ogóle jestem fanką takich bonów prezentowych, sama dostałam z okazji ślubu bon do sklepu z rtv i agd i bardzo byłam z niego zadowolona. A jak znajomi lubią książki i mają urządzone mieszkanie to prezent-rewelacja.

Gość burżuwacja z dupskaaa
super pomysł, b. bymsie ucieszyla bo empik lubimy ;)