Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Poptokach

gdzie Ci mężczyźni? Prawdziwi tacy ?

Polecane posty

Gość Poptokach

Wogóle nie ma fajnych prawdziwych facetów ! Nie ma romantycznych facetów którzy walczą o kobiety, nie ma ! Jak powiesz facetowi "nie" to potulnie odejdzie z podkulonym ogonem. Teraz faceci wogóle nie walcza o kobiety, nie czekaja na nie pod domem z kwiatami nie pisza tysiąca smsów o spotkanie, nie ""prześladują " z zapproszeniem na spacer tylko odrazu rezygnują i prze zto jest tyle samotnyc ! Macie pretensje, że kobiety teraz jak jest tez piosenka"nature mają coraz bardziej samczą" no bo skoro brak prawdziwych mężczyzn? Co o tym myślicie? Czy naprawde brak takich kobiet o które wato sie starać?

Gość radoradno
Pół światu tego kwiatu-nie ta to inna :P

Gość tommy vercetti
a co czy ja jestem frajerem żeby walczyć o księżniczkę? wolę zaruchac chętną lub starać się o taką która mnie doceni

Gość A jeżeli
to o czym marzysz to się nazywa teraz stalking

Gość gamera
"Czy naprawde brak takich kobiet o które wato sie starać?" Jak widzisz tak. Chciałybyście, żebyśmy się starali, ale same od siebie to nic... "Jak powiesz facetowi "nie" to potulnie odejdzie z podkulonym ogonem." A jak nie odejdzie, to go oskarżysz o molestowanie i facet jest w ciemnej dupie.

Gość kfopf;fkl;sd
Ta. Nie ma to jak romantyczny stalker, prześladowca . Tacy kończą w psychiatryku a nie w ramionach ukochanej .

Gość Poptokach
No własnie bo mamy tchórzy tylko facetów którzy boja się "że mnie oskarży o molestowanie". Wiadome że kazda kobieta potrzebuje prawdziwego mężczyzny a nie takiego ciotke co odrazu rezygnuje.

Gość Poptokach
ale ja nie mówie o skrajnościach żeby spał pod jej drzwiami tylkostaral się faceci teraz nie wiedza co to znaczy i maja problem do kobiet że ona podrywaja ze ona robia się niezalezne bo musza bo faceci teraz to cioty

Gość tommy vercetti
TYLKO CIOTY WALCZĄ O KOBIETĘ, PRAWDZIWY FACET ZNAJDZIE SOBIE TAKĄ NA KTÓRĄ JEST WARTY

Gość gamera
Poptokach Łatwo ci mówić o tchórzostwie, bo ciebie nikt o nic nie oskarży. Niestety teraz takie czasy, że to facet musi udowadniać że nie jest winien , podziękuj swoim feminazi koleżankom. Poza tym przestań pierdzielić o staraniach skoro sama się do nich nie kwapisz. Chcesz tylko leżeć i pachnieć, i żeby facet wszystko robił? Fajnie. To cofnij się w czasie o sto lat. Tylko wtedy nie pierdol, że marzy ci się równouprawnienie

Gość kfopf;fkl;sd
Ostatnie 2 lata byłem takim idiotą . Jestem dumny z siebie że odpuściłem z własnej woli zanim to się zamieniło w chorobę . Nazywaj mnie ciotą ,a ja i tak wiem że dobrze zrobiłem .

Gość Adolff
ale musisz sprawic zeby on miał ochote cie podrywac na przyklad pokazac pu tzytzki albo tyłek ..

Gość Poptokach
Bo nie wiecie ile to znaczy dla kobiety takie starania, ona ma czuc się kochana , a teraz jestesmy zdane tylko same na siebie, a jak juz jest facet to bardziej sie nim trzeba opiekowac niż dzieckiem, poczucie bezpieczenstwa które daje facet ?? pojęcie tak stare jak epoka lodowcowa

Gość Adolff
kobiety maja swoje sposoby na facetow. Jesli bedziesz biierna to raczej ciebie nie poderwie .

Gość Poptokach
A co chcecie dawać od siebie kobietom? Czy wogóle chccecie coś od siebie dawać? jaka widzicie role w związku wasza jak moęczyzn co do feminizmu to kompletne pudło nie jestem feministka nawet w 1%

Gość radoradno
Poptokach A co chcecie dawać od siebie kobietom? Czy wogóle chccecie coś od siebie dawać? jaka widzicie role w związku wasza jak moęczyzn co do feminizmu to kompletne pudło nie jestem feministka nawet w 1% Czyli kobiety nie zasługują na równo uprawnienie-wybory,możliwość uczenia się itd??

Gość gamera
"A co chcecie dawać od siebie kobietom? " Najpierw ty się spytaj , co chcesz dać mężczyźnie. I czy w ogóle masz coś do zaoferowania ( poza marudzeniem, że skacze dookoła księżniczki nie na tej nóżce co byś chciała)

Pojęcie stare, ale od tych zamierzchłych czasów, kobiety miały niewiele do powiedzenia, chyba że dana dama, potrafiła manipulować mężczyzną, ale przecież nie każda to potrafi i nie każdy mężczyzna na to pozwoli. Zatem ich miejsce było przy dzieciach, w kuchni i łożu, za co otrzymywały męską opiekę. Skoro ten układ został zachwiany, wręcz zdemontowany, trudno oczekiwać, aby poszczególne jego elementy, nadal powszechnie występowały. Czy to jest jasne?

Gość Poptokach
feminizm to bardzo szerokie słowo, kobiety załuguja jako ludzie na wszystko to na co zasługuja mężczyźni, nie podpinam tego pod feminizm, bo to jest oczywiste.

Gość Poptokach
ale wtedy kobiety były traktowane jak rzeczy , podludzie zrozumcie to walczyły o swoje prawa . dostałysmy swoje prawa odebrali nam możliwość poczucia się bezbronnymi istatami, teraz musimy walczyc bo nie ma kto nas bronic - nie ma mężczyzn

Gość radoradno
Poptokach feminizm to bardzo szerokie słowo, kobiety załuguja jako ludzie na wszystko to na co zasługuja mężczyźni, nie podpinam tego pod feminizm, bo to jest oczywiste. To się właśnie nazywa feminizm,tylko że te prawa już dawno wywalczono więc wydaje Ci się to oczywiste,ale nazywajmy rzeczy po imieniu.

Gość Adolff
mimo ze nie ma urody jessici alby

Gość Poptokach
dalej traktuje sie nas rzeczowo " cycki, tylek, dziura